Uleiul pentru bebeluși: Un produs cu beneficii multiple

Când vine vorba de îngrijirea pielii bebelușilor, mămicile se bazează pe uleiul pentru bebeluși, ba chiar de multe ori îl folosesc și pentru ele. Când este folosit corect, lasă pielea catifelată și hidratată.

Cum are uleiul grijă de pielea bebelușilor?

Uleiul pentru bebeluși este un produs fantastic, special creat pentru a proteja și hidrata intens pielea delicată a nou-născuților.

Ideal pentru pielea sensibilă a bebelușilor

Pentru că pielea nou-născuților nu este încă dezvoltată complet, ea are nevoie de îngrijire specială. Uleiul pentru bebeluși răspunde nevoilor ei și îi oferă atât protecție cât și catifelare de durată.

Uleiul de corp NIVEA Baby

Uleiul pentru bebeluși susține bariera naturală de protecție a pielii

Pielea bebelușilor este diferită de cea a adulților și are nevoie de un plus de îngrijire și protecție. De aceea, este esențial să folosești produse de îngrijire care nu conțin ingrediente dure și iritante.

Produsele ca Uleiul pentru bebeluși NIVEA Baby întăresc bariera de protecție a pielii, previn deshidratarea și împiedică pielea să se usuce. Folosirea unui ulei pentru bebeluși este esențială mai ales pentru că pielea celor mici se deshidratează mai repede decât cea a adulților.

Băița cu un strop de ulei

Uleiul pentru bebeluși oferă un plus de îngrijire la băiță - toarnă câteva picături în apa călduță și bucură-te de efectul de catifelare!

De ce uleiul pentru bebeluși este unic

  • Este hipoalergenic și testat dermatologic
  • Poate fi aplicat pe pielea umedă
  • Este la fel de eficient și la adulți, și la copii
  • Creează un scut de protecție pentru pielea bebelușilor

Uleiul de bebeluși, pentru cei mici și cei mari - moduri de folosire

Chiar dacă de cele mai multe ori uleiul este folosit pentru bebeluși, și adulții se pot bucura de beneficiile lui.

Când și cum să folosești uleiul pentru bebeluși

Uleiul pentru bebeluși poate fi extrem de benefic pentru pielea micuților și poate tocmai de aceea, foarte multe mămici îl văd ca pe Sfântul Graal al produselor de hidratare.

Cel mai potrivit moment pentru aplicarea lui este imediat după băiță, când pielea absoarbe cel mai bine produsele de hidratare. Iar dacă îl aplici pe pielea umedă, poți fi sigură că nivelul de hidratare va fi menținut pentru mai mult timp.

Mai ales în primele luni, pe pielea bebelușilor pot apărea zone iritate sau uscate. Uleiul pentru bebeluși este o soluție bună pentru tratarea acestora, fiind mai delicat decât alte produse hidratante. Pentru ca uleiul să fie absorbit în profunzime, aplică-l printr-un masaj delicat.

Un alt beneficiu al uleiului pentru bebeluși: poate fi un tratament eficient pentru cojițele scalpului. Pentru că este foarte delicat, nu cauzează iritații dacă îl aplici printr-un masaj ușor, cu foarte multă grijă în zona fontanelei. Uleiul pentru bebeluși NIVEA Baby este o alegere potrivită pentru că e hipoalergenic și conține ingrediente testate dermatologic.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Pe față

Trasează delicat cercuri în jurul ochilor, deasupra nasului și de-a lungul obrajilor până la urechi. Apoi masează prin mișcări circulare zona din jurul gurii, a bărbiei și a gâtului.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Brațe

Relaxează-i mânuțele masând mușchii cu degetele. Apoi apucă ambele mâini de deasupra încheieturii și coboară-le ușor lângă corp.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Mâini

Masează cu atenție fiecare degețel în timp ce ții antebrațul bebelușului. Apoi masează-i ușor palmele.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Întregul corp

Masează încet corpul bebelușului din cap până-n picioare, dintr-o singură mișcare. Apoi, alintă-l cu alte câteva atingeri de la umeri până în vârful degetelor.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Laba piciorului

Ia un picioruș și învăluie-l în ulei pentru bebeluși prin mișcări scurte și circulare. Cu degetul mare, masează-i întâi talpa piciorului, iar apoi fiecare degețel.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Picioare

Începe din zona burticii și masează-l până la degete folosind ulei pentru a-i relaxa mușchii picioarelor. Apoi, poți începe să îi rotești piciorușele ca și cum ar pedala, pentru a-i antrena mușchii.

Bebelușul este acum relaxat

Masajul ajută bebelușii să fie mai relaxați, calmi și gata pentru culcare. Bucură-te de această experiență care vă apropie.

Puterea unei atingeri - masajul cu ulei pentru bebeluș

Spatele și fundulețul

Întoarce bebelușul pe burtică și apoi începe să-l masezi de la brațe la umeri și apoi de la umeri până la degete. Acordă atenție mai ales mușchilor din zona șirei spinării.

Ideal nu doar pentru bebeluși - află cum să-l folosești pe propria piele

Uleiul pentru bebeluși este un produs foarte versatil și practic, pe care îl poți ține permanent în dulăpiorul din baie. Ce zici de folosirea lui pe post de produs de curățare a tenului? După ce îl folosești, tenul tău rămâne hidratat și catifelat.

Mai mult decât atât, de multe ori este folosit pe post de tratament pentru vârfurile părului, pentru că le hidratează și le oferă un aspect mai sănătos. Poate fi folosit și pentru ras sau bărbierit.

 

Iar dacă vreodată pielea ta este pătată de vopsea cu latex, uleiul pentru bebeluși te poate ajuta să o cureți. Cu atât de multe întrebuințări, nu e de mirare că acest produs este atât de îndrăgit.

Întinde-te și bucură-te de un masaj cu ulei pentru bebeluși!

Dacă bebelușii se pot bucura de un masaj delicat cu ulei, și tu o poți face! Relaxează-te și răsfață-ți pielea din cap până în picioare cu ulei pentru bebeluși.

Beneficiile Uleiului pentru bebeluși NIVEA Baby

  • Îngrijire triplă: curățare delicată, hidratare intensă și masaj relaxant
  • Hidratează pielea datorită formulei cu ulei de migdale
  • Nu conține parabeni, alcool, coloranți sau conservanți
  • Dezvoltat în colaborare cu medici dermatologi și pediatri
  • Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic

Ulei și alte produse pentru cea mai fină piele de bebeluș