Mulțumește pielii tale

Pentru toate momentele frumoase de până acum

Oferă pielii tale îngrijirea și atenția de care are nevoie!

Mintea are nevoie de bucurie. Corpul are nevoie de energie. Dar pielea ta? Te-ai gândit vreodată cât de importantă este ea?

 

Pielea ta trece prin multe, în fiecare zi și este mereu alături de tine. De la temperaturi scăzute, la iritații cauzate de factori externi cum ar fi epilatul sau hainele cu țesături mai rigide, pielea ta trebuie să facă față cu succes și să arate mereu bine.

 

Mulțumește-i pielii tale pentru că face față cu succes tuturor încercărilor. Și răsfaț-o! Oferă-i zilnic îngrijirea dedicată de care are nevoie.


Pielea ta merită mai mult!


Laptele de corp NIVEA Rich Nourishing

Pielea ta merită o hidratare intensă, o atingere catifelată și o îngrijire delicată. Le poți avea pe toate trei, în fiecare zi. Laptele de corp NIVEA Rich Nourishing este alături de pielea ta. O hidratează pentru 48h, o hrănește datorită formulei îmbunătățite cu serum intens hidratant și ulei natural de migdale, oferind pielii tale strălucirea, frumusețea și aspectul de piele sănătoasă.

 Îngrijirea dedicată de care are nevoie pielea ta!

NIVEA LOȚIUNE DE CORP ALOE & HYDRATION are o formulă care se absoarbe ușor în piele și menține nivelul optim de hidratare pentru 48h. Pielea ta își recapătă vitalitatea, aspectul ei devine mai frumos, încă de la prima utilizare.

 O atingere catifelată, o piele răsfățată!

Cu unt prețios de shea, NIVEA LAPTE DELICAT DE CORP SMOOTH SENSATION îți hidratează instant pielea, lăsând-o mai catifelată și cu aspect sănătos. Odată aplicată, va ajuta pielea să rețină substanțele hidratante și să își păstreze apectul îngrijit până la 48h.