DESCOPERĂ NOILE DEODORANTE NIVEA BEAUTY ELIXIR

DESCOPERĂ NOILE DEODORANTE NIVEA BEAUTY ELIXIR

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS NIVEA DEO BEAUTY ELIXIR DIN CARREFOUR ȘI CÂȘTIGĂ UN VOUCHER TEILOR!

CAMPANIA S-A TERMINAT!

Verifică lista finală de câștigători, pentru a vedea dacă te afli printre câștigătorii celor 35 de vouchere Teilor.

Primul deo beauty elixir îmbogățit cu vitamine prețioase din lapte vine în trei variante, ce conțin fiecare câte

două produse (spray și roll-on), inspirate de nevoile tipurilor diferite de piele.

Însă indiferent ce antiperspirant alegi, pielea subrațului va fi protejată 48h, își va păstra frumusețea

naturală și aspectul catifelat, chiar și imediat după epilare.

DEO BEAUTY ELIXIR SENSITIVE

Special create pentru pielea sensibilă, roll-onul și spray-ul Deo Beauty Elixir Sensitive au un parfum feminin de flori albe, care te va însoți întreaga zi! Laptele și ingredientele delicate au grijă de pielea ta, iar notele fructate oferă o senzație de revigorare și prospețime.

DEO BEAUTY ELIXIR FRESH

Dacă îți place să te simți revigorată pe parcursul întregii zile, dar vrei să ai și pielea catifelată și îngrijită, îți recomandăm să încerci antiperspirantele Deo Beauty Elixir Fresh. Formula lor îmbogățită cu vitamine din lapte îți asigură atât protecție de încredere și parfum proaspăt, cât și îngrijire delicată pentru zona sensibilă a subrațului.

DEO BEAUTY ELIXIR DRY

Roll-onul și spray-ul Deo Beauty Elixir Dry au grijă de pielea subrațului și o protejează eficient. În plus, parfumul deodorantului reinterpretează parfumul clasic NIVEA și aduce în plus note moderne și revigorante de iasomie. Formula se usucă rapid și oferă protecție de încredere pentru întreaga zi!

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS NIVEA DEO BEAUTY ELIXIR DIN MAGAZINELE CARREFOUR ȘI CÂȘTIGĂ UN VOUCHER TEILOR ÎN VALOARE DE 400 RON!


CUM PARTICIPI

Descoperă care este produsul tău preferat din noua gamă de deodorante NIVEA Beauty Elixir și încearcă-l! Astfel, pielea ta se va bucura atât de protecție eficientă 48, cât și de catifelare, iar tu poți câștiga unul din cele 35 de vouchere Teilor în valoare de 400 de lei fiecare. Pentru că pielea frumoasă se asortează perfect cu o bijuterie de efect!

Așa că alege-ți produsul preferat din cele participante la campanie, achiziționează-l din magazinele Carrefour în perioada promoției și înscrie numărul bonului fiscal* în formularul de mai jos!

Poți consulta aici regulamentul campaniei și lista magazinelor participante.

 

Campania s-a încheiat. Verifică lista finală de câștigători, pentru a vedea dacă te afli printre câștigătorii celor 35 de vouchere Teilor!

 
*Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția.