Oil in lotion NIVEA

Se poartă răsfățul!

Descoperă pe pielea ta îngrijirea NIVEA cu parfum irezistibil!
Răsfață-ți pielea și simțurile! Poartă cu tine întreaga zi senzația de piele extraordinar de catifelată și delicat parfumată.
Află mai multe
NOU de la NIVEA

Răsfață-ți pielea și simțurile!

Noua gamă de loțiuni pentru corp de la NIVEA îți trezește simțurile și îți oferă o senzație minunată care te însoțește întreaga zi: de fiecare dată când îi simți pe piele parfumul discret și efectul de catifelare, îți retrăiești momentul de răsfăț.
Produse

Noile loțiuni de corp de la NIVEA

Descoperă cele trei combinații irezistibile de îngrijire și răsfăț: noile loțiuni de corp NIVEA îmbină efectul hidratant al uleiurilor prețioase cu cele mai delicate parfumuri.
Se poartă răsfățul

Poartă răsfățul în combinațiile tale preferate!

 

 

SE POARTĂ RĂSFĂȚUL CU PARFUM DE FLORI DE CIREȘ


La o ieșire cu prietenele în oraș, asortează acest parfum fresh și feminin cu o piele catifelată și o ținută relaxată, dar cu atitudine!

 

O salopetă lejeră cu print floral, un tutu cu jachetă din denim sau skinnies și un top supradimensionat? Loțiunea de corp cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba dă o notă florală și optimistă ținutei tale preferate! 


 

 

SE POARTĂ RĂSFĂȚUL CU PARFUM DE TRANDAFIR

 

Cu o rochie delicată și o pereche de balerini comozi, ești aproape gata pentru plimbarea perfectă în doi. Starea va fi completă cu o piele irezistibil de catifelată și parfumul discret al loțiunii de corp  cu Trandafir și Ulei de Argan.


Mai trebuie doar să alegi dacă mergeți la cinema, pe străduțe pitorești sau într-o cafenea retrasă!
 


SE POARTĂ RĂSFĂȚUL CU PARFUM DE VANILIE


Delicios, ispititor și reconfortant: parfumul de vanilie îți amintește de bucuriile simple ale copilăriei. Răsfață-ți pielea și simțurile cu loțiunea de corp cu Vanilie și Ulei de Migdale și ești gata pentru o zi fără griji: o plimbare, o gustare dulce și o conversație relaxantă cu cineva drag completează perfect starea!


Articole

Află mai multe despre cum îți poți răsfăța pielea și simțurile

NIVEA ți-a pregătit articole despre îngrijirea din cap până în picioare, despre ingredientele hidratante de care pielea ta are nevoie și despre momentele de răsfăț pe care le meriți.
Află mai multe

Testează noua loțiune de corp de la NIVEA!

Nu-i așa că nu poți rezista combinațiilor de parfumuri delicate și uleiuri prețioase? Completează formularul de mai jos și poți câștiga una dintre cele 30 de loțiuni de corp pe care le oferim spre testare!

Recomandările noastre pentru tine