FORMULA REVOLUȚIONARĂ NIVEA - PENTRU TOATE TIPURILE DE PETE PIGMENTARE

Ne-am extins gama LUMINOUS630® cu două serumuri noi, special dezvoltate pentru a reduce diverse tipuri de pete pigmentare. Peste 1 milion de femei din întreaga lume au încredere în puterea LUMINOUS630®, acest serum fiind un must-have pentru a spune adio petelor pigmentare!

În culisele ingredientului LUMINOUS630®

INGREDIENTUL EXPERT ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE, DE LA NIVEA

După 10 ani de cercetare  și 50.000 de molecule testate, am găsit o modalitate de a revoluționa tratarea petelor pigmentare cu ingredientul anti-pete patentat,  LUMINOUS630®. Când a fost testat împotriva enzimei care sintetizează melanina în pielea noastră, LUMINOUS630® a fost molecula cu cele mai bune performanțe. Acum, parte a gamei împotriva petelor pigmentare, LUMINOUS630® funcționează la nivel celular pentru a reechilibra producția de melanină și pentru a trata cauza apariției petelor pigmentare.

FORMULA LUMINOUS630® ACȚIONEAZĂ LA NIVEL CELULAR AVÂND O ACȚIUNE DUBLĂ

• Acționează asupra petelor pigmentare existente, reducându-le intensitatea culorii și dimensiunea
• Echilibrează producția de melanină pentru a preveni reapariția lor

Gama NIVEA  LUMINOUS630®  împotriva petelor pigmentare s-a dovedit a fi eficientă în tratarea diferitelor tipuri de pete pigmentare, cum ar fi pete cauzate de înaintarea în vârstă, urme post-acnee și pete pigmentare cauzate de dezechilibre hormonale, cu primele rezultate vizibile în doar 2 săptămâni de utilizare.

REDUCE INTENSITATEA PETELOR PIGMENTARE ȘI DEZVĂLUIE O PIELE RADIANTĂ, CU PUTEREA FORMULEI LUMINOUS630®

ÎNAINTE ȘI DUPĂ TRATAMENTUL ANTI-PETE PIGMENTARE

 

CU 2 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE

Din prima zi, ingredientul patentat începe să lucreze la nivel celular pentru a reduce petele pigmentare.
 

DUPĂ 2 SĂPTĂMÂNI**

Primele rezultate vizibile în reducerea petelor pigmentare
 

8 SĂPTĂMÂNI**

Vizibilitate petelor este redusă cu până la 50%
 

12 SĂPTĂMÂNI**

Petele sunt reduse cu până la 71%

**Autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018

LĂSĂ REZULTATELE SĂ VORBEASCĂ DE LA SINE - LUMINOUS630® PENTRU TOATE TIPURILE DE PETE PIGMENTARE

Am identificat femei care se confruntau cu pete pigmentare cauzate de înaintarea în vârstă, dezechilibre hormonale sau rămase în urma acneei, și le-am cerut să folosească serumurile NIVEA timp de 12 săptămâni. Au venit la laboratorul nostru NIVEA înainte de a începe tratamentul și au revenit la fiecare 4 săptămâni pentru a măsura progresul în reducerea petelor, pe care l-am putut surprinde cu o cameră de înaltă calitate. Rezultatele vorbesc de la sine: îmbunătățirea continuă poate fi observată pe parcursul celor 12 săptămâni*** cu o piele mai uniformă și mai luminoasă.


***Autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018

TUTORIALE PAS CU PAS

CUM SE FOLOSEȘTE SERUMUL TRATAMENT AVANSAT LUMINOUS630® ȘI SERUMUL 2-ÎN-1 LUMINOUS630® ANTI-RID & ANTI-PETE PIGMENTARE

  1. Pe tenul curățat în prealabil, aplică o cantitate echivalentă a 1-2 pompițe de Serum tratament avansat LUMINOUS630® sau Serum 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare, înainte de rutina zilnică de îngrijire a pielii. 
  2. Masează ușor serumul pe toată fața. 
  3. Utilizează de două ori pe zi. O dată dimineața, în combinație cu Crema-fluid de zi LUMINOUS630® cu SPF50 și încă o dată seara, înainte de rutina ta de îngrijire a pielii pentru noapte. 
 

