PREGĂTEȘTE-ȚI PIELEA PENTRU SEZONUL CALD!

Laptele și loțiunea de corp NIVEA cu Q10 + vitamina C întăresc vizibil și îmbunătățește elasticitatea pielii în doar 10 zile.

RUTINA

ALEGE-ȚI AJUTOARELE PENTRU O PIELE HIDRATATĂ ȘI FERMĂ!


Descoperă gama de produse pentru fermitate

Gama Q10 conține o varietate de produse pentru corpul tău, pe care le poți integra în rutina ta de îngrijire pentru a avea o piele fermă și catifelată, indiferent de sezon. Descoperă-le și alege-le pe cele care ți se potrivesc!Loțiune pentru fermitate Q10 + Vitamina C

Formula avansată conține un „complex de energie” pentru piele format din coenzima Q10, Creatină, L-Carnitină și Vitamina C. Acestea acționează pentru a stimula regenerarea celulară și pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Îmbunătățește vizibil fermitatea pielii în două săptămâni.LOȚIUNE DE CORP Q10 PENTRU FERMITATE ȘI EFECT DE BRONZARE

Bucură-te de un look perfect de vară! Formula inovatoare pentru fermitate, este îmbogățită cu Q10 astffel încât elasticitatea pielii sa fie îmbunătățită în doar 10 zile.

În plus, îți oferă un look bronzat cu aspect natural!Lapte de corp pentru Fermitate Q10 + Vitamina C

Special creat pentru pielea uscată, formula laptelui de corp se bazează pe „complexul de energie” format din Coenzima Q10, Creatină, L-Carnitină și Vitamina C. Astfel, sporește nivelul de energie al celulelor și îmbunătățește vizibil fermitatea pielii în două săptămâni. În același timp, îngrijește intensiv și protejează pielea împotriva uscării. CREMĂ DE CORP NIVEA Q10 PENTRU FERMITATE ȘI REMODELARE

Crema de corp NIVEA Q10 Fermitate + Remodelare are o formulă creată special pentru a îmbunătăți fermitatea pielii. Cele 2 ingrediente: coenzima Q10 proprie pielii și izoproteinele îmbunătățesc elasticitatea pielii, oferindu-i mai multă hidratare. Pielea devine mai netedă și mai suplă.

Poate fi folosită pe abdomen, fese și coapse.Gel-Cremă Anticelulitic Q10

Formula puternică conține Coenzima Q10, L-Carnitină și Extract de Lotus. L-Carnitina proprie pielii stimulează conversia acizilor grași în energie. Coenzima Q10 ajută la recăpătarea energiei celulare. Extractul natural de Lotus reduce formarea de noi celule grase. Aspectul de celulită este redus în 3 săptămâni, pielea devenind vizibil mai fermă.

PROMO

Cumpără un produs de îngrijirea corpului NIVEA, înscrie bonul prin SMS la 1859 sau Whatsapp la 0766.503.812 și poți câștiga 3 vouchere de vacanță, 10 biciclete cruiser sau unul din cele 30 kit-uri de produse NIVEA.

Campania se desfășoară în perioada: 10 martie - 14 mai, iar regulamentul este disponibil aici.
 

1. EXFOLIAZĂ-TE

Înainte de aplicarea loțiunii, exfoliază-ți pielea, pentru ca aceasta să rețină mai bine hidratarea. Poți folosi un scrub natural, din mălai sau cafea.

2. HIDRATEAZĂ ZONELE CHEIE

Apoi, aplică o cremă de corp și asigură-te că ai coatele și genunchii foarte bine hidratate, pentru ca produsul să se aplice uniform.

3. APLICĂ LOȚIUNEA

Printr-un masaj ușor, aplică loțiunea pentru fermitate și efect de bronzare cu ajutorul unei mânuși astfel încat mâinile tale să nu se hiperpigmenteze. E important să uniformizezi produsul și să îl aplici pe toate zonele vizibile.