Cele mai bune sfaturi de îngrijire pentru o piele frumoasă

Mici sfaturi şi idei pentru îngrijirea corpului pe durata întregului an.

Discover the secret to beautiful skin

Ce vrea pielea noastră de la noi în zilele reci de iarnă?

 • În timpul sezonului rece, pielea are nevoie de îngrijire suplimentară pentru a rămâne catifelată şi frumoasă.
 • Deşi băile fierbinţi sunt foarte tentante în această perioadă, încearcă să le eviţi. Spălarea prea deasă sau petrecerea unui timp îndelungat în apă fierbinte poate afecta stratul protector al pielii şi să facă stratum corneum mai penetrabil, ceea ce înseamnă că substanţele nocive vor putea pătrunde mai uşor în piele.
 • Acesta este motivul pentru care temperatura apei nu trebuie să depăşească 32 de grade Celsius. Foloseşte uleiuri hidratante sau răsfaţă-ţi pielea cu o cremă de baie cu ph neutru.
 • Aplică o cremă nutritivă intensă precum NIVEA Care după fiecare duş. Aceasta conţine o formulă hidratantă revoluționară, care pătrunde în piele imediat după aplicare asigurând o îngrijire intensivă şi de durată fără a lăsa o senzaţia de gras. Pielea ta se va simţi imediat catifelată şi suplă. 
 • Sfat pentru un plus de hidratare: O dată pe săptămână foloseşte un scrub de corp, iar ulterior foloseşte un supliment de hidratare precum Laptele de Corp NIVEA Smooth Sensation. Acesta va da pielii un plus de fermitate și o va face să arate mai sănătoasă. 
 • Tenul este cu totul special: alegerea unui produs de îngrijire adecvat depinde de tipul tău de ten.
 • Oferă-ți un moment de ralaxare! Află rețete pentru măști și exfoliante și descoperă cum să le faci, chiar la tine acasă. Citește articolul aici
Îngrijirea Q10

Îngrijire pentru o piele frumoasă şi catifelată

Atunci când este frig, glandele sebacee produc mai puţin sebum. În plus, temperaturile joase şi aerul uscat produs de sistemele de încălzire privează pielea de hidratare. Folosește Laptele de Corp NIVEA pentru o hidratare perfectă. 

Piele frumoasă pe coate, tibii şi genunchi

Unele zone ale pielii se usucă mai repede comparativ cu altele. Aceste regiuni au nevoie de o îngrijire suplimentară pe durata întregului an, nu doar în lunile reci. Previne senzaţia de mâncărime şi de piele strâmtă folosind cremele şi loţiunile din gama NIVEA Repair & Care. Acestea conţin dexpanthenol care joacă un rol semnificativ în metabolismul pielii şi previne dehidratarea prin întărirea barierei naturale a pielii. Oferă-i pielii tale o îngrijire bogată şi vei fi răsplătită cu o piele frumoasă. Coatele tale sunt uscate? Încearcă să le masezi cu lămâie care este un scrub natural cu acid citric. Deoarece nu conţine granule dure exfoliante, lămâia este blândă cu pielea.

Sfaturi practice de îngrijire - gâtul şi partea superioară a pieptului

 • În mod tradiţional, se spune că vârsta unei femei este reflectată cel mai bine de pielea de pe gât şi cea de pe partea superioară a pieptului precum şi de mâini. 
 • Pentru ca pielea ta să aibă un aspect tânăr, este indicat să îi oferi o îngrijire specială. 
 • Gama de tonifiere NIVEA Q10 te ajută să ai o piele fermă și tânără. 
 • Fă-ți periodic un scrub și evită micile impurități să afecteze aspectul pielii.
 • Folosește un scrub de două ori pe săptămână pentru gât și partea superioară a pieptului. Ar trebui să utilizezi un scrub de două ori pe săptămână pentru gât şi partea superioară a pieptului. Alege un scrub de față, deoarece cele de corp ar putea fi prea dure pentru aceste zone. Încearcă gelul de curățare scrub NIVEA.
 • Acesta va înlătura celulele de piele moarte, va îmbunătăţi aspectul pielii şi va reda strălucirea acesteia.
 • Măştile hidratante sunt de asemenea adecvate pentru această sarcină. Aplică-le pe gât şi partea superioară a pieptului în timpul unei băi relaxante şi lasă-ţi pielea să absoarbă o doză extra de hidratare, care o va revigora instant.

