nivea-men-deep

Gama NIVEA MEN deep

Depășește-te cu NIVEA MEN DEEP!

Atunci când îți dorești ceva, nimic nu trebuie să îți stea în cale. Radu Restivan confirmă!
Noi? Te susținem cu îngrijirea NIVEA MEN DEEP, inspirată de bărbații care își doresc mereu mai mult. Totul începe cu tine! Depășește-te!

NOU DE LA NIVEA MEN

Îngrijirea bărbaților care își doresc mereu mai mult

Știm că ți-ai propus în fiecare zi să fii mai bun decât ai fost ieri. Și demonstrezi asta cu fiecare ocazie!

Îți setezi obiective curajoase și iar apoi nimic nu îți stă în cale pentru a le îndeplini. Profiți de fiecare oportunitate pentru a-ți depăsi limitele, fiind conștient că dincolo de ele te așteaptă cele mai mari satisfacții.

Tocmai de aceea, te susținem în misiunea ta cu o nouă gamă de produse, care te ajută să te fii la înălțimea obiectivelor tale. Pentru că atunci când te simți bine în pielea ta, poti să realizezi orice îți propui!

Nou de la Nivea MEN

Descoperă puterea carbonului

O curățare în profunzime și prospețime care durează

Vrei să te simți revitalizat înainte de orice provocare? Alege NIVEA MEN DEEP.
Noile produse NIVEA MEN conțin o formulă specială cu extract de carbon, care acționează puternic împotriva bacteriilor și impurităților. În plus, pentru că sunt îmbogățite cu un parfum masculin cu note lemnoase, lasă o senzație plăcută de prospețime pentru întreaga zi.
nivea-men-deep
Deodorante DEEP

DEODORANTE

Întâmpină provocările fiecărei zile cu multă încredere! Pentru că pielea ta este protejată și reîmprospătată 48h datorită noilor deodorante NIVEA MEN DEEP. Datorită puterii carbonului din formula de îngrijire, ești protejat împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute și ai o senzație de prospețime care durează. În plus, nu vei avea urme pe hainele tale preferate.
Deep Barbierit

BĂRBIERIT

Un bărbierit perfect este startul de care ai nevoie pentru o nouă zi încarcată. Tocmai de aceea, produsele NIVEA MEN DEEP îți curăță pielea pentru o alunecare eficientă a aparatului de ras, protejând și lăsând o senzație de confort de lungă durată. În plus, formula inovatoare cu extract de carbon își schimbă culoarea din negru în alb în momentul aplicării și acționează puternic împotriva bacteriilor și a impurităților. În completarea ritualului de îngrijire, produsele aftershave susțin regenerarea pielii și lasă un parfum masculin după folosire.
Gel de dus DEEP

GEL DE DUȘ

Senzația de prospețime durează întreaga zi. La fel ca dorința ta de reușită! Noul gel de duș NIVEA MEN DEEP conține o formulă inovatoare cu argilă microfină derivată natural, care absoarbe impuritățile și curăță pielea în profunzime. În plus, formula este pe cât de puternică, pe atât de delicată: are grijă de pielea ta, oferindu-i hidratarea de care are nevoie în fiecare zi.
Îngrijirea parului DEEP

ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Când te simți bine, arăți bine! Produsele NIVEA MEN DEEP pentru îngrijirea părului conțin formule cu electroliți și carbon, care acționează puternic împotriva sebumului, impurităților și reziduurilor lăsate de produsele de styling. Rezultatul: un păr, scalp și barbă complet revigorate și curățate în profunzime!
nivea-men-deep

ÎNGRIJIREA FEȚEI

Da, știm. Îți plac lucrurile simple, care funcționează rapid și eficient. Iar asta se aplică și când vine vorba de îngrijirea feței. Pe asta ne-am bazat când am creat gama NIVEA MEN DEEP. În doar 3 pași simpli, ai grijă de tenul tău.Primul pas: curăță bine fața și barba cu gelul de curățare NIVEA MEN DEEP. Apoi pentru a curăța în profunzime impuritățile și excesul de sebum udă-ți tenul și aplică masca de față de doar 1 minut. În final, clătește și ești aproape gata! Formula ușoară îți revitalizează pielea și poate fi folosită zilnic. În final, după ce ai îndepărtat impuritățile și sebumul, aplică gelul hidratant NIVEA MEN DEEP! Și gata - ești pregătit!

FII DEEP

Depășește-te! Totul începe cu tine!

îngrijirea NIVEA MEN DEEP

Cu îngrijirea NIVEA MEN DEEP și atitudinea potrivită, poți să te depășești în orice situație!

Totul începe cu tine:

  • Limitele nu există decat în mintea ta. Ai încredere în obiectivele pe care ți le-ai setat! 
  • Când crezi că nu mai poți, continuă! Obstacolele apar pentru a te întări, nu pentru a te opri!
  • Când simți că nu mai ai energia necesară pentru a-ți atinge scopul, amintește-ți de ce ai început!
  • Concentrează-te pe destinație, dar bucură-te de fiecare moment al calătoriei! 
  • Amintește-ți ca toate performanțele au același start: tu, având curajul de a-ți depăși limitele!