Dezvoltarea bebelușului - senzațiile tactile

Dezvoltarea bebelușului: senzațiile tactile

Totul despre stadiile diferite de dezvoltare a bebelușului
Unul din cele mai frumoase momente este cel în care micuțul tău începe să simtă și să atingă lumea din jurul lui - află totul despre primele atingeri ale bebelușului tău.

Dezvoltarea bebelușului

Fiecare bebeluș parcurge diferite stadii de dezvoltare, dar este recomandat ca tu să le știi pe toate.

Cum pot să ajut dezvoltarea bebelușului meu?

În dezvoltarea copiilor, părinții au un rol foarte important. Află ce poți să faci pentru a ajuta dezvoltarea simțurilor micuțului tău.

Cum să antrenezi simțurile bebelușului tău


Odată ce bebelușul tău crește, începe să cunoască lumea mai îndeaproape, iar simțurile i se dezvoltă. Stimulându-i simțul tactil, poți impulsiona dezvoltarea fizică și psihică a bebelușul tău. 

De multe ori, chiar și activitățile zilnice ajută la stimularea simțurilor. De exemplu, când îi schimbi scutecul micuțului tău, vorbește cu el și explică-i tot ce faci. Poți chiar să îi dai un prosop din bumbac sau un șervețel umed, pentru ca el să cunoască mai multe texturi.Nu uita să profiți și de fiecare băiță! Poate fi o oportunitate grozavă ca să-l înveți pe cel mic mai multe despre senzațiile pe care le simte pielea, ca uscat versus umed, sau cald versus rece.

De ce este joaca importantă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului

În timp ce se joacă, micuțul tău face cunoștință cu mai multe forme, culori și texturi, care îl ajută să descopere lumea înconjurătoare. Prezintă-i jucării interactive, care se rostogolesc și fac zgomote.

Produsele NIVEA pentru pielea delicată a bebelușilor

Recomandările noastre pentru tine