Inspirație pentru coafura de nuntă

Fiecare mireasă visează la o nuntă ca-n povești. Asigură-te că părul tău va arăta perfect cu sfaturile noastre de îngrijire și styling pentru nuntă.

Secretul unei coafuri perfecte de nuntă

Pentru o nuntă perfectă, planificarea este esențială. Fii pregătită cu ideile și sfaturile noastre pentru pregătirea nunții.

Sfaturi pentru pregătirea unei nunți cu un look perfect

Înainte de nuntă

  • Programează cel puțin o sesiune de probă a coafurii dorite
  • Tunde-ți vârfurile cu o lună înainte de ziua cea mare
  • Arată stilistului tău ce rochie și accesorii vei purta, pentru a-ți recomanda coafuri potrivite

În dimineața nunții

  • Alege camera potrivită în care să te pregătești - trebuie să aibă multă lumină naturală și să fie suficient de spațioasă pentru hairstylist și domnișoarele tale de onoare
  • Dacă folosești ondulator sau placă de păr, întâi aplică pe păr un produs care îl protejează de căldură
  • Pentru coafuri tip coc sau bucle care rezistă până în zori, finisează cu Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss.

Cuvinte pline de grijă

Idei de coafuri de nuntă cu accesorii de păr

Bentița

O bentiță poate completa de minune atât rochiile clasice cu trenă lungă cât și modele mai moderne. Combină bentița cu o coafură care încadrează fața prin șuvițe lejer ondulate, pentru a îndulci trăsăturile.

Idei de coafuri de nuntă cu accesorii de păr

Flori

Dacă ai ales o rochie de mireasă mai modernă, vei dori și accesorii de păr care să-ți reflecte stilul. Florile delicate, prinse în părul împletit, te vor face să te simți ca în povești.

Agrafă de păr

Idei de coafuri de nuntă cu accesorii de păr

Agrafă de păr

Dacă ai o rochie mai extravagantă, este indicat să alegi accesorii de păr mai discrete. Agrafele delicate, cu un model similar elementelor de pe rochie, îți vor completa look-ul fără a atrage atenția.

Idei de coafuri de nuntă cu accesorii de păr

Tiara

Ai ales o coafură frumoasă cu coc sau împletituri și vrei să-i dai un plus de strălucire? O tiara cu flori sau cu materiale asortate rochiei poate fi tușa de eleganță pe care o cauți.

Idei de coafuri de nuntă cu accesorii de păr

Voalul

Voalul face parte din aproape orice ținută de mireasă. Se potrivește perfect cu o rochie clasică și cu un coc elegant.


Sfaturi pentru coafuri superbe de nuntă

Inspiră-te pentru un look perfect de nuntă - de la împletituri până la cocuri elegante - și idei pentru coafurile domnișoarelor de onoare.
Coafura de nuntă

Coafura de nuntă - acasă sau la salon?

Ai atâtea de plănuit pentru ziua cea mare, încât un ajutor din afară te poate scăpa de grija coafurii. Dacă preferi să-ți faci singură coafura de nuntă, poți crea look-uri minunate chiar acasă folosind produsele de îngrijire și coafare de la NIVEA.

mireasă și domnișoare de onoare

Cocuri și împletituri pentru nuntă

Ai o mulțime de opțiuni - de la coafuri împletite până la bucle care încadrează fața. Dacă ceremonia va avea loc în aer liber sau într-o perioadă în care bate vântul, o coafură cu coc este o variantă mai sigură.

Coafuri de nuntă - asortează look-ul domnișoarelor de onoare cu al tău

Ar trebui ca tu și domnișoarele de onoare să purtați aceeași coafură? Cândva, aceasta era norma pentru nunți, însă acum avem mai multă libertate de alegere.

Ca alternative, puteți alege un accesoriu de păr pe care să-l aveți în comun, sau să decideți să vă lăsați toate părul liber ori îl prindeți în coc.

Dacă totuși alegeți să purtați aceeași coafură, trebuie să aveți în vedere lungimea părului tuturor, de care va depinde dacă veți putea purta coc sau nu.

E important să țineți cont și de forma fețelor, precum și de locul în care va fi nunta, atunci când alegeți coafurile.

background

Produse pentru coafuri de nuntă ce rezistă întreaga zi