NIVEA MEN SENSITIVE

BĂRBAȚII PUTERNICI ALEG SENSITIVE

FII PUTERNIC. FII SENSIBIL

Produsele NIVEA MEN sunt create pentru bărbații suficient de puternici ca să fie sensibili. Asta pentru că pe parcursul istoriei, bărbații au fost sărbătoriți ca fiind doar războinici, lideri și luptători curajoși.

Însă cum rămâne cu bărbații care știu să ofere o îmbrățișare, care au plâns la un film sau care s-au oprit din luptă pentru a împleti părul fiicelor? Urmărește clipul video de mai jos și mulțumește-le primilor bărbați care au avut curaj să fie sensibili. Datorită lor, lumea este acum altfel!

LUPTĂ ÎMPOTRIVA IRITAȚIILOR

BĂRBAȚI PUTERNICI. PIELE SENSIBILĂ.

Produsele NIVEA MEN Sensitive sunt special create să calmeze cele 5 semne ale iritației: senzația de arsură, de mâncărime, ”pielea care ține”, micro-tăieturile și petele roșii. Astfel, după fiecare bărbierit pielea ta va rămâne hidratată, cu parfum plăcut și fără iritații.

 

1LIBER SĂ TE EXPRIMI, FĂRĂ ”PIELE CARE ȚINE”

Când pielea nu este iritată, arată bine. Chiar și în cele mai amuzante selfie-uri.

2PUTERNIC ÎMPOTRIVA IRITAȚIILOR. SENSIBIL CÂND TREBUIE

Cu NIVEA MEN Sensitive, singurele lucruri care te irită sunt mișcările de dans care nu ies din prima.

3TE ÎNROȘEȘTI DOAR DE EMOȚIE

Unul dintre dintre situațiile în care te poți înroși: nunta celui mai bun prieten, la care ești cavaler de onoare.

NOU

BALSAMUL SKIN & STUBBLE

Iritații în zilele în care te bărbierești? Senzație de mâncărime cauzată de barba scurtă? Balsamul NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble are un efect calmant imediat: dacă te bărbierești complet îți ajută pielea să respire și previne roșeața, iar dacă îți menții barba scurtă te ajută să scapi de senzația de mâncărime și de asprime.

Formula sa cu mușețel și ulei de migdale se absoarbe rapid in piele și previne iritațiile neplăcute, fără să lase urme grase pe piele după aplicare. În plus, poate fi folosit pe post de aftershave, cremă hidratantă sau balsam pentru barbă.

Astfel, spui rapid ”adio” celor 5 semne ale iritației: senzația de arsură, de mâncărime, ”pielea care ține”, micro-tăieturile și petele roșii.