SIMTE RĂSFĂȚUL PERLELOR CU ULEIURI ESENȚIALE

Descoperă o nouă experiență de îngrijire sub duș care îți catifelează pielea și răsfață simțurile.

NOU de la NIVEA

O nouă experiență de îngrijire și răsfăț sub duș

Secretul pentru o zi perfectă este o piele hidratată, catifelată, care îți oferă încredere în tine și o stare de bine. Tocmai de aceea, prin îngrijirea delicată pe care ți-o oferă, noul gel de duș NIVEA Creme Oil Pearls îți pregătește pielea, simțurile și starea de spirit, pentru ca tu să te bucuri din plin de fiecare moment.


Noile geluri de duș NIVEA Creme Oil Pearls au o formulă îmbogățită cu perle cu uleiuri esențiale. Astfel, te bucuri de îngrijire intensivă și în același timp de un moment de răsfăț deplin doar pentru tine. Lasă spuma bogată să te învăluie și simte răsfățul perlelor cu uleiuri esențiale! 


Simte răsfățul

Ești gata să trăiești o nouă experiență de răsfăț?

Fie că te afli la începutul unei zile importante sau la sfârșitul uneia agitate, meriți un moment doar pentru tine, în care să te deconectezi de toate grijile. Secretul: răsfăț deplin cu noile geluri de duș NIVEA Creme Oil Pearls. Ce alegi astăzi?

Momente de răsfăț parfumat de flori de cireș

Învăluită în spuma bogată și ușoară cu parfum de flori de cireș și uleiuri prețioase, te bucuri din plin de un răsfăț total. La fel și pielea ta! Rămâne catifelată, fină la atingere și gata de orice provocare de peste zi! 

Relaxează-te după o zi lungă cu un duș parfumat cu flori de cireș. Uită de toate grijile și imaginează-ți o zi însorită de primăvară. Simte răsfățul perlelor cu uleiuri esențiale, care îi oferă pielii tale hidratare intensă și te pregătește de noi experiențe minunate!

 

Momente de răsfăț parfumat cu flori de lotus

Înainte să îți alegi ținuta, machiajul, accesoriile, îți alegi experiența de îngrijire sub duș. În timp ce te răsfeți cu parfumul delicat al florii de lotus și senzația unică a perlelor cu uleiuri prețioase, ai parte de un masaj delicat, iar pielea este hidratată intens.

Ce poate fi mai plăcut decât un duș relaxant și parfumat, care să te încarce cu energie pentru următoarele provocări? Cu NIVEA Creme Oil Pearls cu flori de lotus, ai parte de o nouă experiență de răsfăț: parfum intens, hidratarea uleiurilor esențiale și atingerea fină a spumei delicate. 

 

 


Articole

Totul despre hidratare șI răsfăț

Cu o sută de ani de experiență în îngrijire, NIVEA dezvoltă formule atent studiate pentru ca experiența ta de îngrijire și răsfăț sub duș să fie deplină. Află mai multe din articolele noastre!

SPA LA TINE ACASĂ

Momentul tău de răsfăț: muzică în surdină, lumina lumânărilor și un parfum delicat, irezistibil. Descoperă toate ingredientele pentru a-ți transforma baia într-un spa exclusivist.

FLORILE DE CIREȘ: UN PARFUM UNIC

Află de ce parfumul proaspăt și delicat al florilor de cireș este atât de îndrăgit în întreaga lume și ce îl face perfect pentru momentul tău zilnic de răsfăț.

SFATURI PENTRU O PIELE CATIFELATA

Fie că este iarnă sau vară, fiecare își dorește o piele hidratată și catifelată. Descoperă sfaturile și produsele care te ajută să previi și să tratezi zonele uscate ale pielii și să te bucuri de o piele catifelată.

Video

Pășește în lumea îngrijirii delicate de la NIVEA

Descoperă noile geluri de duș cremă de la NIVEA, îmbogățite cu perle cu uleiuri prețioase și îți simți pielea răsfățată la fiecare duș!