ÎNGRIJIRE MASCULINĂ CU CĂRBUNE ACTIV

Citește articolul și află mai multe despre cărbunele activ și beneficiile acestuia. În plus, vezi și care sunt produsele NIVEA MEN DEEP care te ajută să ai grijă de pielea ta rapid și eficient.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE INGREDIENTUL MINUNE: CARBUNELE ACTIV

Noua gamă NIVEA MEN DEEP, îți aduce cele mai eficiente ingrediente de curățare și îngrijire pentru bărbați. Produsele conțin cărbune activ – ingredient minune cu proprietăți naturale ce lasă pielea curată și cu aspect sănătos.

Citește articolul și află mai multe despre cărbunele activ și beneficiile acestuia. În plus, vezi și care sunt produsele NIVEA MEN DEEP care te ajută să ai grijă de pielea ta rapid și eficient.


CĂRBUNE: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

CE E CĂRBUNELE ACTIV?

Deci, ce este mai exact acest cărbune despre care toată lumea vorbește? În primul rând, el poate fi făcut din lemn, nucă de cocos, turbă sau cărbune negru. De-a lungul timpului, a fost folosit în diferite domenii.

De exemplu, în medicina japoneză, a fost folosit timp de câteva sute de ani pentru detoxifierea corpului. Astfel, în spitale, se utilizează pentru a absorbi toxinele dăunătoare din corp. Tot pentru detox, se folosește și limonada din cărbune. În ce privește acțiunea lui în îngrjire, cărbunele activ este folosit pentru că atrage ca un magnet particulele de ulei și murdărie, curățând porii.

BENEFICIILE CĂRBUNELUI ACTIV

Să începem cu primul beneficiu și cel mai important: Ca ingredient principal folosit în curățarea pielii, cărbunele activ poate fi folosit pentru toate tipurile de piele. Astfel, acționează pe pielea mixtă și grasă la fel de bine cum acționează la nivelul pielii uscate.

Deci, cum mai exact îmbunățește cărbunele activ beneficiile produselor NIVEA MEN DEEP? E destul de simplu.

Când vine vorba de curățare, știm că vrei rezultate vizibile rapid. Vrei să reduci punctele negre. Vrei să elimini impuritățile. Vrei ca pielea ta să fie perfect curată și revigorată. Și exact asta face gama NIVEA MEN DEEP. Iar formulele cu extract de cărbune activ joacă un rol foarte important.

REZULTATE. VIZIBILE. RAPID. Tot ce contează!

RUTINA DE ÎNGRIJIRE SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ PENTRU BĂRBAȚI

Da, știm deja. Îți plac lucrurile simple, care funcționează rapid. Iar asta se aplică și când vine vorba de îngrijirea feței. În niciun caz nu vrei să pierzi ore întregi în baie ca să îți cureți și îngrijești pielea. În același timp, cu toții știm cât de importantă este îngrijirea pielii și că trebuie să aibă locul ei, chiar și într-o viață agitată.

Tocmai de aceea, am creat o rutină simplă de îngrijire pentru bărbați, care să dea rezultate rapide. În doar 2 pași, ai o piele perfect curată și cu aspect sănătos!

Află cum!


ÎNGRIJIREA FEȚEI CU NIVEA MEN DEEP

MASCĂ DE 1 MINUT NIVEA MEN DEEP

Masca de curățare a feței NIVEA MEN DEEP acționează în doar 1 minut! Curăță în profunzime pielea și barba, îndepărtează impuritățile și excesul de sebum. 

Formula eficientă cu extract de cărbune activ și argilă se aplică rapid și acționează în doar 1 minut, îndepărtând ușor chiar și impuritățile din barbă. Tot ce trebuie să faci este să o aplici, să lași să treacă un minut și apoi să o îndepărtezi cu apă - rapid, ușor și nedureros. Rezultatul: o piele curată, mată și îngrijită. Exact asa cum trebuie.

GEL MATIFIANT ȘI HIDRATANT NIVEA MEN DEEP

Să începem cu un mit care trebuie spulberat: doar pielea uscată are nevoie de hidratare. Chiar și tenul normal sau gras are zone în care nu e hidratat, mai ales după ce a fost curățat.

Poți avea grijă de el cu gelul hidratant și matifiant NIVEA MEN DEEP! Are o formulă ușoară care oferă pielii bărbaților hidratarea zilnică necesară, fără să lase o senzație grasă după aplicare. În plus, lasă o senzație revigorantă și un parfum masculin.

Rezultatul: un ten cu aspect mat pe parcursul întregii zile.