PRIMUL DEMACHIAnT CU îNGRIJIRE DELICATă

CU TOT CE ESTE MAI BUN DIN ÎNGRIJIREA NIVEA.
NIVEA a descoperit un nou mod prin care îți poţi demachia și îngriji în același timp tenul: gama NIVEA Creme Care.

CREME CARE

PRIMA GAMă PENTRU DEMACHIERE CU ÎNGRIJIRE DELICATă

DEMACHIERE DELICATĂ CU NIVEA CREME CARE 

Ți s-a întâmplat să renunți la demachiere deoarece ai senzația că îți usucă tenul? Dacă da, e bine să ştii că soluția nu este să sari peste un pas atât de important pentru tenul tău, ci să alegi un produs potrivit. De aceea, NIVEA a creat prima gamă pentru demachiere care oferă și îngrijire delicată. Descoperă cele trei produse, folosește-le în funcție de rutina ta de îngrijire și oferă-i tenului răsfăț cu tot ce este mai bun din îngrijirea NIVEA. Formula inovatoare a laptelui demachiant, a cremei de curățare și a șervețelelor demachiante conține complexul Protective Care și parfumul unic NIVEA Creme. Pentru un ten catifelat, curat, de o frumusețe naturală.

PRIMA GAMĂ PENTRU DEMACHIERE CU ÎNGRIJIRE DELICATĂ

Descoperă noua gamă de curăţare a tenului NIVEA Creme Care şi vei avea un ten minunat, care se cere sărutat iar şi iar. 


RUTINA TA DE DEMACHIERE

CU NIVEA CREME CARE

Pentru a fi catifelat și, mai ales, sănătos, tenul are nevoie de îngrijirea. Arată-i că îți pasă oferindu-i o demachiere delicată, un pas atât de important în rutina zilnică de îngrijire. Descoperă mai jos câteva sfaturi pentru un ten curat și îngrijit.

Rutina de demachiere

Pasul 1: PREGĂTIREA 

Un ten frumos este unul sănătos, curat și îngrijit, nu-i așa? Pentru a te mândri cu el, poți începe prin a folosi un produs de curățare înainte de a aplica crema de zi sau de noapte. Dar înainte de toate, nu uita să te speli pe mâini pentru a evita răspândirea bacteriilor. 

Rutina de demachiere

Pasul 2: FOLOSEȘTE UN PRODUS DE CURĂȚARE CU FORMULĂ DELICATĂ

Produsele NIVEA Creme Care sunt gândite în funcție de stilul tău de viață:folosește crema de curățare cu apă, dimineața, pentru reîmprospătare, laptele demachiant ca parte din rutina de seară, împreună cu o dischetă demachiantă și șervețele demachiante atunci când ești pe fugă sau obosită.

Rutina de demachiere

Pasul 3: TONIFIERE

Iată cât de repede ai ajuns la sfârșit. Pentru acest ultim pas, folosește fie o loțiune tonică, fie o apă termală pentru a înlătura ultimele impurități și tenul tău va fi pregătit pentru a absorbi eficient ingredientele active pe care le conțin cremele. A fost simplu, nu?


Sfaturi pentru demachiere

POTRIVITE TENULUI TĂU

Bucură-te de un ten cu adevărat curat!

De ce este important să te demachiezi? Care sunt modalitățile eficiente prin care te poți demachia fără să îți fie afectat tenul? În ce constă unicitatea noii game NIVEA Creme Care? Află mai jos răspunsurile întrebărilor tale.

Ghidul tenului frumos

Citește despre factorii care cauzează probleme tenului, despre cum poți îmbunătăți aspectul său și despre cum noua gamă de demachiere NIVEA Creme Care te poate ajuta să ai tenul mult visat. 

Cum să îți cureți tenul eficient și corect? 

Descoperă mai multe despre gama NIVEA Creme Care și urmează un ghid simplu care te ajută să-ți menții tenul sănătos. Citește sfaturile și află care sunt greșelile pe care le poți face atunci când îți cureți tenul.

Un produs de curățare cu adevărat delicat

Să ai grijă de tine înseamnă să ai grijă și de pielea ta. Află cum noua gamă NIVEA Creme Care îţi îngrijeşte delicat tenul, zi de zi. 

Piele care "ține"? Uită de ea!

Noua gamă NIVEA Creme Care vine în ajutorul tău cu o formulă delicată, care curăță și îngrijește tenul.


