DESCOPERĂ NOILE DEODORANTE NIVEA BEAUTY ELIXIR

CUMPĂRĂ MINIM 2 DEODORANTE NIVEA DIN DM ȘI POȚI CÂȘTIGA UN VOUCHER TEILOR SAU UN SET CADOU NIVEA

CUMPĂRĂ 2 DEODORANTE NIVEA, DINTRE CARE UNUL SĂ FIE DIN NOUA GAMĂ DEO BEAUTY ELIXIR, DIN MAGAZINELE DM.

POȚI CÂȘTIGA UN VOUCHER TEILOR ÎN VALOARE DE 400 DE LEI SAU UN SET CADOU NIVEA!

Verifică aici lista finală de câștigători ai acestei campanii!

Cum participi

Bucură-te de protecție îndelungată și îngrijirea delicată a deodorantelor NIVEA! Alege-ți două produse deo NIVEA, dintre care unul din noua gamă Deo Beauty Elixir, pentru o piele a subrațului mai catifelată ca niciodată și poți câștiga un voucher Teilor în valoare de 400 de lei sau un set cadou NIVEA. Pentru că pielea frumoasă se asortează perfect cu o bijuterie de efect!

Așa că alege-ți produsele preferate dintre cele participante la campanie, achiziționează-le din magazinele DM și înscrie numărul bonului fiscal* în formularul de mai jos!

Îți dorim succes!


Perioada promoției: 8 – 31 octombrie 2019.

Poți consulta aici regulamentul campaniei.


*Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția.

 

PRIMUL DEO BEAUTY ELIXIR
CU EXTRACT PREȚIOS DIN LAPTE

Deo Beauty Elixir a fost special creat pentru a proteja, catifela și reda frumusețea naturală a subrațului, chiar și după epilare. Formula foarte delicată nu conține alcool și asigură protecție eficientă împotriva transpirației, timp de 48h. Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic, chiar și în cazul pielii sensibile și 3 parfumuri exclusive, create special pentru tine.

 

Primul Deo Beauty Elixir îmbogățit cu vitamine prețioase din lapte vine în trei variante, a câte două produse, inspirate de nevoile tipurilor diferite de piele. Însă indiferent ce antiperspirant alegi, acesta va hidrata pielea subrațului, o va proteja și îi va reda frumusețea și aspectul catifelat, chiar și imediat după epilare.

 

DEO BEAUTY ELIXIR SENSITIVE

Special create pentru pielea sensibilă, roll-onul și spray-ul Deo Beauty Elixir Sensitive au un parfum feminin de flori albe, care te va însoți întreaga zi! Laptele și ingredientele delicate au grijă de pielea ta, iar notele fructate oferă o senzație de revigorare și prospețime.

DEO BEAUTY ELIXIR FRESH

Dacă îți place să te simți revigorată pe parcursul întregii zile, dar vrei să ai și pielea catifelată și îngrijită, îți recomandăm să încerci antiperspirantele Deo Beauty Elixir Fresh. Formula lor îmbogățită cu vitamine din lapte îți asigură atât protecție de încredere și parfum proaspăt, cât și îngrijire delicată pentru zona sensibilă a subrațului.

DEO BEAUTY ELIXIR DRY

Roll-onul și spray-ul Deo Beauty Elixir Dry au grijă de pielea subrațului și o protejează eficient. În plus, parfumul deodorantului reinterpretează parfumul clasic NIVEA și aduce în plus note moderne și revigorante de iasomie. Formula se usucă rapid și oferă protecție de încredere pentru întreaga zi!