respecting animals

RESPECTUL PENTRU ANIMALE

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

RESPECTUL PENTRU ANIMALE

O parte importantă din grija pentru planetă înseamnă și respectarea animalelor. Suntem transparenți cu privire la modul în care ne pasă de bunăstarea animalelor: avem o poziție clară împotriva testării pe animale și oferim o gamă largă de produse vegane pentru îngrijirea pielii, 100% fără ingrediente de origine animală. De asemenea, ne propunem să protejăm ecosistemele cu o biodiversitate deosebit de ridicată și unică.

POZIȚIA NOASTRĂ PRIVIND TESTAREA PE ANIMALE

Suntem convinși că testarea pe animale nu este necesară pentru a demonstra cât de eficiente și tolerabile sunt produsele noastre cosmetice pe pielea ta. Cu peste 35 de ani de experiență, suntem printre liderii mondiali în dezvoltarea și aplicarea metodelor alternative de testare. În 1992, cercetătorii noștri au dezvoltat unul dintre primele teste aprobate oficial din lume, fără aplicare pe animale.

Ne propunem astfel să susținem excluderea testării pe animale a produselor cosmetice din întreaga lume. De aceea sprijinim diferite grupuri internaționale de lucru , de exemplu, prin împărtășirea ideilor noastre științifice. De asemenea, lucrăm pentru a convinge autoritățile din China și din alte părți ale lumii unde încă se folosește testarea pe animale pentru produse cosmetice specifice că nu este necesar și le îndemnăm să aprobe oficial alternativele existente.

DE CE NU FACEM PUBLICITATE CU „FĂRĂ TESTARE PE ANIMALE” SAU „ÎNGRIJIRE CRUELTY FREE”?

Testarea cosmetică pe animale a fost interzisă în UE din 2004 - și toate ingredientele din aceste produse începând din 2013. Încă de atunci, salutăm și respectăm trecerea către aceste produse la standarde etice.

 Toate formulele cosmetice disponibile în UE sunt „fără teste pe animale”. Noi nu facem însă publicitate unui fapt juridic pentru că nu reflectă obiectivul nostru de comunicare onestă și transparentă.

 
aloe

CE SUNT COSMETICILE VEGANE?

Termenul „produse cosmetice vegane” se referă la produse de îngrijire a pielii, machiaj și articole de înfrumusețare, pentru corp și a față, care nu conțin ingrediente de origine animală. Există multe ingrediente care sunt făcute din ceea ce produc animalele, cum ar fi ceara de albine, miere sau lapte. Atunci când sunt obținute în mod responsabil, aceste ingrediente sunt soluții regenerabile, care nu numai că sunt blânde pentru pielea ta, ci și respectuoase față de animalele care le-au produs.

În același timp, unele ingrediente pot fi obținute din subproduse ca urmare a creșterii animalelor pentru producția de alimente. În acest context, tratamentul animalelor îi preocupă pe mulți consumatori. Există, de asemenea, probleme de mediu, de exemplu, despăduririle pentru a curăța mai multe terenuri de pășunat. Cum creșterea animalelor la scară largă determină în mod semnificativ schimbările climatice, luăm în serios aceste situații.

Pentru mulți oameni, ingredientele de origine animală nu reflectă valorile vieții în armonie cu animalele. De aceea, ei caută alternative, cum ar fi produsele de îngrijire a pielii pe bază de plante și vegane.

CUM CONTRIBUIM LA PROTEJAREA BIODIVERSITĂȚII?

Considerăm că este responsabilitatea noastră să avem grijă de planetă, deoarece nu este doar casa noastră, ci și casa a milioane de specii de animale, care se bazează pe ecosisteme echilibrate, cum ar fi pădurile, râurile și savanele.

Compania mamă a NIVEA, Beiersdorf, își propune să protejeze ecosistemele cu o biodiversitate deosebit de ridicată și unică.

Prima noastră inițiativă privind ecosistemele se află pe insula Borneo din Malaezia. Lucrăm cu parteneri locali pentru a proteja habitatele sălbatice din Tabin, această regiune găzduind multe specii rare.Pentru următorii cinci ani ne-am propus  să stabilizăm populațiile speciilor pe cale de dispariție, cum ar fi elefantul rar din Borneo și urangutanul.

Pentru a atinge acest obiectiv, vom continua să promovăm producția sustenabilă de ulei de palmier și să punem capăt defrișărilor. Până în 2025, toți fermierii de ulei de palmier alături de care colaborăm în această regiune,dar  și o suprafață totală de 20.000 de hectare vor fi certificate conform standardului RSPO,  recunoscut la nivel internațional.

 

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le căutai pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitați site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.