Pielea ta – sărutată de soare, dar FĂRĂ PETE PIGMENTARE! 💛☀️✨

CEL MAI BUN PRIETEN PENTRU UN TEN LUMINOS – FLUIDUL DE FAȚĂ LUMINOUS630

Îți prezentăm inovația în protecția tenului împotriva razelor solare cu acțiune dublă: noul fluid de față NIVEA SUN Luminous630 FPS50+! Formula nu doar protejează imediat pielea delicată a feței împotriva razelor UVA/UVB, dar și previne și reduce vizibil petele induse de soare! În plus, se absoarbe rapid și este baza ideală pentru machiaj, iar protecția solară ridicată de FPS50+ este asigurată de brandul nr.1 în lume în îngrijire solară – NIVEA SUN, în combinație cu ingredientul patentat Luminous630, dezvoltat să trateze eficient petele pigmentare!

Folosește-l în fiecare zi pentru protecția ideală a tenului tău!

 

CUM SE FOLOSEȘTE FLUIDUL SUN LUMINOUS630

Pasul 1. Aplicare
Aplică pe pielea curățată, înainte de expunerea la soare, și reaplică frecvent, mai ales după înot sau după folosirea prosopului.

Pasul 2. Cantitate 
Cantitatea recomandată: 2 linii de fluid de la vârful degetului arătător și mijlociu până la baza palmei (6-8cm fiecare), pentru fiecare aplicare. O cantitate mai mică de produs duce la o protecție redusă și ineficientă a pielii.

Pasul 3. Așteaptă
După aplicare, așteaptă ca fluidul să se absoarbă în piele și poți continua cu machiajul tău ca de obicei.

Pasul 4. Atenție 
Evită contactul direct cu ochii, precum și cu materialele textile sau cu suprafețele dure pentru a preveni pătarea lor.

Pasul 5. Important  
Aplică produsele cu ingredientul LUMINOUS630® de maximum 4 ori pe zi.

Pasul 6. Recomandări 
Evită expunerea prelungită la soare, chiar dacă folosești protecție solară. Expunerea îndelungată la soare poate cauza probleme de sănătate.

Pasul 7. Rutina 
Pentru rezultate optime se recomandă folosirea acestui fluid împreună cu produsele de îngrijire a tenului din gama NIVEA LUMINOUS630®.

 

GAMA COMPLETĂ LUMINOUS630

Gama revoluționară NIVEA CELLULAR cu formula patentată Luminous630 tratează cele trei cauze majore ale apariției petelor pigmentare – expunerea la soare, înaintarea în vârstă și schimbările hormonale, cum ar fi sarcina sau menopauza, dar și inflamările tenului, precum petele post-acneice. Ingredientul inovator Luminous630 are o acțiune dublă la nivel celular – acționează asupra petelor pigmentare existente, reducându-le intensitatea culorii și dimensiunea, iar în același timp echilibrează producția de melanină pentru a preveni reapariția lor. Astfel, poți avea un ten mai uniform și luminos, iar primele rezultate apar în doar 2 săptămâni! Pentru efecte cât mai rapide și satisfăcătoare, îți recomandăm să-ți creezi o rutină anti-pigmentare, care conține produse de îngrijire, hidratare și tratare a tenului cu pete pigmentare, care în același timp previn apariția petelor. Descoperă mai jos cine te ajută să ai un ten luminos și radiant în fiecare zi!
 

FLUID ANTI-PETE PIGMENTARE CU FPS50+

Noul fluid este ideal pentru utilizare zilnică și poate fi luat oricând în geantă, datorită ambalajului compact. Se simte ușor și non-gras pe piele și oferă un efect de revigorare și o senzație de piele fină. Formula acționează imediat împotriva razelor UV și previne și reduce petele cauzate de soare.

