Genți Mihaela Glăvan

Oferă-i îngrijirea care i se potrivește!

Colecția de cadouri NIVEA semnate Mihaela Glăvan
Descoperă cadoul care o va face să se simtă specială, apreciată, iubită.
Îngrijrea care i se potrivește

Cadoul care îi spune ce simți pentru ea

Știm că e specială pentru tine. Fie că este vorba de sora, prietena, mama, colega sau partenera ta, ea merită un cadou de Crăciun care s-o facă să se simtă apreciată și iubită. Iar tu meriți toată susținerea pentru a-i oferi un dar care să-i transmită toată grija pe care i-o porți.

De aceea, am lansat colecția de cadouri semnată Mihaela Glăvan: trei modele de genți cu design stilat, cu șase combinații de produse NIVEA pentru o piele îngrijită, frumoasă și radiantă. Descoperă întreaga colecție!

Cadourile NIVEA

Colecția de cadouri NIVEA semnată de Mihaela Glăvan
Gama completă pentru piele frumoasă și radiantă la orice vârstă: curățarea simplă și delicată cu apa micelară este însoțită de efectul anti-rid al cremelor hidratante NIVEA pentru ten și pentru mâini, cu coenzima Q10.

Totul într-o geantă plic cu design exclusivist, perfectă pentru cele mai feminine ținute!

Te pregătești pentru o petrecere sau o după-amiază în oraș? Îți propun un accesoriu șic cu un element neașteptat: partea superioară este supradimensionată și înfășoară întregul plic, iar sistemul de închidere este ascuns cu un magnet. Este detaliul de care ai nevoie pentru a-ți completa orice ținută!
- Mihaela Glăvan

Produse esențiale pentru o piele catifelată și o senzație de prospețime întreaga zi, cu tot ce-i mai bun din îngrijirea NIVEA: ingredientele clasicei NIVEA Creme și parfumul său unic, îndrăgit de generații.

Oferă-i îngrijirea NIVEA într-o geantă stylish!

Când îți dorești un look stylish, dar care pare natural, de parcă n-ai fi făcut nici cel mai mic efort să arăți bine, alege această geantă! Designul ei e inspirat din modul în care se pliază pungile de hârtie, un detaliu foarte cool, care o transformă într-un accesoriu șic și versatil.“
- Mihaela Glăvan

Gama completă de produse de îngrijire pentru corp, ten și buze, cu cele mai prețioase ingrediente din îndrăgita cutiuță albastră NIVEA Creme, precum și parfumul ei inconfundabil.

De Crăciun, oferă-i îngrijirea NIVEA într-o geantă exclusivistă și versatilă!

Știi genul acela de accesoriu care se potrivește cu o mulțime de ținute? Exact la el m-am gândit când am creat această geantă minimalistă, dar cu ciucure supradimensionat. Este stylish și are o culoare memorabilă, ușor de purtat.” 
- Mihaela Glăvan

Mai mult decât un cadou

Cadoul care spune mai mult despre ea și despre voi

Cele mai delicate produse de îngrijire, împreună cu gențile semnate Mihaela Glăvan, formează o colecție exclusivistă care vorbește despre grijă: grija ta pentru ea. Pentru ca de Crăciun să poți oferi mai mult decât un dar –emoția de a ști că este apreciată, iubită și specială.
Ai grijă de el!

CAUȚI INSPIRAȚIE PENTRU CADOUL LUI?

CEL CARE TE FACE SĂ TE SIMȚI SPECIALĂ, APRECIATĂ ȘI IUBITĂ MERITĂ UN CADOU SPECIAL!

CU SETURILE CADOU NIVEA MEN, AI GRIJĂ CA EL SĂ FIE PREGĂTIT PENTRU SĂRBĂTORI!
Află mai multe

Recomandările noastre pentru tine