Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Oil in lotion NIVEA

Răsfață-ți pielea și simțurile!

Descoperă pe pielea ta îngrijirea Nivea cu parfum irezistibil!

Poartă cu tine întreaga zi senzația de piele extraordinar de catifelată și delicat parfumată.
NOU de la NIVEA

Un moment de relaxare pentru tine și pielea ta

Noua gamă de loțiuni pentru corp de la NIVEA îți trezește simțurile și îți oferă o senzație minunată care te însoțește întreaga zi: de fiecare dată când îi simți pe piele parfumul discret și efectul de catifelare, îți retrăiești momentul de răsfăț.

Flori de portocal & Ulei de avocado

FLORI DE PORTOCAL & ULEI DE AVOCADO 

Un parfum revigorant, care te duce cu gândul la o zi însorită de vacanță! Răsfățul e completat de hidratarea cu absorbție rapidă a uleiului de avocado. Rezultatul: o piele fină, care se asortează de minune cu o ținută lejeră!

 FLORI DE CIREȘ & ULEI DE JOJOBA

Un parfum feminin, proaspăt și optimist. Se asortează de minune cu o ținută modernă, urbană, și cu o seară în oraș cu fetele. În plus, porți cu tine întreaga zi senzația minunată de hidratare și catifelare oferită de formula cu ulei de jojoba!

Flori de cires si ulei de jojoba

Vanilie si ulei migdale

VANILIE & ULEI DE MIGDALE 

Parfumul ispititor al vaniliei și hidratarea intensă oferită de uleiul de migdale sunt perfecte pentru o zi relaxată la plimbare, o ieșire la înghețată sau o seară cu prietenii.

TRANDAFIR & ULEI DE ARGAN

Un parfum delicat și o piele incredibil de catifelată, pentru momente speciale: parfumul de trandafir se asortează perfect cu serile în doi. Sau pur și simplu cu o stare de spirit romantică!

Trandafir si ulei de argan

Momentul tău de răsfăț parfumat

Bucură-ți simțurile cu parfumul tău preferat!

Articole

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CUM ÎȚI POȚI OFERI UN MOMENT DOAR AL TĂU

NIVEA ți-a pregătit articole despre îngrijirea din cap până în picioare și despre ingredientele hidratante de care pielea ta are nevoie pentru a fi mereu frumoasă.

Recomandările noastre pentru tine