Deo Men Oreo

TE PROTEJEAZĂ ȘI ÎȚI PROTEJEAZĂ TRICOUL PREFERAT:

NIVEA Men BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT

AVEM CU TOȚII UN TRICOU PREFERAT

Fie pentru că ne amintește de un moment "de glorie", sau poate de prieteni, sau pur și simplu pentru că ne simțim bine și confortabil când îl purtăm. E timpul să îți oferi și să îi oferi și tricoului tău preferat cea mai buna protecție:  alege din noua gama de antiperspirante NIVEA MEN Black & White - acum într-o formulă cu 5 beneficii.


FORMULA 5x ANTI

Deo Men Oreo

O gamă de antiperspirante, de 5 ori protecție: NIVEA MEN Black&White. 
Dezvoltată împreună cu experți în domeniul textilelor de la Institutul Hoheinstain, NOUA FORMULĂ a deodorantelor NIVEA MEN Black&White îți oferă protecție antiperspirantă de performanță.
Combate MIROSUL NEPLĂCUT și are un parfum puternic, masculin. Previne TRANSPIRAȚIA și îți oferă protecție eficienta 48H. Protejează împotriva apariției PETELOR pe haine și astfel acestea își păstrează culoarea pentru mai mult timp. Nu lasă REZIDUURI pe piele sau pe haine. Previne IRITAȚIILE, datorită formulei unice, optimizată pentru utilizare zilnică.
Pe scurt: antiperspirantul NIVEA MEN Black&White este aliatul perfect, care îți asigură protecție eficientă atât ție, cât și hainelor tale preferate - în orice situație!

Descoperă cel mai recent antiperspirant din gama - NIVEA MEN Black&White ULTIMATE IMPACT: aceeași formulă inovatoare cu acțiune 5în1 împotriva mirosurilor neplăcute, transpirației, petelor, reziduurilor și iritațiilor, plus prospețime reconfortantă care durează întreaga zi. 


[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"1414","Y":"755","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-PETE","Copy":"Formulă unică, optimizată \u0026icirc;mpreună cu experți \u0026icirc;n domeniul textilelor.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"122","Y":"290","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-MIROS NEPLĂCUT","Copy":"Protecție de \u0026icirc;ncredere și un parfum puternic, masculin.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"1430","Y":"1071","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-REZIDUURI","Copy":"Nu lasă reziduuri pe piele sau pe haine.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"1384","Y":"287","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-IRITAȚII","Copy":"Compatibilitate cu pielea - testată sub control dermatologic.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"139","Y":"1056","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-TRANSPIRAȚIE","Copy":"Asigură 48H protecție eficientă \u0026icirc;mpotriva transpirației.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Deo Men Oreo

NOUA GAMĂ NIVEA MEN Black&White ULTIMATE IMPACT

deo-men-oreo

DEODORANT SPRAY NIVEA MEN BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT

deo-men-oreo

DEODORANT ROLL-ON NIVEA MEN BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT