Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Gama NIVEA MicellAIR Rose

NOU: Gama NIVEA MicellAIR Rose

Tenul tău va înflori în fiecare zi

NOU de la NIVEA

Apă organică de trandafiri bogată în vitamine și tehnologie micelară

Apa de trandafiri a fost folosită de-a lungul timpului în îngrijire, datorită proprităților sale benefice asupra tenului. Iată câteva dintre ele:

  • Revigorează, hidratează și catifelează tenul
  • Contribuie la matifirea porilor, îndepărtând impuritățile și excesul de sebum
  • Are acțiune antiinflamatoare și astfel reduce roșeața, mai ales în cazul tenului sensibil
  • Pentru că are antioxidanți, ajută celulele tenului să se regenereze 
  • Dacă e folosită regulat, apa de trandafiri reduce petele de pe ten, făcându-l mai luminos

O găsești și în noua gamă NIVEA MicellAIR Rose, cu parfum irezistibil de trandafiri și tehnologie micelară: eficientă împotriva machiajul rezistent la transfer și delicată cu tenul tău.

Beneficii

Inovația NIVEA pentru un ten frumos zilnic

Formula NIVEA MicellAIR Rose reușește să îndepărteze eficient chiar și machiajul rezistent la transfer, fără să lase urme uleioase pe ten și
fără să usuce.
Descoperă gama

Alege demachierea delicată cu tenul tău și fii mereu înfloritoare!

Tehnologie micelară

ȘTIINȚA DIN SPATELE TEHNOLOGIEI MICELLAIR®

AFLĂ RĂSPUNSURILE LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI DESPRE NOUA GAMĂ NIVEA MICELLAIR®

Ce face noua gamă NIVEA MicellAIR® atât de specială?

Gama NIVEA MicellAIR® îndepărtează cu ușurință chiar și machiajul rezistent la transfer sau profesional. Însă chiar dacă acționează puternic împotriva machiajului, este delicată cu tenul, oferindu-i hidratare și îmbunătățindu-i absorbția de oxigen. Știai că 30% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 44 de ani folosesc peste 9 produse de machiaj în fiecare zi¹? Iar pentru a-și curăța tenul, ele au nevoie de produse eficiente care acționează rapid. Tocmai de aceea, am lansat noua gamă NIVEA MicellAIR®.

Care sunt avantajele tehnologiei micelare?

Deși curăță puternic, micelele sunt delicate cu tenul. Au un strat exterior apos, care ajută produsul să adere la discheta demachiantă, în timp ce stratul interior este uleios și captează particulele de praf, sebum și machiaj. Astfel, micelele funcționează ca un magnet pentru toate impuritățile acumulate, fără a agresa pielea. Demachierea cu apă micelară este atât de simplă: nu ai nevoie decât de o dischetă demachiantă!

Prin ce se deosebește gama NIVEA MicellAIR® de celelalte produse micelare NIVEA?

În primul rând, prin formula de îngrijire îmbogățită cu extract de ceai negru. Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, contribuie la îndepărtarea eficientă a machiajului profesional și în același timp oferă îngrijire delicată tenului, zonei ochilor și buzelor. Totul fără să lase urme uleioase sau impurități pe ten.

NIVEA MicellAIR® îmbunătățește absorbția de oxigen a tenului. De ce este asta un avantaj?

Cercetările au demonstrat faptul că oxigenul are un efect pozitiv asupra tenului, prin îmbunătățirea respirației celulare. Testele realizate de experții NIVEA în îngrijirea tenului arată că tenul absoarbe mai mult oxigen după folosirea produselor din gama NIVEA MicellAIR®². Iar dacă tenul poate face asta, înseamnă că este complet curat, fără urme de produs. Astfel, prin îmbunătățirea absorbției de oxigen, tenul devine mai revigorat, mai hidratat și capătă un aspect mai sănătos. Practic, respiră din nou.

¹ Sursa: Lightspeed GMI / Mintel, SUA, 1.038 de utilizatori de sex feminin cu vârste peste 18 ani.
² teste realizate in-vitro

Recomandările NIVEA