DIN DRAGOSTE PENTRU ELE…

În fiecare an, 8 martie reprezintă sărbătoarea care poartă aerul feminin al doamnelor din viețile noastre. Îi mulțumim mamei că a avut și are grijă de noi, bunicii care întotdeauna ne-a pus pe primul loc, soției pentru dragostea împărtășită sau surorii pe care știm că ne putem baza în orice situație. Fiecare femeie este specială și merită aprecierea și recunoștința noastră. Hai să le arătăm iubirea pe care le-o purtăm, oferindu-le un dar ce simbolizează îngrijirea. NIVEA a fost întotdeauna alături de femeile de pretutindeni, le-a ascultat nevoile și dorințele și le-a încurajat să se răsfețe puțin și să se simtă bine în pielea lor. Oferă-i un cadou NIVEA, ca să se simtă specială și apreciată în „luna ei”.

DESCOPERĂ OFERTELE NIVEA PENTRU ZIUA FEMEII!

Anul acesta, ți-am pregătit oferte avantajoase pentru Ziua Femeii, care să te ajute să iți exprimi iubirea și recunoștința.
Descoperă promoțiile în magazine și alege cadoul NIVEA care se potrivește cel mai bine doamnei la care te gândești!

De Ziua Femeii, cumpără din magazinele dm produse NIVEA în valoare de 100 lei și primești 20% reducere la casa de marcat.

La promoție participă seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire și curățare a tenului, produse de îngrijire a corpului și a mâinilor și toate pachetele avantajoase NIVEA Cremă de zi + Cremă de noapte. Nu participă produsele NIVEA destinate bărbaților.

Perioada campaniei: 1 martie – 4 aprilie 2023.

În magazinele Carrefour, te poti bucura de o reducere de 20%, aplicată la casa de marcat, la toate seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire a corpului și a mâinilor și la toate produsele NIVEA de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor.

Reducerea nu se aplică la produsele NIVEA destinate bărbaților.

Perioada campaniei: 3-5 martie 2023.

 

În magazinele Auchan, nu rata ofertele speciale de reducere preț:

  • toate produsele NIVEA de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor beneficiază de reducere de 20%, aplicată la casa de marcat, prin myAuchan card – în perioada 3-5 martie 2023.
  • toate seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor beneficiază de reducere de 15% – în perioada 8 februarie – 8 martie 2023.

Reducerea nu se aplică la produsele NIVEA destinate bărbaților.

 

În magazinele Cora, te poți bucura de o reducere de 20%, aplicată la casa de marcat, la toate seturile cadou NIVEA care conțin produse de îngrijire și curățare a tenului, a corpului și a mâinilor și la toate produsele NIVEA de îngrijire și curățare a tenului.

Reducerea nu se aplică la produsele NIVEA destinate bărbaților.
 
Perioada campaniei: 3-5 martie 2023.

 

DESCOPERĂ COLECȚIA

De Ziua Femeii, împărtășește-i dragostea cu un cadou de la NIVEA.

 

Pentru că fiecare femeie este diferită, am pregătit seturi cadou care să răspundă la exigențe si preferințe variate.

 

Descoperă mai jos colecția și alege-l pe cel care știi că o să-i placă mai mult: