Beiersdorf furnizează 500 de tone de dezinfectant în Europa

Beiersdorf furnizează 500 de tone de dezinfectant în Europa

Hamburg, 19 martie 2020 – Beiersdorf crește producția de dezinfectanți de calitate medicală în rețeaua sa europeană de producție pentru a sprijini lupta colectivă a societății împotriva pandemiei cu coronavirus. Într-o primă etapă, Beiersdorf AG va oferi în acest moment 500 de tone de dezinfectanți extrem de necesari serviciilor publice și personalului din linia întâi. Dezinfectanții medicali pentru mâini sunt produși în fabricile companiei din Hamburg, Waldheim (Saxonia/Germania) și Tres Cantos în apropiere de Madrid, Spania.

În strânsă coordonare cu autoritățile locale, distribuția se face primordial în clinici și spitale, pentru personalul medical și asistenții medicali, precum și pentru alte servicii publice în funcție de nevoile concrete de aprovizionare. Scopul este de a asigura cea mai rapidă și eficientă livrare de dezinfectanți direct de la uzină către personalul de urgență.

Beiersdorf a creat deja condițiile tehnice pentru producerea de dezinfectanți în unitățile de producție în ultima săptămână și a început deja producția în serie.