Ghidul tenului frumos

Ghidul tenului frumos

Trucuri pentru a te bucura de tenul dorit

Mai mult ca sigur ai auzit că aspectul tenului are legătură și cu genetica ta. Perfect adevărat, dar oare știi și celelalte lucruri care pot influența sănătatea tenului tău?

ce-ți spune tenul atunci când are probleme?

Motivele pot fi multe, dar soluția este mai simplă decât crezi. 

Probleme ale tenului

Te numeri printrele cele care se mândresc cu un ten perfect? Stai liniștită, sunt puține femei care o pot face și asta mai ales din cauza cearcănelor, roșeții, petelor sau porilor măriți, probleme care apar indiferent de vârstă. 

Deși aceste afecțiuni pot fi influențate de factori genetici, există câteva trucuri care te pot ajuta să ai un ten mult mai sănătos. 

Descoperă alimentele și băuturile care influențează aspectul tenului tău

alimente benefice

Probabil ai auzit că alcoolul și cofeina afectează tenul. Ambele au efect diuretic și contribuie la deshidratarea întregului corp, implicit și a tenului. Consumă-le în cantități moderate, alege mâncare fresh în locul celei procesate ca tenul tău să-și ia de nutrienții de care are nevoie.

Tenul meu arată bine. Dar vreau să fie frumos!

Aspectul tenului se poate îmbunătăți, numai că nu se întâmplă peste noapte. Schimbă ritualul și lasă puțin timp să treacă.

Îngrijire = dragoste pentru tenul tău

ingrijire ten

Atunci când îți iubești tenul, ai și grijă de el cu atenție și cu produse care au formule delicate. Toate produsele din noua gamă pentru demachiere NIVEA Creme Care oferă tenului tot ce este mai bun din îngrijirea NIVEA, o îngrijire de care ar trebui să se bucure toată lumea

Oare te demachiezi corect?

Știai că un ten uscat este primul semn că folosești un produs de curățare sau de demachiere care nu este potrivit tenului tău? Acest lucru se întâmplă deoarece produsul conține săpun și înlătură uleiurile naturale de la nivelul tenului.

De aceea, NIVEA s-a gândit la o soluție pentru toate femeile care evită curățarea tenului de frica unui ten uscat. Noua gamă NIVEA Creme Care îngrijește tenul, protejează propriul său sistem de hidratare și îl lasă incredibil de catifelat. Este prima gamă pentru demachiere cu îngrijire delicată, inspirată din NIVEA Creme.

Sunt mândră de tenul meu!

Știi deja că tenul tău arată mai bine sau nu în funcție de produsele pe care le folosești. Iar crema de față potrivită poate face minuni: aplic-o în fiecare dimineața ca bază de machiaj, pentru a proteja sistemul propriu de hidratare a tenului. Recomandarea NIVEA: cremă de zi hidratantă pentru ten normal.

În plus, nu uita că din când în când, tenul are nevoie și de o exfoliere. 

5 sfaturi pentru un ten frumos

  • Încearcă să bei cel puțin 8 pahare de apă pe zi și evită consumul de alcool
  • Elimină stresul cât poți de mult. Știm că e ușor să spunem, dar se poate!
  • Ai grijă de tenul tău și nu îl freca în timp ce îl cureți.
  • Stai cât mai puțin la soare. Doar știi cât de dăunătoare pot fi razele UV.
  • Pielea ta are nevoie de fructe și legume (portocalele și coacăzele conțin foarte mulți antioxidanți)

Recomandările NIVEA