Rutina de îngrijire anti-rid potrivită pentru tine

Odată cu trecerea timpului, nevoile pielii noastre se schimbă, iar după vârsta de 25 de ani luăm în calcul crearea unei rutine anti-rid. Pachetele avantajoase NIVEA sunt perfecte pentru a oferi tenului îngrijirea în funcție de nevoi sau de vârstă. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active inovatoare și oferă rezultate vizibile în timp scurt. Descoperă setul potrivit pentru tine și creează-ți rutina de îngrijire simplu și eficient! 
 

PACHET AVANTAJOS LUMINOUS630® ÎMPOTRIVA TUTUROR TIPURILOR DE PETE PIGMENTARE

Pachetul avantajos LUMINOUS630® de la NIVEA cu ingredientul patentat NIVEA LUMINOUS630 reduce și previne toate tipurile de pete pigmentare, redând tenului luminozitatea naturală.

AFLĂ MAI MULTE

PACHET AVANTAJOS CELLULAR EXPERT LIFT CU EFECT PE 3 ZONE: FAȚĂ, GÂT ȘI DECOLTEU

Reinventează-ți rutina anti-rid cu pachetul avantajos NIVEA Cellular Expert Lift îmbunătățit cu ingredientul de ultimă generație BAKUCHIOL.  Acționează în profunzime la nivel celular, cu efect vizibil de lifting în doar 1 săptămână.

AFLĂ MAI MULTE

PACHET AVANTAJOS ANTI-RID AVANSAT CELLULAR EXPERT LIFT

Pachetul avantajos anti-rid CELLULAR Expert Lift conține două creme, una pentru dimineață, cealaltă pentru rutina de seară, îmbogățite cu ingredientul revoluționar BAKUCHIOL, care luptă împotriva ridurilor și este în același timp blând cu pielea.

AFLĂ MAI MULTE

PACHET AVANTAJOS ANTI-RID CELLULAR EXPERT FILLER

Pachetul avantajos Anti-rid CELLULAR Expert Filler este format din produse ce conțin o combinație de ingrediente puternice anti-rid, pentru un efect de umplere a ridurilor în 24 de ore.

AFLĂ MAI MULTE

PACHET AVANTAJOS ANTI-RID ȘI FERMITATE Q10 POWER

Bucură-te de mai multe expreșii și mai puține riduri cu Pachetul avantajos anti-rid și fermitate Q10 Power format din crema de zi anti-rid Q10 Power și serumul anti-rid inovator Q10 Targeted Wrinkle Filler.

AFLĂ MAI MULTE

PACHET AVANTAJOS ANTI-RID REVITALIZANT 55+

Pachetul avantajos anti-rid revitalizant 55+ conține două creme, una de zi și una de noapte, care sunt special create pentru a oferi îngrijirea anti-rid potrivită acestei vârste.

AFLĂ MAI MULTEPACHET AVANTAJOS ANTI-RID PENTRU CONTUR 65+

PACHETUL AVANTAJOS ANTI-RID PENTRU CONTUR 65+ e soluția ta eficientă pentru reducerea ridurilor profunde ale pielii, chiar și după ce acestea și-au făcut apariția pe ten!

AFLĂ MAI MULTE