Loțiune hidratantă pentru bebeluși: îngrijire 24h

O loțiune hidratantă este esențială pentru îngrijirea pielii delicate a micuțului tău, dar cum poți afla care este cea potrivită?

Ce diferențiază pielea unui bebeluș de alta?

Când vine vorba de îngrijirea pielii bebelușilor, este esențial să ținem cont de diferențele dintre pielea lor și cea a adulților.
Protecție pe timp de iarnă

Anotimpuri diferite = nevoi diferite

Vara, loțiunile cu texturi ușoare mențin echilibrul de hidratare a pielii bebelușului, iar cremele de protecție solară protejează de raze ultraviolete. Iarna, pielea bebelușilor are nevoie de îngrijire intensivă. Loțiunea hidratantă NIVEA Baby protejează pielea bebelușului de vânt și frig.

PIELEA BEBELUȘILOR ARE NEVOIE DE GRIJĂ DELICATĂ

Toată lumea o știe - pielea bebelușilor este incredibil de fină și delicată. Ceea ce înseamnă că este mult mai fragilă față de cea a adulților și predispusă la iritații sau alte probleme ale pielii.

Nu doar stratul exterior este mult mai subțire față de cel al pielii adulților, ci și bariera de protecție a pielii nu este complet dezvoltată la bebeluși, ceea ce permite agenților externi să o penetreze și să cauzeze iritații și roșeață. În plus, odată ce sistemul imunitar nu funcționează în totalitate încă, este mult mai dificil pentru cei mici să lupte împotriva unei infecții.

În ceea ce privește hidratarea, pielea bebelușilor o absoarbe, dar o și pierde mult mai repede în comparație cu cea a adulților. De aceea, este indicat să folosești regulat o loțiune hidratantă cum ar fi loțiunea hidratantă NIVEA Baby, care menține nivelul de hidratare ridicat, pentru ca pielea bebelușului să rămână catifelată.


Cum să găsești loțiunea ideală pentru fiecare situație

Fiecare situaţie necesită un produs diferit de hidratare, care să satisfacă nevoile pielii bebeluşului.

PRODUSE PENTRU BĂIȚA BEBELUȘULUI

Băiţa bebeluşului este un moment special prin care se creează o legătură puternică între mamă şi copil, dar şi o ocazie excelentă pentru a examina pielea bebeluşului.

Când vine vorba de produse pentru băiţă, este esenţial să le alegi pe cele special create pentru pielea delicată a bebeluşilor. Șamponul - spumă de baie NIVEA Baby nu conţine săpun, iar extractul de muşeţel calmează pielea bebeluşului şi previne iritaţiile. Se poate folosi pe pielea şi părul bebeluşului şi de asemenea, nu va irita ochii.

Faţa şi zona scutecului sunt puţin mai sensibile şi au nevoie de îngrijire specială. Apa delicată de curățare NIVEA Baby are o formulă blândă pe bază de calendula, care curăţă delicat şi hidratează zonele sensibile, iar surplusul nu necesită clătire.

Crema NIVEA Baby Soft

Produsul universal perfect

Dacă vrei un singur produs care să satisfacă toate nevoile pielii bebeluşului tău, crema NIVEA Baby Soft este răspunsul. Formula delicată întăreşte bariera de protecţie proprie pielii şi o lasă delicată în orice moment al zilei.
Ora de culcare

Pătuţul bebeluşilor

Foloseşte o loţiune pentru bebeluşi care se absoarbe rapid şi nu lasă o senzaţie lipicioasă pe piele, înainte ca bebeluşul tău să adoarmă. Loțiunea hidratantă NIVEA Baby nu conţine parabeni şi coloranţi şi se absoarbe rapid, pentru ca bebeluşul tău să aibă un somn lin.Sfaturi pentru aplicarea loţiunii bebeluşului

  • Aplică loţiunea pentru bebeluşi imediat după baie, pentru ca pielea să o absoarbă mai uşor
  • Nu folosi niciodată produse dure pentru bebeluşul tău, pentru că acestea pot cauza reacţii adverse
  • Aplică loţiunea pentru bebeluşi cu mâinile calde, pentru ca bebeluşul tău să se simtă confortabil
  • Nu freca pielea bebeluşului prea tare - o loţiune de hidratare pentru bebeluşi trebuie să se absoarbă bine și cu mișcări delicate

În aer liber

Încă de când sunt foarte mici, bebeluşii iubesc să se plimbe şi să exploreze lumea în aer liber. Cu toate acestea, când vine vorba de îngrijirea pielii bebeluşului o mulţime de factori externi trebuie luaţi în considerare.

În primul rând, trebuie să ţinem cont de efectele razelor ultraviolete asupra pielii delicate a bebeluşului, fie că este însorit sau înnorat. Loțiunea de protecție de solară NIVEA Baby Sun SPF 50+ este recomandată bebeluşilor începând cu 3 luni şi protejează pielea de efectele razelor ultraviolete.

Dacă afară este frig sau bate vântul, pielea delicată a bebeluşilor poate fi mai predispusă la uscare şi necesită extra hidratare. Crema NIVEA Soft Baby creează o barieră de protecţie împotriva condiţiilor de vreme.

Loțiuni pentru bebeluși NIVEA