New Subscribers Nivea

Primăvara te prinde bine cu NIVEA!

Abonează-te la newsletter, găsește-ți inspirația pentru un look perfect de primăvară și câștigă un kit NIVEA!

BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ

BUCURĂ-TE DE PRIMĂVARĂ

New Subscribers Nivea

TENDINȚE FRESH, ACEEAȘI ÎNCREDERE ÎN TINE!

Sezonul acesta, e timpul pentru schimbare! Așa că înlocuiește hainele închise de iarnă cu rochiile înflorate, imprimeurile colorate și accesoriile care înveselesc orice ținută. Dă refresh garderobei!

Noi te ajutăm cu sfaturi de îngrijire despre cum să te simți bine în pielea ta, dar și cu o doză de inspirație din trendurile sezonului.

În plus, ți-am pregătit și o surpriză: abonează-te la newsletterul nostru ca să fii mereu prima care află tot ce e nou și poți câștiga premii care-ți vor face primăvara mai frumoasă!

CONCURS

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI CÂȘTIGĂ UNUL DINTRE CELE 300 DE PREMII NIVEA!

New Subscribers Nivea

Ca să fii mereu la curent cu tot ce pregătim, de la produse noi de îngrijire până la vouchere și campanii cu premii, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter. După abonare, vei face parte dintr-o comunitate unică și vei avea beneficii exclusive:

  • Cadouri de ziua ta de naștere
  • Sfaturi personalizate în funcție de sezon
  • Recomandări de îngrijire
  • Afli prima noutățile despre produse și ai șansa să le testezi înainte să ajungă în magazin
  • Vouchere și reduceri
  • Concursuri dedicate, la care pot participa doar membrii comunității

Prima surpriză: abonează-te la newsletterul nostru și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 300 de kituri de primăvară NIVEA, care conțin un Șampon Micelar Pure DETOX, o Apă Micelară Bifazică NIVEA MicellAIR ROSE WATER cu Apă de Trandafiri, un antiperspirant spray NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth, un souffle de corp NIVEA Cherry Blossom cu flori de cireș și ulei de jojoba și un gel de duș Clay Fresh cu ghimbir și busuioc.Campania se desfășoară între 20.03.2020 – 31.05.2020 și poți citi Regulamentul aici.

Campania s-a încheiat. Verifică aici lista finală de câștigători.

RUTINA DE ÎNGRIJIRE

DESCOPERĂ PRODUSELE MUST-HAVE ALE PRIMĂVERII!

Deodorantul spray NIVEA Deo & Black White
Invisible Silky Smoth

New Subscribers Nivea
Rolul lui: calmează și hidratează intens pielea subrațului proaspăt epilată. Formula emolientă, fără alcool, lasă pielea catifelată, fără iritații și oferă protecție anti-perspirantă timp de 48h. În plus, îți protejează și hainele: nu lasă pete și astfel ținutele tale vor fi perfecte!

Soufflé de corp cu flori de cireș
și ulei de jojoba

New Subscribers Nivea
Asortează-ți fiecare ținută cu o piele irezistibil de fină în fiecare zi! Perlele de ulei hidratant ale souffle-ului de corp cu flori de cireş şi ulei de jojoba sunt infuzate într-o cremă cu formulă ușoară, îmbogățită cu parfumul delicat al florilor de cireș. Se aplică ușor, se absoarbe imediat în piele și oferă acea senzație de îngrijire și catifelare.

Gel de duș Clay Fresh
cu ghimbir & busuioc

New Subscribers Nivea
Fii fresh! Descoperă puterea argilei și bucură-te de o piele intens curățată, dar și hidratată și fină la atingere! Formula de îngrijire a gelului de duș este îmbogățită cu un parfum revigorant inspirat de natură și curăță intens, fără să usuce pielea. Astfel, după duș, pielea rămâne catifelată și hidratată. 

Apă micelară bifazică MicellAIR
cu apă de trandafiri

New Subscribers Nivea
Oferă-i tenului tău o doză de prospețime! Apa micelară bifazică MicellAIR este îmbogățită cu apă de trandafiri și elimină eficient machiajul rezistent la apă, în timp ce calmează și hidratează tenul. După ce o folosești, tenul va rămâne curat, reîmprospătat și cu un aspect sănătos.

Șampon micelar
Pure Detox

New Subscribers Nivea
Zi de zi, părul tău este supus factorilor din mediul înconjurător: impurități, schimbări bruște de temperaturi, produse de styling, poluare. Bazează-te pe șamponul micelar Pure Detox și oferă-i doza de reîmprospătare de care are nevoie pentru a fi revitalizat și frumos!

LE POȚI CÂȘTIGA PE TOATE DACĂ TE ABONEZI LA
NEWSLETTERUL NOSTRU!

New Subscribers Nivea
Oferă-i tenului tău o doză de prospețime! Apa micelară bifazică este îmbogățită cu apă de trandafiri și elimină eficient machiajul rezistent la apă, în timp ce calmează și hidratează tenul. După ce o folosești, tenul va rămâne curat, reîmprospătat și cu un aspect sănătos.

Abonează-te la newsletterul NIVEA și descoperă lunar cele mai noi sfaturi de îngrijire și tips&tricks-uri dedicate ție! În plus în fiecare sezon poți câștiga premii surprinzătoare pentru tine și cei dragi!