Tunsorile scurte feminine

Îți poți coafa părul scurt într-o mulțime de feluri: fie că alegi tunsoarea pixie, un bob ondulat sau un bob scurt drept, cu ajutorul produselor corecte coafura ta va arăta exact cum ai visat.


Sfaturi pentru coafarea părului scurt

Părul scurt este comod, îndrăzneț, dar foarte feminin atunci când este îngrijit și aranjat corect. Iată cum poți proceda.

Tunsori scurte cu breton

Bretonul lung oferă o alură feminină oricărei tunsori scurte. Oferă-i un aspect mătăsos și strălucitor cu Balsamul de păr NIVEA Diamond Gloss Care pentru a încadra perfect fața și a evidenția ochii.

Vreau să fac o schimbare - ce fel de tunsoare scurtă mi se potrivește?
O tunsoare scurtă este un pas important pentru multe femei. Totuși, din numeroasele coafuri scurte care sunt în trend și foarte feminine în același timp, ai șansa să găsești tunsoarea perfectă care să se potrivească formei feței, tipului tău de păr și personalității tale - dacă nu ești sigură, consultă-ți stilistul pentru o recomandare. 


 • O tunsoare scurtă, filată, precum stilul pixie, este perfectă pentru femeile cu părul normal: este ușor de aranjat și poate fi coafată în numeroase moduri.
 • Părul ondulat poate fi tuns într-un bob filat, până la bărbie, pentru a pune în evidență buclele.
 • Trăsăturile delicate și feminine pot fi evidențiate printr-o tunsoare scurtă care să îți încadreze perfect fața.
 • Dacă ai fruntea lată, poți alege un bob cu breton care să îți scoată în evidență ochii. 
 • Femeile care au fața rotundă sau în formă de inimă și aleg o tunsoare scurtă sunt avantajate de coafurile filate. 
 • Dacă ești în căutarea unui stil care să ofere părului normal mai mult volum, încearcă tunsoarea Garçon. În general, părul normal este perfect pentru tunsorile scurte.

Părul scurt nu e atât de greu de îngrijit ca părul lung sau ondulat. Nu e cazul să investești foarte mult timp în tratamente intensive sau măști speciale. Totuși, îți poți păstra părul scurt sănătos și plin de volum dacă folosești produsele de îngrijire potrivite, precum Șamponul NIVEA Volume Care sau Balsamul NIVEA Volume Care

Când vine vorba despre coafarea părului scurt, ai de ales dintr-o gamă largă de produse pentru coafat: aranjează-ți părul într-un pixie lejer cu NIVEA Gel cremă Care & Hold sau folosește un gel pentru coafat ca să obții un look finisat și elegant. Aranjează un bob cu volum cu ajutorul unei perii rotunde și adaugă un plus de strălucire cu Spuma de coafat NIVEA Diamond Gloss Care și Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss Care

Câteva trucuri simple îți pot transforma coafura de zi cu zi într-una plină de eleganță: ridică-ți bretonul de pe frunte cu ajutorul unei bentițe din pânză sau oferă părului volum și o alură lejeră cu puțină cremă pentru coafat și obții o coafură perfectă pentru o ocazie specială! 

Stiluri clasice și trenduri: tunsorile scurte

Bobul clasic al anilor '60

Fiecare perioadă din istorie a avut câteva coafuri-vedetă. Bobul anilor '60 este deja o legendă și te ajută să strălucești cu orice ocazie!

Stiluri clasice și trenduri: tunsorile scurte

Tunsoarea Pageboy

Tunsoarea Pageboy este realizată cu precizie și este perfectă pentru fețele cu trăsături unice. De ce să nu o încerci și cu o nouă culoare a părului?

Stiluri clasice și trenduri: tunsorile scurte

Tunsoarea Pixie feminină

Îndrăzneață și atrăgătoare - tunsoarea Pixie este mai scurtă la ceafă și mai lungă în partea de sus. Deși părul este scurt, ai o mulțime de posibilități să îl aranjezi.

Stiluri clasice și trenduri: tunsorile scurte

Alege o tunsoare scurtă cu breton

Bretonul se potrivește mai ales celor care au frunte înaltă - dacă îl aranjezi cu o spumă de coafat pentru volum vei obține un stil trendy.

Stiluri clasice și trenduri: tunsorile scurte

Tunsoarea Garçon

Stilul lejer este în centrul atenției - tunsoarea Garçon oferă volum părului normal și este foarte ușor de coafat.

Profită din plin de avantajele părului scurt

Tunsorile scurte vin în numeroase forme și stiluri - iată câteva sfaturi despre cum să le aranjezi ca să obții o coafură perfectă pentru tine.

Tunsoarea Garçon - perfectă pentru părul normal

Părul normal este perfect pentru tunsorile scurte: stilul Garçon este ușor de aranjat și oferă volum părului cu fir normal.

Scurt, dar puternic: avantajele tunsorilor scurte

 • Dacă ai părul uscat, o tunsoare scurtă este alegerea perfectă: părul scurt este ușor de aranjat și nu se încâlcește la fel de repede ca părul lung.
 • Tunsorile scurte sunt la modă, mai ales stilurile precise, filate, care îți pun în evidență fizionomia. 
 • Rapid și simplu: spălarea, uscarea și coafarea părului scurt îți iau puțin timp, iar întregul proces e foarte simplu de realizat - nu ai cum să dai greș.
 • Tunsorile scurte sunt mult mai versatile decât ai crede. Chiar le poți aranja într-un stil diferit în fiecare zi - cuminți sau rebele, ondulate, feminine sau lejere. 
 • Chiar și tunsorile cele mai scurte pot fi feminine - o față cu trăsături delicate este de obicei pusă în valoare de o tunsoare scurtă.  

Un stil care nu se demodează niciodată: tunsoarea Pixie

Numită după spiridușii din basme, de obicei ilustrați cu o tunsoare similară, stilul Pixie, mereu atrăgător, a rămas în trend încă de când a apărut pentru prima dată în filmele anilor '50. Ales și de femeile emblematice în fashion, precum Mia Farrows sau Twiggy, părul scurt este în același timp feminin și curajos și va atrage mereu atenția. 

Astăzi există numeroase stiluri pentru tunsoarea Pixie, însă cea clasică este mai scurtă la ceafă și în laterale, descoperind urechile prin secțiuni triunghiulare de păr care formează perciuni jucăuși în fața urechilor. Părul mai lung în vârful capului și în partea din față este întotdeana filat.

Îngrijirea este simplă - trebuie doar să speli părul, îl aranjezi puțin și ești gata. Aplică Spuma de coafat NIVEA Diamond Gloss Care pentru a-i oferi un plus de volum sau folosește NIVEA Gel cremă Care & Hold pentru a finisa coafura după uscare. Unele tunsori Pixie sunt cu adevărat feminine, în timp ce altele sunt intenționat rebele - aranjează-ți tunsoarea Pixie așa cum îți place în fiecare zi!