Un nou look în fiecare zi: bucle lejere

Poți avea un look nou, cu bucle lejere, mai ușor decât crezi. Urmărește acest tutorial simplu și află cum îți poți face această coafură acasă, fără ca părul să se deterioreze!

Un look mereu actual: buclele lejere

Orice fată își dorește un păr frumos, cu bucle naturale și suple. Se potrivește oricărui sezon și e mai ușor de obținut decât crezi!

O coafură cu aspect natural și relaxat, fără ca părul să fie deteriorat

Lasă-te inspirată de acest tutorial pas cu pas pentru un look cu bucle lejere. În doar trei pași, te bucuri de coafura pe care ți-ai dorit-o mereu. Oricât de des ți-ai face-o, părul nu se deteriorează. Îndrăznește!

Pas cu pas: o coafură cu bucle lejere în trei pași simpli

Pasul 1 - Aplică spray fixativ pentru ca părul să fie gata de coafat

Începe prin a separa șuvițe subțiri din păr. Dacă încerci să ondulezi șuvițe prea groase, vei manevra părul mai greu, iar efectul nu va fi cel optim. Aplică spray fixativ pe fiecare șuviță, pentru ca părul să fie mai ușor de coafat.

Pas cu pas: o coafură cu bucle lejere în trei pași simpli

Pasul 2 - Folosește ondulatorul

Piaptănă fiecare șuviță, astfel încât firele să stea cât mai drepte și să nu fie încurcate. Înfășoară fiecare șuviță pe ondulator de câteva ori și ține-o câteva secunde. Repetă până când ai ondulat toate șuvițele. Ai grijă ca părul din apropierea feței să fie ondulat în sensul opus.

Pas cu pas: o coafură cu bucle lejere în trei pași simpli

Pasul 3 - Piaptănă părul

Îndepărtează ondulatorul și lasă noile tale bucle să cadă natural. Folosește o perie cu ace din fibră pentru a pieptăna delicat părul, spre a îndrepta parțial buclele. Astfel, coafura va căpăta un aspect natural și suplu.

Ce trebuie să știi înainte de a-ți face această coafură rapidă

Înainte de a începe, este de la sine înțeles că părul ar trebui să fie curat și uscat. Uleiurile de pe scalp și păr vor face coafarea mai dificilă. Iar pentru a simplifica procesul de ondulare, poți încerca să aplici în păr puțină spumă de coafat.

Produsele potrivite pentru bucle lejere fără ca părul să fie deteriorat

E ușor să te bucuri de bucle lejere, dar dacă ar fi chiar mai ușor? Dacă aplici spray fixativ pe șuvițe înainte de coafare, părul va fi mai ușor de manevrat și de ondulat. Pentru a evita deteriorarea părului subțire sau degradat, alege o perie cu peri moi și un ondulator de calitate.