A woman has removed heavy blue eye make-up with the NEW NIVEA Micellar Water and shows the cotton pad. Next to her is the NEW NIVEA Micellar Water package.

Noua generație de ape micelare NIVEA

Îndepărtează toate urmele de machiaj, fără frecare

NOUA APĂ MICELARĂ NIVEA – ÎNDEPĂRTEAZĂ TOATE URMELE DE MACHIAJ FĂRĂ FRECARE

Noua formulă a apei micelare NIVEA este acum îmbogățită cu un complex de aminoacizi și îndepărtează în mod eficient machiajul, impuritățile, sebumul... fără să necesite frecare, deci fără să provoace iritații! Pentru o curățare delicată, dar și extrem de eficientă a tenului.


Astfel,  ai liber la creat și experimentat machiajele noi - din nou și din nou și din nou!

CURĂȚARE MAI BLÂNDĂ CU UN COMPLEX DE AMINOACIZI

Puterea de curățare dovedită a micelelor își unește acum forțele cu aminoacizi blânzi. Noua formulă îndepărtează toate urmele de machiaj, murdărie și impurități cu doar câteva mișcări ușoare – fără să necesite frecare. Încearcă și tu acum noua generație de ape micelară NIVEA și vezi cum îndepărtează toate urmele de machiaj, fără frecare.

Iar ca să fie bine și pentru tine, dar și pentru planetă, formula nu conține microplastic, iar sticla este fabricată 97% din plastic reciclat.*

 

*excluzând eticheta, dopul și capacul filetat

O NOUĂ FORMULĂ. 5 VARIANTE DIN CARE SĂ ALEGI

Există o apă micelară NIVEA pentru orice nevoie ar avea tenul tău! Noua formulă cu un complex de aminoacizi curăță eficient, fără să lase reziduuri și fără să necesite frecare. Atrage ușor particulele de machiaj, permițând pielii să respire din nou.

 

Tot ce trebuie să faci este să alegi apa micelară în funcție de tipul tău de ten, iar cu ajutorul unei dischete demachiante, să cureți delicat întreaga față, ochii și buzele. Și gata. Ești pregătită pentru o nouă sesiune de make-up.

EFECT CALMANT

Pielea ta se irită ușor? Nu-ți face griji, noua formulă a apei micelare NIVEA pentru ten sensibil este acum îmbogățită cu un complex de aminoacizi blânzi. Îndepărtează machiajul mai eficient ca niciodată, calmează și hidratează pielea, fără să lase reziduuri.

A bottle of NIVEA Micellar Water for Sensitive Skin lays on a purple bubble textured background.
A bottle of NIVEA Micellar Water for Dry Skin lays on a red bubble textured background.

REVITALIZARE

Îți place senzația de piele revitalizată? Noua apă micelară NIVEA pentru ten normal este acum îmbogățită cu un complex inovator de aminoacizi, ceea ce face ca procesul de curățare al feței să fie super blând și eficient. Îndepărtează bine machiajul, purifică porii și reîmprospătează tenul.

 

PURIFICARE

Adio, ten gras! Cu ajutorul complexului inovator de aminoacizi din noua formulă a apei micelare NIVEA pentru ten mixt, porii vor fi purificați, sebumul în exces va fi eliminat, iar zona T va fi curățată în profunzime. Pentru o piele purificată, matifiată și detoxifiată.

A bottle of NIVEA Micellar Water for Normal Skin lays on a blue bubble textured background.
A bottle of NIVEA Micellar Water for Combination Skin lays on a green bubble textured background.

ENERGIZARE

Ten mai energizat cu doar câteva mișcări! Apa micelară energizantă de la NIVEA este potrivită pentru toate tipurile de ten. Formula este îmbogățită cu un complex de aminoacizi și Antioxidanți 3X, format din Vitamina C, Vitamina B3 și Extract de merișor, este îmbogățită cu micele de curățare și aminoacizi blânzi. Îndepărtează eficient machiajul, impuritățile și murdăria cu doar câteva mișcări ușoare, fără să necesite frecare.

DEMACHIERE ÎN PROFUNZIME

Bucură-te de machiajul rezistent și îndepărtează-l ușor cu apa micelară NIVEA Waterproof Expert, potrivită chiar și pentru pielea sensibilă! Îndepărtează eficient machiajul rezistent la apă, curăță porii în profunzime, protejează și îngrijește genele fără a lăsa reziduuri sau senzație de piele grasă.

A bottle of NIVEA Micellar Water for Normal Skin lays on a blue bubble textured background.

HAI SĂ VEZI PAS CU PAS CUM SĂ TE DEMACHIEZI ȘI SĂ ÎȚI REÎMPROSPĂTEZI TENUL!

NIVEA MICELLAR WATER

Pasul 1

Aplică apa micelară NIVEA potrivită tipului tău de ten pe o dischetă demachiantă.
NIVEA MICELLAR WATER

Pasul 2

Șterge-ți fața prin mișcări circulare, nu e nevoie să freci agresiv.
NIVEA MICELLAR WATER

Pasul 3

Nu clăti după ce ai terminat de curățat. Las-o să se usuce și apoi bucură-te de un ten curat, catifelat, hidratat.

PROMO

 

 

Demachierea poate fi distractivă! Cumpără orice produs de curățare sau demachiere NIVEA și primești CADOU 1x mască șervețel la alegere! Alege apa micelară preferată sau gelul de curățare potrivit tenului tău și pregătește-ți pielea pentru mai multă îngrijire cu NIVEA!