Ghidul tenului frumos

Ghidul tenului frumos

Trucuri pentru a te bucura de tenul dorit
Mai mult ca sigur ai auzit că aspectul tenului are legătură și cu genetica ta. Perfect adevărat, dar oare știi și celelalte lucruri care pot influența sănătatea tenului tău?

ce-ți spune tenul atunci când are probleme?

Motivele pot fi multe, dar soluția este mai simplă decât crezi. 

Tenul meu arată bine. Dar vreau să fie frumos!

Aspectul tenului se poate îmbunătăți, numai că nu se întâmplă peste noapte. Schimbă ritualul și lasă puțin timp să treacă.

Îngrijire = dragoste pentru tenul tău

Atunci când îți iubești tenul, ai și grijă de el cu atenție și cu produse care au formule delicate. Toate produsele din noua gamă pentru demachiere NIVEA Creme Care oferă tenului tot ce este mai bun din îngrijirea NIVEA, o îngrijire de care ar trebui să se bucure toată lumea

Oare te demachiezi corect?

Știai că un ten uscat este primul semn că folosești un produs de curățare sau de demachiere care nu este potrivit tenului tău? Acest lucru se întâmplă deoarece produsul conține săpun și înlătură uleiurile naturale de la nivelul tenului.

De aceea, NIVEA s-a gândit la o soluție pentru toate femeile care evită curățarea tenului de frica unui ten uscat. Noua gamă NIVEA Creme Care îngrijește tenul, protejează propriul său sistem de hidratare și îl lasă incredibil de catifelat. Este prima gamă pentru demachiere cu îngrijire delicată, inspirată din NIVEA Creme.

Produse pentru demachiere NIVEA Creme Care

Recomandările NIVEA