Ingrijirea pielii bebelusului

Alătură-te mămicilor experte care testează NIVEA Baby!

Înscrie-te pentru a încerca produsul lunii!
Testează
Pielea bebelușului

Îngrijire și dragoste pentru pielea delicată a bebelușilorÎn cea mai vulnerabilă perioadă din viața lui, bebelușul tău are nevoie de o rutină corectă de îngrijire pentru ca pielea lui să rămână fină și catifelată. 

Iar pentru că pielea sa este de cinci ori mai subțire decât a adulților, bebelușul simte intens fiecare atingere. 

Contactul piele pe piele îl calmează și creează o legătură foarte specială între voi. 

Descoperă gama NIVEA Baby și oferă-i micuțului tău cele mai catifelate atingeri!

Produse

Descoperă cea mai bună îngrijire pentru pielea delicată a bebelușului

Descoperă gama de produse NIVEA Baby, special create pentru micuțul tău: curățare delicată și hidratare intensă pentru pielea sa fină și delicată.
Testează

ÎN FIECARE LUNĂ POȚI TESTA UN NOU PRODUS NIVEA BABY!

Noi știm că în fiecare zi ai grijă atât de bebelușul tău cât și de celelalte mămici care au nevoie de sfaturile tale. De aceea, îți oferim în fiecare lună produse pe care să le încerci și să le recomanzi în calitate de mămică expertă!

Luna aceasta, oferim spre testare Șamponul NIVEA BABY. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat și poți fi una dintre cele 10 mămici care îl testează! Iar după ce îl încerci, așteptăm cu nerăbdare – și noi și celelalte mămici – să ne spui părerea ta într-o recenzie pe site!

Vezi aici câștigătoarele lunii aprilie, care vor primi spre testare crema NIVEA BABY si aici câștigătoarele lunii martie, care au primit spre testare produsul NIVEA BABY Șampon & spumă de baie.

Regulament

*Câmpuri obligatorii

PIELEA BEBELUȘULUI IUBEȘTE ATINGERILE CATIFELATE

Unul din cele mai frumoase momente este cel în care micuțul tău începe să simtă și să descopere lumea din jur. Produsele NIVEA Baby îi protejează pielea pentru un început perfect în viață!
Articole

Află totul despre pielea delicată a bebelușului tău

De ce este diferită față de pielea adulților, care sunt nevoile ei specifice și cum o poți răsfăța zi de zi pentru a rămâne fină și radiantă. Citește articolele pregătite de NIVEA Baby, din grijă pentru bebelușul tău!
Video

Oferă-i grija ta din prima clipă!

În primele luni, pielea este cel mai important organ de simț pentru bebeluși. Contactul cu mama și tata pun bazele iubirii, încrederii și stării de bine!

Atingerile mamei, cea mai suavă melodie

Atingerile mamei sunt magice, ca notele unui cântec al cărui ritm delicat îl liniștește și îl face fericit pe cel mic.

Atingerile lui tati, cel mai tare concert rock!

Cu tati, e diferit: sesiunile de giugiuleală au un ritm alert și îl fac pe micul star rock să râdă cu gura până la urechi!

Recomandările noastre pentru tine