Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Îngrijire în profunzime fără senzația de piele grasă

#TeSimțiWow

Încearcă NIVEA Care și descoperă efectul WOW!

Cu 100% hidratare și 0% senzație grasă, crema NIVEA Care te va surprinde și te va face să te simți minunat în pielea ta.
#TeSimțiWow 

CÂND TE SIMȚI WOW ÎN PIELEA TA, TE SIMȚI WOW ÎN ORICE SITUAȚIE! 

NIVEA Care - cremă pentru față
Unele experiențe te surprind pozitiv și te fac să te simți minunat în pielea ta. Cu 100% hidratare și 0% senzație grasă, crema NIVEA Care este una dintre ele. Iar fiecare zi devine WOW atunci când ai grijă de tine și te simți bine în pielea ta.

Cu NIVEA Care, vei iubi hidratarea.

 

Atât de practică, încât o poți lua cu tine oriunde și o poți folosi pentru față, corp și mâini. Atât de lejeră, încât intră repede în piele iar tu ești gata să te bucuri de o zi WOW!

Testează

EȘTI CURIOASĂ? ÎNSCRIE-TE ȘI TESTEAZĂ CREMA NIVEA CARE!

Articole

Află totul despre îngrijirea care te face să te simți wow

De ce hidratarea zilnică este atât de importantă și cum poți avea grijă de tine chiar și când ești pe fugă, pentru a te bucura de o piele catifelată și radiantă. Citește articolele pregătite de NIVEA, din grijă pentru pielea ta!
Dezvoltare

Cum a fost dezvoltată NIVEA Care

Află mai multe despre modul în care a fost creată formula NIVEA Care şi despre modul în care îţi îngrijeste pielea în profunzime, fără să lase o senzaţie grasă.

Îngrijire în profunzime fără senzația de piele grasă? Adevărat? Intră în culise și află chiar de la cercetătorii NIVEA cum a fost creată formula revoluţionară NIVEA Care.

Îngrijire de ultimă generație

De la inventarea cremei clasice, acum 100 de ani, NIVEA clasic revolutioneaza prin noi inovatii de îngrijire a pielii, cum ar fi noua cremă NIVEA Care. De-a lungul a cinci ani de cercetare intensivă, a apărut formula care îi oferă pielii o senzație unică la atingere. NIVEA Creme Care este crema căreia îi pasă.

Ce spun experții

Interviu cu Dr. Christiane Meyer

5 ÎNTREBĂRI PENTRU DR. CHRISTIANE MEYER

MANAGER DIVIZIA DE DEZVOLTARE CREME DE UZ GENERAL ȘI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI

NIVEA Care oferă hidratare intensă şi de lungă durată fără a lasa o senzaţie de piele grasă. Dr. Meyer explică felul în care acţionează noua formulă.

Dr. CHRISTIANE MEYER - Departamentul de cercatare și dezvoltare Beiersdorf

Cum a apărut noua formulă NIVEA Care?

Numeroase studii au demonstrat că majoritatea femeilor își doresc o soluţie simplă de îngrijire avansată a pielii, care să ofere hidratare în profunzime, fără să lase o senzaţie grasă pe piele. Odată cu NIVEA Care, cercetătorii Beiersdorf au descoperit o modalitate cu totul nouă de a oferi femeilor ambele lucruri - o cremă care asigură o îngrijire în profunzime, de lungă durată  şi care se absoarbe rapid: un produs special conceput pentru femeia modernă.

Care sunt diferențele dintre NIVEA Care, crema clasică NIVEA Creme și NIVEA Soft? Care este crema potrivită pentru fiecare tip de piele?

Formula cremei clasice NIVEA CREME oferă îngrijire şi protecţie, prin aplicarea unei pelicule protectoare la nivelul pielii. Este ideală pentru toată familia, de la adulţi până la cei mici, iar efectul de hidratare este adecvat tuturor tipurilor de piele. Spre deosebire de aceasta, NIVEA Soft oferă pielii îngrijire şi o senzaţie de prospeţime, asemănătoare unei ploi calde de vară. Aşadar, formula sa se potriveşte cel mai bine tinerilor, deoarece răspunde tuturor cerinţelor pielii lor. Dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea noastră are nevoie de mai multă îngrijire şi hidratare pentru a se menţine catifelată. NIVEA Care oferă exact ceea ce are nevoie pielea unei femei moderne, care este în căutarea unei creme doar pentru ea: îngrijire şi hidratare intensă, fără senzaţie grasă pe piele, totul într-o singură cremă. Iar pielea ta se simte fantastic!

NIVEA Care conține conservanți?

NIVEA Care conţine conservanţi (parabeni) care împiedică dezvoltarea microorgnismelor. În absenţa conservanţilor, majoritatea produselor nu ar putea fi folosite prea mult timp după deschidere. Vinovate de acest lucru sunt microorganisme precum bacterii şi ciuperci prezente pe piele; în contact cu produsele cosmetice, pătrund în acestea şi se multiplică datorită conţinutului de apă. Parabenii şi alţi conservanţi inhibă dezvoltarea microbilor, împiedicând astfel alterarea produselor cosmetice. În acest mod, se pot garanta calitatea şi siguranţa produselor pentru îngrijirea pielii.

Este NIVEA Care potrivită pentru toate tipurile de piele?

Da, NIVEA Care se poate aplica pe toate tipurile de piele. A fost concepută pentru a oferi oricărui tip de piele aceeaşi îngrijire de încredere de la NIVEA. Crema a fost testată pe sute de consumatoare, din diferite regiuni ale globului, pentru a dovedi că NIVEA Care asigură o îngrijire optimă indiferent de condiţiile climaterice.

NIVEA Care conține și un factor de protecție solară?

NIVEA Care este produsul ideal pentru femeile care îşi doresc o soluţie de îngrijire a pielii simplă dar eficientă, o cremă numai a lor, de îngrijire generală. Produsul se axează pe îngrijirea tenului şi a corpului, oferind o hidratare în profunzime şi de lungă durată. Aşadar, NIVEA Care nu conţine niciun fel de filtre chimice, dar, întrucât are o formulă cu absorbţie extrem de rapidă, constituie o bază ideală pentru aplicarea unei creme de protecţie solară.

Recomandările noastre pentru tine

Abonare Newsletter

*Câmpuri obligatorii