Interviu

Dr. Svenja Möllgaard

Dr. Nathalie Sors, Cercetare şi dezvoltare, Beiersdorf AG.

„Am îmbunătăţit formulele tuturor produselor pentru a da părului exact îngrijirea de care are nevoie.”
Noile formule cu Nutri-Essences reprezintă baza tuturor produselor care de acum îngrijesc, fortifică şi protejează părul.

CE ARE SPECIAL FORMULA CU NUTRI-ESSENCES?

Nutri-essences sunt de fapt lipide care îngrijesc părul. Pe lângă acest beneficiu, ele întăresc firul de păr din interior şi îl protejează la exterior. NIVEA foloseşte Nutri-Essences cu ulei de macadamia şi Eucerit® pentru toate produsele de îngrijire şi ulei de macadamia pentru produsele de styling. Dar de ce are nevoie părul de lipide? În fiecare zi, acesta este afectat de uscătorul de păr, ondulatorul, placa, vopsitul, decoloratul, acţiuni şi factori care îl fac să piardă din rezerva de lipide. Fără ele, părul poate deveni aspru, tern şi greu de aranjat. Astfel, noile formule de la NIVEA, datorită lipidelor din conţinut, dau înapoi părului tot ce a pierdut, facându-l din nou frumos, puternic şi oferindu-i protecţie.

DE CE AȚI ALES EUCERIT® ȘI ULEI DE MACADAMIA PENTRU NOILE FORMULE?

Am dorit să folosim tot ce este mai bun din ambele ingrediente pentru a oferi părului tot ce are nevoie: pentru că acesta îşi pierde lipidele, formula cu Nutri-Essences i le dă înapoi.

CE ESTE EUCERIT-UL® ŞI CUM ARE GRIJĂ DE PĂR?

Eucerit-ul® este denumit şi „ceara frumuseţii” şi este baza lanolinei, un ingredient natural care acţionează ca o barieră împotriva factorilor externi. Aceasta conţine acizi graşi şi colesterolul regăsit şi în păr. Datorită proprietăţilor sale de îngrijire şi protecţie, NIVEA îl foloseşte de zeci de ani în componenţa celei mai iubite creme, NIVEA Creme. În plus, acesta poate proteja şi părul datorită componenţilor care înconjoară firul de păr la exterior.

CARE SUNT PROPRIETĂŢILE ULEIULUI DE MACADAMIA ŞI DE CE L-AŢI ALES?

Nucile de macadamia şi uleiul obţinut din ele sunt folosite în domeniul nutriţiei, în cosmetică şi în medicină datorită conţinutului mare de acizi graşi omega, care sunt lipide omega 7. O altă proprietate a uleiului de macadamia este că îngrijeşte, intrând în structura părului, întărindu-l din interior şi mărindu-i elasticitatea.


FAQ

Întrebări frecvente

CUM POT SĂ-MI MENŢIN SĂNĂTATEA PĂRULUI?

Părul sănătos are o mişcare şi o strălucire frumoasă, naturală. Cel mai important lucru este să îl tunzi conform unei rutine pe care să o respecţi. Apoi, alege produse care se potrivesc părului tău, nu renunţa la ele dacă simţi că sunt alegerea ideală şi respectă ritualul de îngrijire: un şampon care să cureţe, un balsam şi o mască pe care să o foloseşti săptămânal.

CUM POT SĂ-MI HIDTRATEZ PĂRUL ATUNCI CÅND ESTE USCAT?
 
Primele semne că părului îi lipseşte hidratarea sunt căderea firelor de păr şi aspectul tern. Pentru a înţelege mai bine, te poţi gândi la îngrijirea părului ca la cea a pielii şi să foloseşti produsul potrivit. Spre exemplu, şamponul NIVEA Hydro Care oferă părului hidratarea necesară.
 
Dacă părul tău nu numai că nu este hidratat, dar este şi deteriorat, mai mult ca sigur are nevoie de extra îngrijire. De aceea, recomandarea este să foloseşti şi o mască o dată pe săptămână, ca NIVEA Long Repair Tratament 1 minut: masează masca pe părul umed şi întinde-o pe toată lungimea părului folosind un pieptăn cu dinţi rari. Poţi să aplici masca şi la rădăcina părului dar asta numai dacă părul tău este foarte uscat. Altfel, concentrează-te pe lungime şi vârfuri.