PROTEJEAZĂ-ȚI TENUL ÎN FIECARE ZI

Știai că până la 80% din îmbătrânirea pielii este cauzată de soare? NIVEA SUN Dark Spot Control FPS 50+ previne și reduce vizibil petele pigmentare și te protejează împotriva razelor UV.

SKIN GOAL

Our skincare goal? Folosirea zilnică a protecției solare pentru ten! Gama NIVEA SUN s-a dezvoltat mult de-a lungul anilor, oferind protecție eficientă în funcție de nevoile și problemele tenului tău. Una dintre cele mai frecvente este apariția petelor pigmentare. Dacă te confrunți cu acestea, ai vrea să le combați și să le atenuezi efectele. NIVEA SUN Dark Spot Control FPS 50+ este cel mai bun prieten pe care îl poti avea alături în fiecare zi pe tenul tău. Protejează imediat pielea delicată a tenului, previne și reduce vizibil petele pigmentare cauzate de soare cu ajutorul ingredientului patentat LUMINOUS630®. Tenul devine mai luminos, mai protejat și mai sănătos! Este simplu să ai un ten sănătos alături de protecția solară potrivită pentru pielea ta! 
 
CUM SE FOLOSEȘTE NIVEA SUN DARK SPOT CONTROL FPS 50+

CU INGREDIENTUL PATENTAT LUMINOUS630®

Pasul 1. Aplicare
Aplică pe pielea curățată, înainte de expunerea la soare, și reaplică frecvent, mai ales după înot sau după folosirea prosopului.

Pasul 2. Cantitate 
Cantitatea recomandată: 2 linii de fluid de la vârful degetului arătător și mijlociu până la baza palmei (6-8cm fiecare), pentru fiecare aplicare. O cantitate mai mică de produs duce la o protecție redusă și ineficientă a pielii.

Pasul 3. Așteaptă
După aplicare, așteaptă ca fluidul să se absoarbă în piele și poți continua cu machiajul tău ca de obicei.

Pasul 4. Atenție 
Evită contactul direct cu ochii, precum și cu materialele textile sau cu suprafețele dure pentru a preveni pătarea lor.

Pasul 5. Important  
Aplică produsele cu ingredientul LUMINOUS630® de maximum 4 ori pe zi.

Pasul 6. Recomandări 
Evită expunerea prelungită la soare, chiar dacă folosești protecție solară. Expunerea îndelungată la soare poate cauza probleme de sănătate.

Pasul 7. Rutina 
Pentru rezultate optime se recomandă folosirea acestui fluid împreună cu produsele de îngrijire a tenului din gama NIVEA LUMINOUS630®.

GAMA COMPLETĂ NIVEA SUN PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Indiferent că petrecem marea parte din zi în natură, că ne place să lucrăm lângă fereastră sau că ne plimbăm într-un peisaj înnorat, protecția solară nu trebuie să lipsească de pe tenul nostru! Pssst… razele ultraviolete știu să se ascundă și să creeze senzația că sunt „inofensive”! Așa că, alege protecția solară pentru ten potrivită pielii tale din gama NIVEA SUN și bucură-te de un ten protejat și sănătos! 

FLUID PENTRU TEN NIVEA SUN DARK SPOT CONTROL FPS 50+

Fluidul anti-pete este ideal pentru utilizarea zilnică și poate fi luat oricând în geantă, datorită ambalajului compact. Se simte ușor și non-gras pe piele și oferă un efect de revigorare și o senzație de piele fină. Formula acționează imediat împotriva razelor UV, previne și reduce petele cauzate de soare. 

FLUID PENTRU TEN NIVEA SUN TRIPLE PROTECT FPS 50+

Te protejează de razele soarelui, de lumina albastră și de efectele nocive ale poluării. Datorită extractului de lemn dulce, acest puternic antioxidant activează propriul mecanism de apărare al pielii. Este îmbogățit cu acid hialuronic și se absoarbe imediat în piele, fără să lase urme albe, fiind ideal aplicării înaintea machiajului. 

