Gelurile de duș
Clay Fresh

SENZAȚIE FRESH ȘI PIELE CATIFELATĂ!

NOU de la NIVEA

Geluri de duș cu argilă și ingrediente naturale pentru o piele catifelată

 Argila este un ingredient vedetă care se regăsește în multe produse de îngrijire, fiind recunoscută pentru proprietățile sale de curățare în profunzime. Tocmai de aceea, formula noilor geluri de duș Clay Fresh conține argilă și ingrediente naturale, care împreună reușesc să îți curețe pielea, însă fără să o usuce. 

Astfel, în timpul dușului de o senzație intensă de prospețime, iar după duș rămâi cu o piele revigorată, dar și hidratată, fină la atingere.


Descoperă gama

Alege-ți gelul de duș preferat!

Gelurile de duș Clay Fresh sunt disponibile în trei variante cu parfumuri irezistibile, inspirate de frumusețea naturii.

Gel de duș Clay Fresh
cu argilă, ghimbir și busuioc

Un gel de duș care îți va oferi senzația unei plimbări într-o grădină intens parfumată. Aroma de busuioc condimentează perfect mixul de arome, iar nota delicată de ghimbir oferă un parfum inedit. Descoperă formula cu argilă naturală ce oferă pielii o senzație de prospețime și catifelare.

Gel de duș Clay Fresh
cu argilă, hibiscus și salvie

Lasă-te sedusă de aroma feminină a gelului de duș Clay Fresh cu hibiscus și salvie! Argila îți va lăsa pielea intens curățată, hidratată și fină la atingere iar aromele delicate de hibiscus și salvie îți vor răsfăța șimțurile și te vor îmbia să stai cât mai mult timp în duș.

Gel de duș Clay Fresh
cu argilă, agave și lavandă

Cu gelul de duș Clay Fresh cu agave și lavandă îți vei simți pielea revigorată și catifelată. Formula cu argilă naturală curăță în profunzime, fără să usuce pielea. Încearcă-l și bucură-te de o piele catifelată!