mynivea-newsubscribers

CÂȘTIGĂ PREMII DE VARĂ ÎN CALITATE DE MEMBRU!

PROGRAMUL DE LOIALITATE MYNIVEA

AVEM GRIJĂ DE TINE CU PREMII ȘI BENEFICII EXCLUSIVE

Vara asta și în fiecare zi, ne dorim să fim alături de tine: cu sfaturi personalizate , cu informații despre tot ce e nou în îngrijire, cu discounturi care să te ajute să-ți iei tot ce-ți dorești, dar și cu premii prin care îți răsplătim fidelitatea.

 

Ne dorim să te inspirăm mereu cu tot ce ai nevoie, ca să ai o piele frumoasă cu aspect sănătos și catifelat. Înscrie-te în comunitatea MYNIVEA și bucură-te de toate beneficiile exclusive de membru!

CONCURS

DESCOPERĂ TOMBOLA VERII, SPECIAL CREATĂ PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII MYNIVEA!

Te ajutăm să te bucuri doar de ce e mai bun din soare! Ți-am pregătit sfaturi pentru protecție solară, dar și ajutoarele pentru un bronz auriu, alături de accesorii pentru distracție în aer liber.

 

Ca să le primești, hai în comunitatea noastră myNIVEA! Înscrie-te și în calitate de membru, ai dreptul să participi la tombola NIVEA. 

 

 

CE POȚI CÂȘTIGA: PRODUSE NIVEA SUN DE PROTECȚIE SOLARĂ ȘI PENTRU ÎNGRIJIREA DE DUPĂ PLAJĂ, DAR ȘI ACCESORII: PĂLĂRII SAU PROSOAPE DE PLAJĂ!

Înscrie-te la tombolă și poți câștiga un kit format din:

  • Cremă de față NIVEA SUN Shine Control
  • Ulei de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze cu FPS30
  • Spray after sun Moisture
  • Pălărie de plajă
  • Prosop de plajă

Perioada de desfășurare a campaniei: 16.08.2021 – 12.09.2021

Citește regulamentul aici.

RĂMÂI ALĂTURI DE NOI ȘI DESCOPERĂ CÂND VOR AVEA LOC ȘI CELELALTE TOMBOLE EXCLUSIVE PENTRU MEMBRII COMUNITĂȚII MYNIVEA!

INTRĂ ÎN COMUNITATEA MYNIVEA! TE ÎNSCRII LA TOMBOLĂ ÎN CALITATEA DE MEMBRU, DAR AI ȘI ACCES LA BENEFICII EXCLUSIVE. DOAR COMPLETEAZĂ DATELE TALE ȘI CONFIRMĂ ÎNSCRIEREA PE ADRESA DE EMAIL.