Îngrijirea părului

Îngrijirea părului

Filtrează
Sortează
Sortează

Spălare, uscare, styling: Cum să ai grijă de părul tău

Părul frumos nu este o întâmplare! O îngrijire bună și  eficientă a părului are la bază cunoașterea unui lucru esential: structura firului de păr. Multe dintre sfaturile de îngrijire se aplică tuturor tipurilor de păr.

 

Sfaturi pentru îngrijirea părului ondulat

Nu doar corpul și tenul tău au nevoie de îngrijire intensivă, ci și părul, altfel va deveni uscat și rebel. Prin natura sa, părul ondulat are chiar mai multă nevoie de îngrijire decât părul drept. De aceea, ar trebui să folosești săptămânal o mască hrănitoare pentru păr. În plus, ar trebui să-ți dezvolți propria rutină de îngrijire a părului. Aplică în mod regulat un balsam de păr după spălare și fă pauze cât mai dese de la folosirea uscătorului de păr. Prea multă căldură poate deteriora structura firului de păr.

 

Sfaturi pentru îngrijirea părului cu fir gros

Chiar dacă ai păr cu firul gros, dificil de întreținut, nu dispera! Poți aranja acest tip de păr în cele mai spectaculoase coafuri. Pentru a oferi părului tău hrănirea de care are atât de multă nevoie, ar trebui să folosești un balsam la fiecare a doua spălare și să lași părul să se usuce natural. Sfatul nostru pentru a îmblânzi și cel mai rebel păr: masează puțină cremă sau spumă de păr pe vârfuri pentru a scăpa de firele rebele.

 

Tratament pentru un păr mătăsos și sănătos

Părul arată sănătos atunci când strălucește și are volum. Însă de multe ori îi lipsesc hrănirea și luciul, astfel că el capătă un aspect fragil și tern. Sfatul nostru: oferă părului tău un tratament intensiv. Pentru ca scalpul și părul să absoarbă eficient nutrienții din tratamentul pentru păr, așteaptă puțin înainte de clătire. Părul tău va avea din nou străluciri de mătase și va fi mult mai ușor de pieptănat.

 

Sfaturi pentru îngrijirea de zi cu zi a părului

Dacă îți dorești mai mult volum, folosește produse special formulate în acest sens. Tehnica adecvată de uscare cu foehnul va da de asemenea un plus de volum părului - întotdeauna trebuie să usuci părul în direcția opusă celei de creștere. Acest lucru ajută la ridicarea rădăcinilor. Folosește balsamuri bogate pentru a trata părul deteriorat și nu folosi căldură pentru styling. Asigură-te că folosești produsele potrivite de îngrijire. Părul rămâne sănătos doar dacă folosești șampoane și balsamuri dedicate, specifice nevoilor lui.