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

Dimineața, după ce ți-ai curățat tenul, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi folosește Crema-fluid de zi NIVEA LUMINOUS630® cu FPS50. Pe lângă acțiunea asupra petelor, aceasta cremă protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. Apoi aplică Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, pentru a revitaliza, decongestiona și lumina zona de sub ochi.

RUTINA DE SEARĂ

Seara, după curățarea tenului, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi pregătește-ți tenul pentru somn, cu Crema de noapte NIVEA LUMINOUS630®, care îi va oferi tenului tău un look fresh și radiant a doua zi. Iar pentru ochi odihniți, alege Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, îmbogățit cu acid hialuronic și cofeină, care ajută la reducerea aspectului cearcănelor și ameliorarea pungilor de sub ochi.

CUM SE FOLOSEȘTE SERUMUL ANTI-PETE PIGMENTARE CAUZATE DE ACNEE

  1. Pe tenul curățat în prealabil, aplică o cantitate echivalentă a 1-2 pompițe de Serum LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee.
  2. Masează ușor serumul pe toată fața.
  3. Utilizează de două ori pe zi. O dată dimineața și o dată seara, înainte de rutina zilnică de îngrijire a pielii.
 

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

Curăță și purifică-ți tenul cu gelul de curățare NIVEA Derma Skin Clear. Folosește-l pentru a-ți pregăti pielea pentru rutina de zi cu zi.  Apoi folosește Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee pe fața curățată și încheie rutina cu Crema de față NIVEA SUN Face Shine Control FPS 50, pentru a proteja pielea și pentru a preveni efectele negative induse de razele UV și apariție de noi pete pigmentare.

RUTINA DE SEARĂ

Seara, după demachiere, curăță tenul cu gelul de curățare NIVEA Derma Skin Clear, apoi aplică Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee, pentru a matifia și a netezi tenul, în timp ce acționează asupra petelor pigmentare.

Întrebări frecvente

TRATAMENTELE ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE - CHIAR FUNCȚIONEAZĂ?

Gama NIVEA LUMINOUS630® s-a dovedit eficientă în estomparea petelor pigmentare, cu primele rezultate vizibile în 2 săptămâni** de utilizare regulată. Ingredientul patentat  anti-pete pigmentare, LUMINOUS630®, funcționează la nivel celular pentru a echilibra pigmentarea și a reduce vizibilitatea diferitelor tipuri de pete pigmentare. Serumul avansat pentru tratarea petelor NIVEA LUMINOUS630® este serumul nr.1 în Europa*, cu eficiență dovedită la peste 1 milion de femei din întreaga lume.

*Conform Nielsen IQ, piața de seruri de față (categorie definită de client), analiză în 30 de țări din Europa (definite de client), vânzare în valoare și în număr de produse, în perioada noiembrie 2021 - octombrie 2022
**Autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018
 

EXISTĂ EFECTE SECUNDARE ALE SERUMURILOR ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE?

Gama de serumuri NIVEA LUMINOUS630® este special formulată pentru a trata toate tipurile de pete pigmentare, în același timp îngrijind pielea. LUMINOUS630® s-a dovedit eficient în acest sens, acționând asupra pielii la nivel celular pentru a echilibra pigmentarea. Serumurile NIVEA cu ingredientul patentat LUMINOUS630® au formule hidratante și hrănitoare care netezesc pielea și o fac mai fină și mai luminoasă, fără efecte secundare.
 

ÎN CÂT TIMP SE VĂD PRIMELE REZULTATE ALE UTILIZĂRII SERUMURILOR?

Vei observa primele modificări vizibile în 2 săptămâni** cu Serumul tratament avansat împotriva petelor pigmentare NIVEA LUMINOUS630®. După 8 săptămâni**, vizibilitatea petelor pigmentare este redusă cu 50%, iar la 12 săptămâni**, petele pigmentare sunt reduse cu până la 71%.

**Autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018
 

SUNT SEMNELE POST-ACNEE PERMANENTE?

Urmele post-acnee și petele pigmentare nu sunt întotdeauna permanente, dar pot persista până la câțiva ani, dacă nu sunt tratate. Pentru a accelera procesul, poți trata petele pigmentare cu gama LUMINOUS630®, de exemplu cu Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare sau cu Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee, ambele acționând la nivel celular. Petele pigmentare se pot accentua din cauza expunerii la soare. De aceea este recomandat să utilizezi FPS zilnic.