Se poartă răsfățul!


DESCOPERĂ PE PIELEA TA ÎNGRIJIREA NIVEA CU PARFUM IREZISTIBIL!
Răsfață-ți pielea și simțurile! Poartă cu tine întreaga zi senzația de piele extraordinar de catifelată și delicat parfumată.

NOU de la NIVEA

Răsfață-ți pielea și simțurile!

Noua gamă de loțiuni pentru corp de la NIVEA îți trezește simțurile și îți oferă o senzație minunată care te însoțește întreaga zi: de fiecare dată când îi simți pe piele parfumul discret și efectul de catifelare, îți retrăiești momentul de răsfăț.

Răsfață-ți pielea și simțurile cu mixul preferat de parfum delicat și ulei hidratant:

FLORI DE PORTOCAL & ULEI DE AVOCADO

Un parfum revigorant, care te duce cu gândul la o zi însorită de vacanță! Răsfățul e completat de hidratarea cu absorbție rapidă a uleiului de avocado. Rezultatul: o piele fină, care se asortează de minune cu o ținută lejeră!

Răsfață-ți pielea și simțurile cu mixul preferat de parfum delicat și ulei hidratant:

FLORI DE CIREȘ & ULEI DE JOJOBA

Un parfum feminin, proaspăt și optimist. Se asortează de minune cu o ținută modernă, urbană, și cu o seară în oraș cu fetele. În plus, porți cu tine întreaga zi senzația minunată de hidratare și catifelare oferită de formula cu ulei de jojoba!

Răsfață-ți pielea și simțurile cu mixul preferat de parfum delicat și ulei hidratant:

TRANDAFIR & ULEI DE ARGAN

Un parfum delicat și o piele incredibil de catifelată, pentru momente speciale: parfumul de trandafir se asortează perfect cu serile în doi. Sau pur și simplu cu o stare de spirit romantică!

ăsfață-ți pielea și simțurile cu mixul preferat de parfum delicat și ulei hidratant:

VANILIE & ULEI DE MIGDALE

Parfumul ispititor al vaniliei și hidratarea intensă oferită de uleiul de migdale sunt perfecte pentru o zi relaxată la plimbare, o ieșire la înghețată sau o seară cu prietenii.


Momentul tău de răsfăț parfumat

Poartă răsfățul în combinațiile tale preferate!

rasfat-lotiune-flori-de-portocal

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU FLORI DE PORTOCAL

Îți prezentăm o nouă loțiune care îți va catifela pielea și răsfăța simțurile: loțiunea de corp cu flori de portocal și ulei de avocado e gata să îți ofere un moment de relaxare, în care gândul să îți fugă la o zi însorită de vacanță!

răsfăț parfumat cu flori de cireș

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU FLORI DE CIREȘ

Bucură-te de primăvară în orice anotimp! Acest parfum fresh și feminin vine într-o loțiune cu ulei prețios care se absoarbe rapid și te pregătește pentru noi experiențe de răsfăț! Loțiunea este disponibilă acum și în format de 400 ml, pentru și mai mult răsfăț.

răsfăț parfumat cu flori de vanilie

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU VANILIE

Delicios, ispititor și reconfortant: parfumul de vanilie îți amintește de bucuriile simple ale copilăriei. Răsfață-ți pielea și simțurile cu loțiunea de corp cu Vanilie și Ulei de Migdale și ești gata pentru o zi fără griji!

Rasfat-lotiune-cu-trandafiri

MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ PARFUMAT CU TRANDAFIR

Lasă-te învăluită de parfumul irezistibil al trandafirilor! Formula delicată intră imediat în piele, îți răsfață simțurile și îți oferă un moment doar al tău. Disponibilă și în format de 400 ml, pentru și mai multă grijă pentru pielea ta.

crema de mâini

Pentru ca răsfățul parfumat să fie alături de tine zi de zi, acum îngrijirea delicată a uleiurilor prețioase este disponibilă și în cremele de mâini! Alege-o pe cea care ți se potrivește, Crema de mâini cu vanilie & ulei de migdale sau Crema de mâini cu flori de cireș & ulei de jojoba și bucură-te de o piele catifelată pentru 24h. 

Formulele de îngrijire au o textură ușoară, cu uleiuri esențiale și parfumuri delicate care se absorb imediat în piele și îți lasă mâinile hidratate și catifelate pentru întreaga zi. Astfel, fie că preferi parfumul îmbietor al florilor de cireș sau cel dulce al vaniliei, mâinile tale vor fi îngrijite și te vor ajuta să îți îndeplinești cu succes toate sarcinile importante de peste zi!

oil-lotion-background