NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

RUTINA PENTRU UN TEN ELASTIC, FĂRĂ RIDURI

DESCOPERĂ GAMA

REDĂ-I TENULUI TĂU ELASTICITATEA ȘI CONTURUL

Gama NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate este special creată pentru a răspunde nevoilor tenului, care a început să-și piardă tonusul și elasticitatea. Astfel, produsele oferă hidratare intensă și accelerează regenerarea. După folosire, tenul devine vizibil mai revitalizat și elastic, iar ridurile profunde sunt reduse.

ÎNGRIJIRE DE ZI ȘI DE NOAPTE

Crema de zi Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate are o formulă avansată antirid, care conține o combinație unică de Acid Hialuronic, Potențiator de Colagen și Potențiator de Elastină – ingrediente puternice ce stimulează celulele din interior ca să producă propriul acid hialuronic și colagen.*

Sistemul de filtre UVA și UVB împreună cu protecția FPS 30 ajută la protejarea tenului împotriva decolorării și îmbătrânirii celulare provocate de razele UV, precum și împotriva deteriorării celulare.

*teste in vitro

 

Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate conține o combinație de Acid Hialuronic, Potențiator de Colagen și Potențiator de Elastină – ingrediente puternice ce activează celulele din interior.*

Consistența mătăsoasă și bogată a cremei pătrunde ușor în piele în timpul somnului, oferind o hidratare intensivă. Tenul este regenerat pe timpul nopții, când absorbția substanțelor nutritive este mai accentuată iar dimineața, tenul arată mai hidratat și mai catifelat.

*teste in vitro

 

 

Masca șervețel Cryo-Sheet-Mask întinerește tenul în doar 10 minute! Inspirată de tratamentele crio-faciale, folosește frigul pentru a trata eficient semnele de îmbătrânire. Masca este infuzată cu 20ml de ser îmbogățit cu hialuron, colagen și elastină și se mulează perfect pe ten.

Stimulează celulele pielii să producă rezerve proprii de acid hialuronic, colagen și elastină*. După 10 minute, conturul feței este mai definit, ridurile sunt reduse vizibil, iar pielea rămâne fermă, revitalizată și hidratată 24h.

*testat pe celule de piele

DESCOPERĂ RUTINA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

Pasul 1: Crema de zi cu factor de protecție 30 luptă împotriva ridurilor și protejează în același timp tenul.

 

Pasul 2: Crema de noapte regenerează tenul în timpul nopții, pentr a arăta suplu și catifelat dimineața

 


INOVAȚIE

SECRETUL SUCCESULUI FORMULEI NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

FORMULĂ INOVATOARE

Combinația ingredientelor active, care include acidul hialuronic, redă fermitatea tenului de la interior spre exterior și îl revitalizează instant. Formula activează celulele tenului și le stimulează să-și producă propriile rezerve de acid hialuronic, colagen și elastină.*

*teste in vitro

PARFUM ÎNCÂNTĂTOR

Pentru a găsi un parfum frumos, am testat o gamă largă de note de parfum, iar apoi am dezvoltat noi propria combinație dintre ele. Rezultatul pe care l-am obținut este extraordinar – o variantă modernă și reinterpretată a parfumurilor NIVEA din produsele de îngrijire.


EXPERTIZĂ

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE GAMA NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITATE

Dr. Svenja Molgard, directorul departamentului de cercetare și dezvoltare al laboratului de îngrijire a tenului NIVEA, răspunde la cele mai importante întrebări despre gama inovatoare NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate și explică de ce este atât de eficientă.

Dr. Svenja Molgard, directorul departamentului de cercetare și dezvoltare al laboratului de îngrijire a tenului NIVEA

Tenul ne dezvăluie vârsta. Ce putem face împotriva ridurilor, a tenului uscat și a pierderii conturului feței?

Nu putem opri procesul de îmbătrânire a pielii. Cu toate acestea, în testele in vitro, am constatat că putem ajuta tenul să își producă propriile rezerve de acid hialuronic, colagen și elastină. Astfel, capătă un aspect mai sănătos și întinerit.

De ce acidul hialuronic, colagenul și elastina sunt atât de importante pentru tenul nostru?

Fibrele de colagen alcătuiesc structura pielii. Ca fibre de țesut conjunctiv, acestea sunt deosebit de importante pentru fermitate. Alături de ele, fibrele de elastină sunt în principal responsabile de elasticitatea pielii. Împreună, aceste fibre întind tenul, îi conferă rezistență și întăresc contururile feței. De asemenea, alcătuiesc substanțe cu o structură asemănătoare gelului, care conțin acid hialuronic. Iar acidul hialuronic ajută tenul să rămână hidratat și să-și mențină volumul.

Cum acționează NIVEA Cellular Filler + Elasticitate la nivelul tenului pentru a-l ajuta?

Complexul activ special din formulă stimulează celulele tenului să producă mai mult acid hialuronic, colagen și elastină. Testele in vitro au arătat un efect pozitiv asupra celulelor.

Crema de zi are un factor de protecție de 30. Chiar am nevoie de un factor de protecție atât de ridicat pe tot parcursul anului?

Da! Pătrunderea radiațiilor UV, chiar și prin geamurile ferestrelor, poate provoca îmbătrânirea prematură a tenului. Mulți oameni cred că avem nevoie de protecție solară doar atunci când petrecem timpul în aer liber. Dar nu este cazul. Pentru a preveni apariția ridurilor profunde și a pigmentării, ar trebui să îți protejezi tenul cu un factor de protecție suficient de ridicat, chiar și atunci când ești acasă sau la locul de muncă.
 
Noua gamă de îngrijire NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticitate conține trei produse. Cu care ar trebui să încep?

Pentru început, folosește o cremă de zi și de noapte. În timpul zilei, ajuți astfel tenul să se apere de influențele externe, iar în timpul nopții, îl ajuți să se regenreze și să își reînnoiască celulele. Apoi, săptămânal, folosește masca șervețel pentru o doză extra de îngrijire.