Cum obţii coafura de nuntă perfectă

Descoperă lucrurile de care ai nevoie pentru a obţine un look incredibil în ziua nunţii, de la coafura de nuntă până la verificarea detaliilor evenimentului.

Planificarea este esenţială pentru un păr frumos în ziua nunţii

Fie că îţi alegi look-ul de nuntă, fie că încerci diferite coafuri, iată ce poţi face înainte de nuntă pentru a arăta perfect în ziua cea mare.

Cum să îţi alegi coafura de nuntă

Există o mulţime de lucruri pe care trebuie să le iei în considerare în ziua nunţii. Odată ce ţi-ai ales rochia, poţi începe să te gândeşti la coafură. În funcţie de rochie şi de accesoriile pentru păr, îţi poţi lăsa părul să crească sau îl poţi tunde.

5 moduri de a obţine o coafură frumoasă în ziua nunţii

 • Consultă un stilist înainte de a-ţi alege coafura 
 • Creează-ţi o rutină sănătoasă de îngrijire a părului înainte de nuntă
 • Foloseşte produse care se potrivesc tipului tău de păr
 • Tunde-ţi vârfurile cu o lună înainte de nuntă
 • Consumă legume verzi şi acizi graşi omega 3 şi 6 pentru a avea un păr strălucitor

Cum să îţi pregăteşti părul pentru ziua cea mare

Multe femei îşi aleg rochia de nuntă şi accesoriile de păr înainte să aleagă coafura, pentru că modelul şi croiala rochiei influenţează look-ul final.

Caută dinainte informaţii atât online, cât şi în magazin, ca să ai o idee despre coafurile pe care ţi-ar plăcea să le porţi sau nu.

Dacă optezi pentru un coc, fixativul NIVEA Diamond Gloss Care îţi va menţine coafura mult timp, pentru ca tu să arăţi perfect până la after party.

 


Paşi către un păr strălucitor

Orice femeie îşi doreşte să arate perfect în ziua nunţii. Cu ajutorul acestor sfaturi pentru coafura de nuntă, scapi de această grijă.

Coafura de nuntă - aşa da şi aşa nu

AȘA DA

 • Caută-ţi din timp un hair styilist pentru probe de coafuri
 • Spală-ţi părul în seara dinaintea probei la coafor
 • Lasă stilistul să-ţi vadă părul natural pentru a şti cu ce tip de păr lucrează
 • Adu fotografii care te inspiră, accesoriile de păr şi o poză cu rochia ta

AȘA NU

 • Nu te mulţumi cu o singură probă de coafură dacă nu eşti mulţumită de rezultat
 • Nu folosi prea multe produse când îţi speli părul în seara dinaintea probei la coafor
 • Nu te opune unei schimbări radicale a look-ului sau a culorii părului tău dacă stilistul tău o recomandă

Ce includem pe lista de nuntă

Cu aşa multe lucruri de planificat pentru nuntă, e uşor să uiţi de coafură. Pe lângă aranjamente florale, prăjituri, locații și invitații, nu uita să rezervi de la una la trei probe de coafură. De asemenea, aminteşte-ţi să incluzi pe listă coafurile mirelui şi ale domnișoarelor de onoare.

Cum te pregăteşti pentru ziua nunţii

Tunde-ţi părul

Stiliştii recomandă ca părul să fie tuns cu o lună înainte de nuntă. Acest lucru revitalizează părul şi te scapă de vârfurile despicate. Astfel, până în ziua cea mare, părul tău va creşte suficient cât să fie tuns din nou, dacă e necesar, fără a afecta coafura.

Cum te pregăteşti pentru ziua nunţii

Hidratează-ţi părul

Înainte de nuntă, măştile de păr şi produsele de protecţie împotriva căldurii pot fi cei mai buni prieteni ai tăi. Pentru un păr strălucitor în ziua cea mare, foloseşte săptămânal o mască şi aplică spuma de coafat NIVEA Diamond Gloss Care ca să previi deteriorarea din timpul coafatului.

Cum te pregăteşti pentru ziua nunţii

Produse de păr cu formule speciale

Înainte de nuntă, probabil vei dori să faci totul pentru ca părul tău să fie puternic şi coafura ta să reziste. Şamponul NIVEA Diamond Gloss Care îngrijeşte intens şi este creat special pentru a da strălucire părului şi pentru a-l face mătăsos la atingere.

Cum te pregăteşti pentru ziua nunţii

Obţine un păr frumos printr-o dietă sănătoasă

Vitamina B şi acizii graşi din omega 3 şi 6 sunt recunoscuţi pentru că oferă părului strălucire şi catifelare. Străluceşte din interior consumând zilnic alimente ca nuci, seminţe de dovleac şi de in şi legume verzi.

Îngrijirea coafurii de nuntă cu fixativ şi balsam