REDU RIDURILE ȘI LINIILE FINE ÎN DOAR 5 MINUTE*!

Este atât de ușor să faci asta cu Serumul anti-rid NIVEA Q10 Targeted Wrinkle Filler, parte din kit-ul NIVEA Q10 Power, pe care îl poți câștiga!

Te-ai înscris cu succes la tragerea la sorți pentru unul din cele 10 kit-uri NIVEA Q10 Power ce conține: Crema de zi anti-rid NIVEA Q10 Power cu FPS 15, Crema de noapte anti-rid regeneratoare NIVEA Q10 Power, Crema de ochi anti-rid NIVEA Q10 Power și Serumul anti-rid NIVEA Q10 Targeted Wrinkle Filler, împreună cu geanta NIVEA Q10. Regulamentul campaniei este disponibil aici.
 

RUTINA TA CU NIVEA Q10

Răspunsurile tale arată că gama de produse anti-rid NIVEA Q10 Power este ideală pentru nevoile tenului tău și te ajută sa ai o piele mai elasticită, mai fermă și cu riduri mai puțin vizibile! Aceste produse îți oferă:

  • Acțiune anti-rid timp de 24 de ore dovedită cu rezultate vizibile
  • Piele mai fermă și riduri reduse în 7 zile***
  • Mai puține linii fine și riduri noi cu rezultate vizibile în 4 săptămâni****
 

Folosește Crema de ochi anti-rid NIVEA Q10 Power cu mișcări ușoare de tapotare, pentru a hidrata zona ochilor, apoi aplică Crema de zi anti-rid NIVEA Q10 Power cu FPS15 sau FPS30 pentru a-ți proteja pielea de stresul oxidativ și razele UV. Seara, aplică Crema de noapte anti-rid regeneratoare NIVEA Q10 Power sau Serumul de noapte anti-rid multi-regenerator Q10 Power, care optimizează procesul natural de reparare și regenerare nocturnă a pielii și te ajută să ai o piele detensionată, împrospătată și odihnită după doar o aplicare. De 2-3 ori pe săptămână, te poți răsfăța cu Masca-șervețel NIVEA Q10 Power, infuzată cu serum. Vara, poți conta pe Crema de față cu protecție UV anti-rid NIVEA Q10 Power cu FPS50.

Completează rutina cu noul Serum anti-rid NIVEA Q10 Targeted Wrinkle Filler cu acțiune rapidă, care reduce liniile fine în doar 5 minute* și netezește cu până la 50% din ridurile profunde după 4 săptămâni** de utilizare! Folosește-l înainte de a aplica crema de zi sau înainte de a te machia, masând cu mișcări ușoare, de tapotare, pe față.

Cu ajutorul aplicatorului de silicon poți umple cu ușurință pliurile nazolabiale, ridurile de pe frunte, din jurul ochilor și a buzelor. Acest produs inovator conține Coenzima Q10 pură și peptide Bioxifill®, care acționează în echipă cu propria ta piele și luptă împotriva celor cinci semne ale îmbătrânirii: liniile de expresie, senzația de piele uscată, ten neuniform, ten tern și pori vizibili.

 

*Reduce vizibil aspectul liniilor fine și ridurilor, formând o peliculă hidratantă pe suprafața pielii. Test cu produsul în utilizare, studiu efectuat cu 168 participanți, în Germania.
**Auto-evaluare (pe bază de scor), studiu de 4 săptămâni cu 41 femei, 2022.
***Studiu de o săptămână, eșantion de 47 de femei, 2020
****Studiu de 4 săptămâni cu 38 de femei 2020