hands holding a plant in soil

MAI MULT DECÂT GRIJĂ PENTRU PIELE

hands holding a plant in soil

MAI MULT DECÂT GRIJĂ PENTRU PIELE

ANGAJAMENTELE NOASTRE PENTRU SUSTENABILITATE

Suntem un brand de îngrijire a pielii cu peste 100 de ani de experiență, astfel știm că un mediu sănătos este foarte important pentru o piele sănătoasă. La acest moment, planeta suferă de un consum excesiv de resurse și de poluare. De aceea, la NIVEA ne-am angajat să ne reducem impactul asupra mediului, ecosistemelor și locuitorilor săi, dezvoltând produse nu doar cu grijă pentru piele ci și pentru planetă.

Descoperă ce facem deja pentru a deveni mai sustenabili și cum ne angajăm să avem permanent grijă și de mediul care ne înconjoară.

 

man talking

FILOSOFIA ȘI ȚINTELE NOASTRE

NIVEA este partener în viața oamenilor de zeci de ani, ajutându-i să aibă o piele îngrijită, hidratată, sănătoasă. Suntem măguliți de încrederea acordată, tocmai de aceea dorim să rămânem la înălțimea așteptărilor și astfel extindem îngrijirea pentru piele la protecție și conservare a planetei noastre. 

Află mai multe despre filosofia NIVEA și obiectivele ambițioase care ne ajută să contribuim la combaterea schimbărilor climatice.

 

OBIECTIVUL NOSTRU: NEUTRALITATEA CLIMATICĂ

Ne străduim să ne reducem amprenta de carbon cât mai mult posibil. Astfel, am regândit modul de ambalare, formulele și metodele de producție. NIVEA a stabilit obiective climatice ambițioase la nivel de companie, care sunt în conformitate cu cele mai recente date privind clima.

Citește mai multe despre abordarea noastră de a dezvolta produse ecologice.

 

RESPECTUL PENTRU ANIMALE

La NIVEA, respectăm și iubim natura. Grija noastră pentru planetă include, de asemenea, protecția animalelor care depind de și mențin ecosistemele noastre. Suntem convinși că testarea pe animale nu este necesară pentru a dovedi eficacitatea și siguranța produselor de îngrijire a pielii.

Descoperă ce facem pentru a asigura de bunăstarea animalelor.

 

APROVIZIONARE FĂCUTĂ RESPONSABIL

Ne asigurăm că tot ce punem în produsele noastre NIVEA este sigur și sănătos de utilizat. Încercăm să folosim materiale regenerabile, sustenabile, ori de câte ori este posibil, cu scopul de a ne îndrepta spre un viitor cât mai durabil. Când folosim resurse din natură, cum sunt plantele, acordăm atenție și modului lor de cultivare.  

Află mai multe despre angajamentele și obiectivele noastre pentru a asigura aprovizionarea responsabilă.

 

PRODUCȚIE DURABILĂ

Angajamentul nostru de a ne proteja planeta și comunitățile se extinde și la modul în care fabricăm produsele de îngrijire a pielii: ne străduim să reducem amprenta de CO2 economisind energie, generând mai puține deșeuri și folosind apa în mod responsabil.

Citește mai multe despre ce facem pentru a reduce emisiile de carbon pe toată durata producției noastre.

 

sky

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le căutai pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitezi site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.