BUCURĂ-TE DE 100% FRUMUSEȚE NATURALĂ ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

FRUMUSEȚE NATURALĂ

Alege să-ți evidențiezi frumusețea naturală cu noile creme Naturally Good! Acestea conțin 99% ingrediente de origine naturală* și astfel, suntem 100% transparenți cu tine și tenul tău. Folosim ingrediente inspirate de natură pentru a crea produse eficiente, care redau frumusețea naturală a tenului. Astfel, crema de zi este îmbogățită cu extract organic de aloe vera, iar cea de noapte cu ulei organic de argan.

Folosite împreună, îi oferă tenului tot ce are nevoie pentru a fi hidratat, cu aspect sănătos și radiant. În plus, dacă vei cumpăra una dintre creme din magazinele dm, poți câștiga premii inspirate de natură!

*Ingredientele obținute din natură își păstrează mai mult de 50% din structura lor moleculară (starea naturală) chiar și după procesarea lor, incluzând apa

naturally-good

CÂȘTIGĂ PREMII INSPIRATE DE FRUMUSEȚEA NATURII!

naturally-good

Cumpără oricare două produse NIVEA pentru îngrijirea și/sau curățarea tenului, dintre care unul să fie din gama NIVEA Naturally Good din magazinele dm și primești garantat unul dintre premiile campaniei!


În plus, daca înscrii codul bonului în formularul de mai jos alături de datele tale, intri în tragerea la sorți pentru marele premiu: un weekend în natură! Premiul constă într-un voucher de 2200 RON valabil 6 luni de la data emiterii, pentru două nopți de cazare cu mic dejun și cină la Pensiunea Atra Valea Doftanei.

Campania se desfășoară între 22.07 – 11.08. 2020 și poți consulta Regulamentul aici.

Campania s-a terminat. Câștigătorul weekend-ului de relaxare în valoare 2200 lei este: Androne Marin.