nivea-black-and-white-female

TE PROTEJEAZĂ ȘI ÎȚI PROTEJEAZĂ ȚINUTA PREFERATĂ:

NIVEA BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT

Oricare dintre noi are o ținută preferată

Pentru că ne amintește de momente speciale, de oameni pe care îi iubim sau  pur și simplu pentru că ne stă bine și ne face să ne simțim bine. E timpul să îți oferi și să îi oferi și ținutei tale preferate cea mai buna protecție:  alege din noua gama de antiperspirante NIVEA Black & White - acum într-o formulă cu 5 beneficii.


O GAMĂ DE ANTIPERSPIRANTE, DE 5 ORI PROTECȚIE

nivea-black-and-white-female

Dezvoltată împreună cu experți în domeniul textilelor de la Institutul Hoheinstain, NOUA FORMULĂ a deodorantelor NIVEA Black&White îți oferă protecție antiperspirantă de încredere.
Combate MIROSUL NEPLĂCUT și îți oferă parfumuri plăcute, feminine. Previne TRANSPIRAȚIA și îți asigură protecție eficientă 48H. Protejează împotriva apariției PETELOR pe haine și astfel acestea își păstrează culoarea pentru mai mult timp. Nu lasă REZIDUURI pe piele sau pe haine. Previne IRITAȚIILE, datorită formulei unice, optimizată pentru utilizare zilnică.
Pe scurt: antiperspirantul NIVEA Black&White este aliatul perfect, care îți asigură protecție eficientă atât ție, cât și ținutelor tale preferate - în orice situație!

Descoperă cel mai recent antiperspirant din gama - NIVEA Black&White ULTIMATE IMPACT: aceeași formulă inovatoare cu acțiune 5în1 împotriva mirosurilor neplăcute, transpirației, petelor, reziduurilor și iritațiilor, plus un parfum fin, feminin și prospețime reconfortantă care durează întreaga zi. 


PROTEJEAZĂ-ȚI ȚINUTELE PREFERATE

[{"X":"409","Y":"269","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-MIROS NEPLĂCUT","Copy":"Protecție de \u0026icirc;ncredere și parfumuri unice.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"361","Y":"550","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-TRANSPIRAȚIE","Copy":"Asigură 48H protecție eficientă \u0026icirc;mpotriva transpirației.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"324","Y":"869","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-PETE","Copy":"Formulă unică, optimizată \u0026icirc;mpreună cu experți \u0026icirc;n domeniul textilelor.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"869","Y":"269","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-REZIDUURI","Copy":"Nu lasă reziduuri pe piele sau pe haine.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"869","Y":"873","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ANTI-IRITAȚII","Copy":"Compatibilitate cu pielea - testată sub control dermatologic.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
nivea-black-and-white

NOUA GAMĂ NIVEA BLACK&WHITE ULTIMATE IMPACT

nivea-black-and-white

DEODORANT SPRAY NIVEA BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT

nivea-black-and-white

DEODORANT ROLL-ON NIVEA BLACK & WHITE ULTIMATE IMPACT