SIMTE PROSPEȚIMEA, IUBEȘTE PLANETA

Descoperă gelurile de duș Fresh Blends.

NOU DE LA NIVEA

Alege gelul de duș NIVEA Fresh Blends și oferă astfel o mică bucurie pielii tale și puțină iubire planetei! Formulele revigorante și delicate conțin ingrediente de origine naturală*, extracte delicioase din fructe și lapte vegetal și sunt special dezvoltate astfel încât să îți răsfețe pielea și simțurile. În plus, au grijă de planetă: ambalajele sunt realizate în proporție de 97% din plastic reciclat** iar produsele au formule 98% biodegradabile*** - pentru a reduce impactul asupra mediului.


SIMTE PROSPEȚIMEA

Gelurile de duș NIVEA Fresh Blends combină armonios ingrediente de origine naturală*, extracte delicioase din fructe și lapte vegetal, pentru un duș răcoritor, hidratant și energizant! Parfumul irezistibil de fructe îți va da o stare de bine iar formula delicată de îngrijire îți va lăsa pielea suplă si fină.

Descoperă-le pe toate și alege-ți preferatul!

 


PENTRU O PIELE RĂSFĂȚATĂ ȘI REVITALIZATĂ

Descoperă combinația irezistibilă a bananelor, fructelor de acai și laptelui de cocos. Noul gel de duș nivea fresh blends are grijă de pielea ta, în timp ce o curăță delicat și o energizează.

Încearcă-l și oferă o mică bucurie pielii tale și puțină iubire planetei. Ambalajul este realizat din plastic 97% reciclat, iar formula este biodegradabilă.
fresh-blendsPENTRU O PIELE CATIFELATĂ ȘI SUPLĂ

Caise, mango și lapte de orez – o combinație yummy cu extracte naturale ce îți va îngriji delicat pielea. Mai mult, are grijă și de planetă, formula fiind biodegradabilă.***
Folosește-l zilnic și încarcă-te cu energie pozitivă! Lasă parfumul revigorant și energic să îți ofere o stare de bine.


PENTRU O PIELE FRUMOASĂ ȘI REVIGORATĂ

Extractul natural din zmeură parfumată combinat cu afine delicioase și lapte hidratant de migdale face ca acest gel de duș să fie secretul pentru o piele curată, frumoasă și hidratată zi de zi. 

În plus, îți va răsfăța simțurile și pielea cu o spumă fină și foarte delicată. Integrează-l în rutina ta de zi cu zi și convinge-te!
fresh-blends
fresh-blends


PENTRU O PIELE ENERGIZATĂ, CU ASPECT SĂNĂTOS

Lasă-te cucerită de parfumul energizant al verii! Gelul de duș cu extract de pepene, mentă și lapte de cocos îți va revigora și energiza pielea, în timp ce are grijă și de planetă. 

Tu primești îngrijire pentru o piele hidratată, cu aspect sănătos, iar planeta primește puțin ajutor pentru a rămâne la fel de frumoasă.

IUBEȘTE PLANETA

Suntem în permanență preocupați de protejarea ecosistemului planetei noastre și reducerea impactului negativ asupra mediului. De aceea, toate gelurile de duș NIVEA Fresh Blends
conțin ingrediente de origine naturală*, ambalajele sunt realizate  în proporție de 97% din plastic reciclat** iar  formulele sunt 98% biodegradabile***.

*conține 90% ingrediente din natură, care își păstrează peste 50% din proprietățile de dinaintea procesării, inclusiv apa.

**cu excepţia capacului

***conform OECD 301/302 sau metode echivalente