Bucură-te de protecție 48h, cu tot ce este mai bun din Nivea Creme

DESCOPERĂ ÎNGRIJIREA UNICĂ NIVEA, ACUM ÎNTR-UN DEODORANT!

Protecție și îngrijire

nivea protect & care: deodorantul cu cea mai bună îngrijire nivea

SINGURUL DEODORANT CU TOT CE ESTE MAI BUN DIN NIVEA CREME

Cu 25 de ani de experienţă în dezvoltarea deodorantelor şi cu o vastă expertiză în îngrijirea pielii, NIVEA a creat deodorantul Protect & Care. Deşi deodorantele au, de obicei, un singur beneficiu, formula Protect & Care nu numai că oferă protecţie de încredere, dar are grijă şi de pielea delicată a subraţului. Şi asta pentru că NIVEA a găsit echilibrul perfect între protecţia eficientă de 48h şi cea mai delicată îngrijire, și le-a îmbinat pe ambele în cel mai delicat deodorant de la NIVEA.

PROTECȚIE EFICIENTĂ TIMP DE 48H

Grijile legate de transpiraţie şi mirosul neplăcut sunt de domeniul trecutului. Formula inovatoare a noului deodorant NIVEA Protect & Care le previne pe amândouă, oferind protecţie eficientă timp de 48 de ore, astfel încât să te simţi protejată şi plină de prospeţime întreaga zi.

PARFUMUL UNIC NIVEA CREME

NIVEA Protect & Care este singurul deodorant cu îngrijirea şi parfumul unic NIVEA Creme. Acest parfum este familiar oricui şi inspiră o senzație de îngrijire şi prospeţime pură, care durează întreaga zi.

ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU PIELEA SUBRAȚULUI

Pielea subraţului este delicată dar şi expusă anumitor ritualuri care ţin de igienă, cum ar fi aplicarea deodorantului şi epilatul. În plus, această zonă este adesea "ascunsă" sub haine strâmte, lucru care poate cauza frecare şi umiditate. De aceea, îngrijirea pielii subrațului este o nevoie reală. Formula fără alcool a noului deodorant Protect & Care a fost special dezvoltată cu îngrijirea și parfumul unic NIVEA Creme. Acţionează cu blândeţe, nu irită și este foarte bine tolerată de pielea delicată a subraţului. În plus, se absoarbe rapid, nu este lipicioasă şi lasă pielea fină şi uscată.

PROTECȚIE EFICIENTĂ 48H, CU ÎNGRIJIREA ȘI PARFUMUL UNIC NIVEA CREME


Sfaturi de îngrijire

DE LA NIVEA

ALEGE ÎNGRIJIREA ÎN ORICE MOMENT. ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU PIELEA SUBRAȚULUI

Deoarece pielea subraţului este fină şi sensibilă, îngrijirea acesteia poate fi o provocare. NIVEA DEO îţi oferă sfaturi care te ajută să ai grijă de această zonă specială cât mai bine posibil.

SIMTE-TE BINE ÎN PIELEA TA. ÎN INTERIOR DAR ȘI ÎN EXTERIOR

Pentru cele mai multe femei, încrederea în sine înseamnă să se simtă bine în pielea lor. Află şi tu de la NIVEA DEO cum limbajul corpului, o rutină zilnică de îngrijire şi o piele a subraţului îngrijită te ajută să te simţi mai confortabil în fiecare zi.

BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE EFICIENTĂ DE 48H, CU TOT CE ESTE MAI BUN DIN NIVEA CREME


FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

DEODORANTUL NIVEA MEN PROTECT & CARE PROTECȚIE 48H, FĂRĂ IRITAȚII

Protecţie eficientă, dar şi îngrijire? Acum le ai pe amândouă! Descoperă noul deodorant NIVEA MEN Protect & Care.

1. DE CE AM NEVOIE DE O ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU PIELEA SUBRAȚULUI?
Pielea subraţului este sensibilă în mod special pentru că este predispusă la iritaţii. Această zonă a corpului este, în general, acoperită de haine, ferită de lumina soarelui şi drept urmare, reţine umezeala. În plus, subraţul este supus şi epilării - fie cu lama, fie cu ceară. Noul deodorant NIVEA Protect & Care a fost special creat pentru a îngriji pielea subraţului, lăsând-o fină şi catifelată. Pentru că nu conţine alcool, formula sa delicată nu provoacă iritaţii şi nu dă senzaţie de arsură. Toate aceste lucruri contribuie la îngrijirea pielii subraţului, oferind în acelaşi timp protecţie de durată împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut.

2. CARE ESTE CAUZA MIROSULUI NEPLĂCUT?
În general, rolul deodorantelor este acela de a reduce mirosurile neplăcute. Acestea rezultă din contactul transpirației cu diverse bacterii. Ţinând cont că transpiraţia este inodoră, bacteriile sunt responsabile de mirosul neplăcut. Nu-i aşa că toţi ne simţim protejaţi şi plini de prospeţime atunci când simţim mirosul deodorantului pe durata întregii zile? Motivul este simplu: deodorantul folosit conţine ingrediente cu proprietăţi antibacteriene care reduc numărul bacteriilor şi, implicit, atenuează mirosul neplăcut. Deodorantele NIVEA oferă un parfum plăcut, dar conţin şi substanţe antibacteriene care luptă împotriva bacteriilor, diminuând numărul acestora.


3. CE ARE SPECIAL NOUA FORMULĂ A DEODORANTULUI NIVEA PROTECT & CARE?
Pentru prima oară, NIVEA a creat un deodorant spray care conţine îngrijirea esenţială din NIVEA Creme. Este deodorantul cu cea mai bună îngrijire NIVEA deoarece combină protecţia eficientă de 48h cu o îngrijire specială pentru pielea delicată a subraţului şi încântă simţurile prin parfumul unic NIVEA Creme.

4. CUM MĂ PROTEJEAZĂ ANTI-PERSPIRANTUL ÎMPOTRIVA TRANSPIRAȚIEI ȘI MIROSULUI NEPLĂCUT?

În general, un anti-perspirant este creat în aşa fel incât să inhibe transpiraţia. Asta deoarece conţine ingrediente active, de încredere, care reduc transpiraţia prin contractarea glandelor sudoripare. In acest fel, mirosul neplăcut este diminuat, nu mai apar petele de transpiraţie pe haine, iar pielea subraţului rămâne uscată în mod plăcut.

5. CUM SĂ FOLOSESC ANTI-PERSPIRANTUL PENTRU A OBȚINE CELE MAI BUNE REZULTATE?
Este important să folosim produsul pe pielea curată şi uscată. În acest fel, produsul îşi face efectul în cel mai eficient mod, înainte ca transpiraţia să apară. Bineînţeles, unele persoane preferă să aplice anti-perspirantul de mai multe ori de-a lungul unei zile, pentru a se reîmprospăta. Însă cele mai bune rezultate sunt obţinute atunci când acesta se aplică pe pielea curată şi uscată.