DESCOPERĂ NOILE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI ȘI CÂȘTIGĂ!

Cumpără oricare produs de îngrijire a corpului de la NIVEA, înscrie numărul bonului fiscal și câștigă premii!

 

Participă


TRANSFORMĂ-ȚI RUTINA ZILNICĂ DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI
ÎNTR-UN MOMENT DE RĂSFĂȚ

Cu uleiuri prețioase, parfumuri delicate și texturi lejere, noile produse produse de îngrijire a corpului de la NIVEA îți vor răsfăța pielea zilnic. Formulele lor cu ulei de monoi sau ulei de jojoba și parfum de cocos sau flori de cireș se absorb imediat în piele, catifelează și hidratează.

Gama conține trei produse: o loțiune și două souffleuri de corp, toate gata să te răsfețe. Souffle-urile de corp au o textură lejeră, ideală pentru zilele de vară sau pentru momentele în care ești pe fugă. Perlele vizibile de ulei catifelează pielea, iar parfumurile delicate îți vor răsfăța simțurile și te vor duce cu gândul la zilele de vacanță. În plus, loțiunea cu parfum delicios de cocos îți va lăsa pielea irezistibil de catifelată și delicios parfumată.


DESCOPERĂ NOILE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI

Soufflé de corp cu Cocos și Ulei de Monoi

Cu noul Soufflé de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi te poți bucura de o piele irezistibil de fină în fiecare zi. Perlele de ulei hidratant sunt infuzate într-o cremă cu formulă ușoară, îmbogățită cu parfum exotic de cocos.

Loțiune de corp cu Cocos și Ulei de Monoi

Răsfață-te cu noua loțiune cu aromă de cocos și ulei de monoi! Loțiunea este absorbită rapid de piele și oferă o senzație de catifelare și hidratare de durată. În plus, datorită formatului practic și convenabil, este foarte ușor de aplicat, mai ales în momentele când ești pe fugă.

Soufflé de corp cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba

Souffle-ul de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba are un parfum irezistibil, care te va duce cu gândul la zilele însorite de primăvară. Se aplică ușor, perlele vizibile de ulei de jojoba se absorb imediat în piele și oferă acea senzație de îngrijire și catifelare.


NOILE SOUFFLÉ-URI DE CORP DE LA NIVEA SUNT SPECIAL CREATE PENTRU A-ȚI OFERI O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ DE RĂSFĂȚ

PERLE DE ULEI PREȚIOS

Ambele souffleuri de corp sunt îmbogățite cu perle de uleiuri prețioase, pe care le poți vedea când îți hidratezi pielea, și care catifelează intens.

FĂRĂ SENZAȚIE GRASĂ

Deși hidratează intens, formula lejeră se absoarbe imediat în piele și nu lasă urme. Astfel, pielea ta rămâne fină și catifelată, fără senzație grasă.

MIROS TROPICAL DE COCOS SAU DE FLORI DE CIREȘ

Parfumurile delicate de cocos sau de flori de cireș îți vor răsfăța simțurile și te vor duce cu gândul la zilele relaxante de vacanță sau de primăvară.


Cumpără oricare produs de îngrijire a corpului de la NIVEA și câștigă unul din cele 10 vouchere Mihaela Glăvan în valoare de 600 RON!

CUM PARTICIPI

Indiferent care este produsul tău preferat de îngrijire a corpului de la NIVEA, el îți poate aduce ca premiu un voucher în valoare de 600 de lei pentru achiziții de la designer-ul Mihaela Glăvan! Pentru că o piele frumoasă și îngrijită se asortează perfect cu o pereche de pantofi sau o geantă de efect. 

 

Poți consulta aici regulamentul campaniei.

 

Campania s-a încheiat! Verifică dacă te afli printre câștigătorii celor 10 vouchere Mihaela Glăvan în valoare de 600 RON.

 

*Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția.

SECRETUL PENTRU O PIELE FRUMOASĂ:
MOMENTUL TĂU ZILNIC DE RĂSFĂȚ

Frumusețea vine din interior. Chiar și când vine vorba de îngrijirea pielii. Așa că oferă-ți în fiecare zi un moment doar al tău, în care să îți răsfeți pielea și simțurile. Recomandarea noastră: integrează loțiunea cu Cocos și Ulei de Monoi în ritualul tău de relaxare.

Folosește mereu produse de îngrijire cu parfumuri care îți dau o stare de bine. Noi îți sugerăm souffleurile de corp cu flori de cireș sau parfum tropical de cocos. Alege-ți preferatul și oferă-ți doza zilnică de răsfăț pentru corp și simțuri!