SERUM TRATAMENT ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE

Acesta este produsul nostru cu cea mai ridicată concentrație de vitamina E și acid hialuronic, în combinație cu puterea ingredientului LUMINOUS630. Vei avea un ten mai uniform și mai luminos în doar 2 săptămâni și vei aprecia absorbția rapidă în piele și faptul că este potrivit pentru toate tipurile de ten.

CREMĂ DE ZI CU FPS50

Acționează asupra petelor pigmentare existente și previne apariția lor sau închiderea la culoare. Formula conține LUMINOUS630, acid hialuronic, vitamina E și are FPS50, ca să te bucure cu un ten hidratat, matifiat și protejat de petele și semnele de îmbătrânire, cauzate de expunerea la soare.

CREMĂ DE NOAPTE ANTI-PETE PIGMENTARE

Pentru un aspect restaurat, revitalizat și piele împrospătată, oferă-i tenului tău îngrijirea potrivită în timp ce dormi. Această cremă are 3 acțiuni împotriva petelor pigmentare: micșorează dimensiunea lor, ameliorează culoarea și reduce numărul acestora. Rezultate vizibile în 4 săptămâni.

TRATAMENT ANTI-CEARCĂN

Tratează eficient principalele cauze ale apariției zonelor întunecate din jurul ochilor, cu ajutorul cafeinei, combinată cu LUMINOUS630 și acid hialuronic. Iluminează conturul ochilor, deschide nuanța cearcănelor, reduce pungile sub ochi, precum și liniile fine și ridurile, indiferent de ten.

CREMĂ COLORANTĂ CU EFECT DUBLU DE CORECTOR

Îmbunătățește vizibil tenul și îl uniformizează și catifelează, datorita acțiunii duble asupra imperfecțiuni. 1. Acoperă natural petele cu ajutorul pigmenților micro-încapsulați și 2. Tratează petele pigmentare, reducându-le vizibil cu ajutorul formulei patentate LUMINOUS630. Pentru un ten neted și luminos! 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

 

DE CE AM NEVOIE DE O PROTECȚIE SOLARĂ SPECIALĂ PENTRU FAȚA MEA?

Pielea de pe fața ta este considerabil mai subțire și mai sensibilă decât pielea de pe corp. De asemenea, este și mai expusă la factorii de mediu dăunători, cum ar fi razele UVA/UVB ale soarelui. Deoarece aceste raze pot deteriora pielea delicată, este nevoie să utilizezi protecție solară special formulată pentru fața ta, nu numai în timpul verii, ci și pe tot parcursul anului. Indiferent dacă ești în vacanță sau îți urmezi viața de zi cu zi, bucură-te de soare fără griji cu protecția NIVEA SUN.

CUM APLIC CORECT CREMA SOLARĂ PE FAȚĂ?

Eficiența protecției solare depinde de cantitatea aplicată. Aplică crema solară cu generozitate pe față, acordând o atenție suplimentară zonelor care sunt implicit expuse la soare, precum urechile, nasul, obrajii si gâtul. Regula generală: pune 2 linii de protecție solară de la vârful degetului arătător și mijlociu până la baza palmei pentru a folosi pe față și gât. Reaplică crema de protecție solară cel puțin o dată la două ore, mai ales după înot, transpirație sau uscarea cu prosop.

CE SUNT PETELE INDUSE DE SOARE?

Petele întunecate de pe față rezultă din producția dezechilibrată de melanină. Melanina este un pigment natural din pielea noastră, care este responsabil pentru culoarea naturală a pielii tuturor. Cu toate acestea, diverși factori pot intensifica producția de melanină, care apoi se acumulează și devine vizibilă ca pete întunecate și o nuanță neuniformă a pielii. Cel mai frecvent motiv pentru apariția lor este expunerea la soare, în timpul căreia pielea produce în mod natural melanină, care uneori este răspândită neuniform. Pentru a te bucura de soare fără griji, îți recomandăm NIVEA SUN Dark Spot Control FPS50+ care îți protejează pielea de razele UV, previne apariția petelor induse de soare și le reduce vizibil pe cele existente.