FLUID PENTRU TEN NIVEA SUN DERMA SKIN CLEAR CU NIACINAMIDE FPS 50+

Fluidul blând și non-gras cu Niamiacidă previne imperfecțiunile prin absorbția excesului de ulei de pe suprafața pielii. Oferă tenului un efect matifiant timp de 8 ore, fără aspect lucios și hidratare pentru o piele vizibil sănătoasă. Recomandat pentru ten normal, uleios, cu tendințe acneice sau sensibil.

CREMĂ DE FAȚĂ NIVEA SUN ANTI-AGE Q10 FPS 50

Această protecție solară protejează pielea sănătoasă împotriva razelor UVA/UVB și a efectelor luminii albastre, cum ar fi îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, protejează pielea din INTERIOR, datorită unui puternic antioxidant natural, Q10, care activează propriul mecanism de apărare al pielii. Formula Q10 previne și combate apariția liniilor fine, a ridurilor și a petelor pigmentare induse de soare.

CREMĂ DE FAȚĂ NIVEA SUN SHINE CONTROL FPS 50

Protejează pielea sănătoasă împotriva razelor UVA/UVB și a efectelor luminii albastre, cum ar fi îmbătrânirea prematură a pielii și este îmbogățită un un antioxidant natural care activează propriul mecanism de apărare al pielii. Formula ușoară cu 0% senzație lipicioasă oferă un efect matifiant instantaneu și de durată. Ideală pentru utilizarea zilnică.

CREMĂ DE FAȚĂ NIVEA SUN ALPIN FPS 50

Această cremă solară oferă protecție UVA/UVB eficientă, cu acțiune imediată, perfectă pentru timpul iernii, când razele ultraviolete devin și mai puternice prin procesul de reflexie a luminii.  Formula ușoară hidratează pielea și este dezvoltată pentru tipurile de ten normal/uscat. Formula este aprobată oftalmologic. 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

DE CE AM NEVOIE DE O PROTECȚIE SOLARĂ SPECIALĂ PENTRU FAȚA MEA?

Pielea de pe fața ta este considerabil mai subțire și mai sensibilă decât pielea de pe corp. De asemenea, este și mai expusă la factorii de mediu dăunători, cum ar fi razele UVA/UVB ale soarelui. Deoarece aceste raze pot deteriora pielea delicată, este nevoie să utilizezi protecție solară special formulată pentru fața ta, nu numai în timpul verii, ci și pe tot parcursul anului. Indiferent dacă ești în vacanță sau îți urmezi viața de zi cu zi, bucură-te de soare fără griji cu protecția NIVEA SUN.

CUM APLIC CORECT CREMA SOLARĂ PE FAȚĂ?

Eficiența protecției solare depinde de cantitatea aplicată. Aplică crema solară cu generozitate pe față, acordând o atenție suplimentară zonelor care sunt implicit expuse la soare, precum urechile, nasul, obrajii si gâtul. Regula generală: pune 2 linii de protecție solară de la vârful degetului arătător și mijlociu până la baza palmei pentru a folosi pe față și gât. Reaplică crema de protecție solară cel puțin o dată la două ore, mai ales după înot, transpirație sau uscarea cu prosop.

CE SUNT PETELE INDUSE DE SOARE?

Petele întunecate de pe față rezultă din producția dezechilibrată de melanină. Melanina este un pigment natural din pielea noastră, care este responsabil pentru culoarea naturală a pielii tuturor. Cu toate acestea, diverși factori pot intensifica producția de melanină, care apoi se acumulează și devine vizibilă ca pete întunecate și o nuanță neuniformă a pielii. Cel mai frecvent motiv pentru apariția lor este expunerea la soare, în timpul căreia pielea produce în mod natural melanină, care uneori este răspândită neuniform. Pentru a te bucura de soare fără griji, îți recomandăm NIVEA SUN Dark Spot Control FPS50+ care îți protejează pielea de razele UV, previne apariția petelor induse de soare și le reduce vizibil pe cele existente.