NIVEA MICELLAIR®
SKIN BREATHE EXPERT


ÎNDEPĂRTEAZĂ EFICIENT ȘI RAPID CHIAR ȘI MACHIAJUL PROFESIONAL.


GAMA NIVEA MICELLAIR® EXPERT!

DESCOPERĂ INOVAȚIA ÎN DEMACHIERE: NIVEA MICELLAIR® EXPERT!

Îți place să experimentezi diferite stiluri de machiaj, însă folosești produse de machiaj profesional și este dificil să le îndepărtezi? Încearcă gama NIVEA MicellAIR® Expert și descoperă demachierea pe cât de eficientă, pe atât de delicată cu tenul tău. Formula recomandată de make-up artiști îmbogățită cu extract de ceai negru și tehnologia MicellAIR® asigură îndepărtarea rapidă a machiajului, fără să fie nevoie să clătești sau freci agresiv cu discheta. Rezultatul: un ten curat, frumos, care respiră din nou!
 

Apa micelară waterproof MicellAIR® Skin Breathe Expert

Pentru demachierea machiajului rezistent la transfer, ai nevoie de o soluție puternică și eficientă. Soluția: apa micelară waterproof MicellAIR® Expert! Formula cu ceai negru și ulei uscat acționează rapid împotriva mascarei waterproof sau a machiajului persistent și îți lasă tenul perfect curat, catifelat și hidratat.

Demachiant de ochi waterproof MicellAIR® Skin Breathe Expert

Îndepărtează eficient machiajul profesional și rezistent la transfer. Recomandată de make-up artiști, formula bifazică îmbogățită cu extract de ceai negru, complexul MicellAIR® și ulei uscat curăță impuritățile, machiajul rezistent și mascara waterproof, protejându-ți genele și zona sensibilă a ochilor.

Șervețele micelare waterproof MicellAIR® Skin Breathe Expert

Îndepărtezi greu machiajul profesional și formulele rezistente la apă? Descoperă noile șervețele micelare NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert! Datorită formulei fără parabeni, îmbogățită cu extract de ceai negru și complexul MicellAIR®, șervețelele micelare acționează rapid și îndepărtează machiajul rezisent la transfer și mascara waterproof.


Beneficii

ESTE SIMPLU SĂ TE MACHIEZI, IAR ACUM ESTE ȘI MAI SIMPLU SĂ TE DEMACHIEZI

 

10% URME DE PRODUS*

O curățare eficientă a tenului, fără urme uleioase sau impurități rămase.
*confirmat de 89% dintre consumatori, test cu 100 de femei, 1 săptămână, când “urme de produs” înseamnă urme de machiaj și ulei

2Extract de ceai negru

Conține agenți antiinflamatorii și antioxidanți naturali, care îmbunătățesc metabolismul celular al pielii și sunt delicați cu tenul tău.

3Tehnologia MicellAIR®

Asigură îndepărtarea rapidă a machiajului, fără să fie nevoie să clătești sau freci agresiv cu discheta. Rezultatul: un ten cu aspect sănătos, care respiră din nou.

Încearcă demachierea eficientă testată, confirmată și recomandată de profesioniști! 

Fie că îți dorești să experimentezi cât mai multe stiluri de machiaj, să te distrezi cu prietenele sau încerci o schimbare de look, gama NIVEA MicellAIR® va îndepărta rapid chiar și cel mai rezisent machiaj, redând frumusețea naturală a tenului.

Pentru că nu necesită clătire sau frecare agresivă cu discheta pe piele, machiajul se curăță ușor, iar tenul primește îngrijire delicată. Asta pentru ca tu să poți experimenta oricâte stiluri de make-up dorești, iar tenul tău să aibă mereu un aspect sănătos și frumos!


Make-up Trends

DESCOPERĂ MAKE-UP TRENDS DE LA DIANA IONESCU, BEST MAKE-UP ARTIST

În spatele unui machiaj perfect, stă curajul de a experimenta! Așa că inspiră-te din tutorialele Dianei Ionescu și creează-ți stilul care te pune în valoare. Iar dacă nu îți iese perfect, nu te îngrijora: cu gama MicellAIR® Skin Breathe Expert poți retușa rapid și fără efort chiar și cel mai persistent machiaj.