Apple compress for a smooth upper chest area

A yoghurt and apple mask is great for dehydrated skin. The yoghurt soothes the skin and the apples have a mild antioxidant effect – a great combination for a beautiful upper chest area.

Mâinile - cele mai vizibile părţi

Când discutăm despre îngrijire corporală, atenţia acordată mâinilor este de nepreţuit. Utilizează un scrub bazat pe sare de mare o dată pe săptămână - foloseşte sarea şi uleiul din bucătărie pentru o piele catifelată şi netedă.

Piele superbă din cap până în picioare

Pielea delicată a feţei precum şi zonele uscate de pe tibii şi coate necesită atenţie specială în rutina de îngrijire. Însă deseori uităm de labele picioarelor. Şi totuşi, acestea lucrează intens în perioada răcoroasă a anului: strânse puternic în încălţămintea grea sau cizme, ne duc în fiecare zi dintr-un loc în altul, motiv pentru care se usucă foarte repede. Acordă-le atenţia cuvenită şi începe un proces de îngrijire a acestora cu o baie relaxantă. Folosirea ulterioară a unui scrub uşor va elimina celulele de piele uscată şi vor creşte fluxul sangvin. Pentru o doză extra de îngrijire masează-şi labele picioarelor cu NIVEA Creme sau NIVEA Soft. O idee bună este îngrijirea picioarelor pe timpul somnului, când pielea se regenerează cel mai eficient. Masează-ţi picioarele cu cremă, pune-ţi o pereche de şosete de bumbac şi sari în pat.

Îngrijeşte-ţi pielea pentru energie şi hidratare suplimentară

Pielea frumoasă şi netedă necesită îngrijire intensă pentru a rămâne protejată şi pentru a se regenera.

Redă strălucirea pielii tale

Păstrează-ţi pielea frumoasă şi strălucitoare pe perioada iernii - pielea ta are nevoie de îngrijire suplimentară în perioada rece a anului.

Gata cu pielea de iarnă

Nu doar ție, ci şi pielii tale îi lipsesc lumina şi razele de soare în zilele gri ale iernii. Poţi obţine o piele frumoasă şi radiantă cu crema NIVEA BB Cream Light: aceasta va uniformiza aspectul pielii şi îi va reda strălucirea naturală. Şi dacă se întâmplă ca soarele să-şi facă apariţia, crema îţi va proteja pielea cu un factor de protecţie 10. Pentru zilele gri de iarnă şi toamnă o combinaţie de îngrijire şi make-up este perfectă.

Îngrijire delicată pentru o piele frumoasă - chiar şi la duş

Noul Lapte de Corp sub Duș cu Lapte și Miere cu parfumul său senzual oferă pielii o îngrijire vizibilă şi de lungă durată - chiar şi la duş.

Program de răsfăţ

Apa prea fierbinte din timpul duşului îţi poate usca pielea. Acesta este motivul pentru care ar trebui să-ţi alinţi pielea cu uleiul NIVEA Ulei de duș Natural Oil sau Laptele de Corp Hrănitor sub Duș care îţi vor îngriji pielea chiar şi după ce ieşi din baie. Uleiul de duș Natural Oil de la NIVEA conţine 55% uleiuri naturale şi se transformă într-o spumă moale cu un parfum plăcut. Uleiul oferă pielii îngrijire suplimentară în timp ce te afli la duş şi va lăsa în urmă o senzaţie plăcută şi protecţie împotriva uscării. Laptele de Corp Delicat sub Duș cu unt de shea, care se absoarbe ușor în pielea umedă și previne uscarea acesteia. protejează împotriva uscării. Formula inovatoare este activată de apă.

Fitness pentru ţesuturile conjunctive

Pentru a-ţi păstra pielea fermă pe tot corpul nu ai nevoie doar de o rutină bine stabilită - exerciţiile fizice sunt de asemenea importante. Din acest motiv ar trebui să încerci yoga, Pilates şi aerobic, pentru a-ţi întări ţesuturile conjunctive. Dacă ţesutul adipos este ferm, pielea va arăta instant mai suplă şi netedă. În plus, exerciţiile stimulează circulaţia şi oferă pielii o culoare sănătoasă - aşa că începe antrenamentul chiar de azi!

Corpul şi spatele - nu uita mijlocul

De multe ori uităm de abdomen şi de spate atunci când ne îngrijim corpul. Acordă o atenţie specială şi acestor zone. Nu ai timp să aplici o cremă? Atunci utilizează loţiunile de corp NIVEA sub Duș şi îngrijeşte-ţi spatele şi abdomenul când eşti la duş.
product-stage-bg