Eyeliner trends

Eyelinerul: pe cât de des folosit, pe atât de ușor de reinventat. Descoperă în video trei stiluri diferite în care îl poți folosi și alege-l pe cel care ți se potrivește!

Lips trends

Pe lângă nuanțele clasice pentru buze, mai există și alte moduri în care poți folosi rujul. Urmărește clipul video și descoperă trendurile de la Diana Ionescu!

Event trends

Te pregătești pentru un eveniment și nu știi cum să te machiezi? Inspiră-te din tutorialul Dianei Ionescu și creează-ți look-ul care te pune în valoare!


Cercetare & Dezvoltare

ȘTIINȚA DIN SPATELE TEHNOLOGIEI MICELLAIR®

 

1DEMACHIEREA, ACUM MAI SIMPLĂ

De obicei, îndepărtarea machiajului profesional se realizează în mai mulți pași și de cele mai multe ori, rezultatele sunt nesatisfăcătoare. Tehnologia MicellAIR® asigură îndepărtarea rapidă și eficientă a machiajului – fără clătire sau frecare agresivă cu discheta pe piele.

2UN TEN PERFECT CURAT

Micelele sunt molecule microscopice care îndepărtează eficient cele mai mici particule – cum ar fi praful, excesul de sebum și machiajul – chiar și din cele mai delicate zone.

3UN MAGNET PENTRU MACHIAJ ȘI IMPURITĂȚI

Pentru că sunt molecule formate dintr-o componentă hidrofilă și o parte lipofilă, micelele pot elimina particule care se dizolvă atât în apă, cât și în grăsimi. Și pentru că acționează ca un magnet, atrag imediat impuritățile, fără să irite tenul.

AFLĂ RĂSPUNSURILE LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI DESPRE GAMA NIVEA MICELLAIR® EXPERT

Ce face gama NIVEA MicellAIR® Expert atât de specială?

Gama NIVEA MicellAIR® Expert îndepărtează cu ușurință chiar și machiajul rezistent la transfer sau profesional. Însă chiar dacă acționează puternic împotriva machiajului, este delicată cu tenul, oferindu-i hidratare și îmbunătățindu-i absorbția de oxigen. Știai că 30% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 44 de ani folosesc peste 9 produse de machiaj în fiecare zi¹? Iar pentru a-și curăța tenul, ele au nevoie de produse eficiente care acționează rapid. Tocmai de aceea, am lansat gama NIVEA MicellAIR® Expert.

Care sunt avantajele tehnologiei micelare?

Deși curăță puternic, micelele sunt delicate cu tenul. Au un strat exterior apos, care ajută produsul să adere la discheta demachiantă, în timp ce stratul interior este uleios și captează particulele de praf, sebum și machiaj. Astfel, micelele funcționează ca un magnet pentru toate impuritățile acumulate, fără a agresa pielea. Demachierea cu apă micelară este atât de simplă: nu ai nevoie decât de o dischetă demachiantă!

Prin ce se deosebește gama NIVEA MicellAIR® Expert de celelalte produse micelare NIVEA?

În primul rând, prin formula de îngrijire îmbogățită cu extract de ceai negru. Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, contribuie la îndepărtarea eficientă a machiajului profesional și în același timp oferă îngrijire delicată tenului, zonei ochilor și buzelor. Totul fără să lase urme uleioase sau impurități pe ten.

NIVEA MicellAIR® Expert îmbunătățește absorbția de oxigen a tenului. De ce este asta un avantaj?

Cercetările au demonstrat faptul că oxigenul are un efect pozitiv asupra tenului, prin îmbunătățirea respirației celulare. Testele realizate de experții NIVEA în îngrijirea tenului arată că tenul absoarbe mai mult oxigen după folosirea produselor din gama NIVEA MicellAIR® Expert². Iar dacă tenul poate face asta, înseamnă că este complet curat, fără urme de produs. Astfel, prin îmbunătățirea absorbției de oxigen, tenul devine mai revigorat, mai hidratat și capătă un aspect mai sănătos. Practic, respiră din nou.

¹ Sursa: Lightspeed GMI / Mintel, SUA, 1.038 de utilizatori de sex feminin cu vârste peste 18 ani.
² teste realizate in-vitro