SPUNE DA PROVOCĂRILOR!

Ai liber la creat și experimentat lucruri noi cu noua formula NIVEA MicellAIR 5 în 1!

O NOUĂ FORMULĂ 5 ÎN 1

0% URME DE MAKE-UP, 100% LIBERTATE SĂ EXPERIMENTEZI

Când a fost ultima oară când ai încercat ceva pentru prima dată? Sau când ai ieșit din zona de confort și ai descoperit o latură de-a ta neexplorată? Viața e prea scurtă ca să nu încerci lucruri noi, chiar dacă uneori nu-ți ies așa cum îți dorești. Experimentează și dă-ți frâu liber imaginitației! Noi te susținem să fii spontană, curajoasă și neînfricată să încerci tot felul de look-uri și experiențe, cu noua formulă multifuncțională NIVEA MicellAIR 5 în 1.

 

 
Apa micelară NIVEA MicellAIR 5 în 1 îndepărtează machiajul, curăță, hidratează, calmează și îngrijește delicat tenul tău. Iar la final, îți lasă pielea netedă, cu un finish mat și natural, fără reziduuri. Ca să fie bine și pentru tine, dar și pentru planetă, formula este vegană, nu conține ingrediente de origine animală. Iar sticla este fabricată 96% din plastic reciclat.*

 

*excluzând eticheta, dopul și capacul filetat


DESCOPERĂ GAMA

O NOUĂ FORMULĂ . 2 VARIANTE DIN CARE SĂ ALEGI

Cea mai eficientă îngrijire este cea care este adaptată nevoilor tenului tău. Descoperă cele 2 ape micelare NIVEA MicellAIR 5 în 1 și alege-o pe cea care se potrivește cu tipul tău de ten.
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"100","XMobile":"730","YMobile":"100","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"APĂ MICELARĂ DELICATĂ PENTRU TEN SENSIBIL ȘI FOARTE SENSIBIL ","Copy":"Formula cu pantenol și ulei de semințe de struguri curăţă delicat pielea, \u0026icirc;ndepărtează machiajul feței și al ochilor, reduce roșeața şi hidratează \u0026icirc;ntr-o singură mişcare.\u0026nbsp;\u0026nbsp;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1230","Y":"100","XMobile":"1230","YMobile":"100","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"APĂ MICELARĂ PENTRU TEN MIXT ","Copy":"Formula de \u0026icirc;ngrijire \u0026icirc;mbogățită cu extract de ceai verde este special creată pentru tenul mixt. \u0026Icirc;ndepărtează eficient machiajul, curăță delicat și matifiază, lăs\u0026acirc;ndu-ți tenul să respire din nou.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

PRODUSE

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU ORICE PROVOCARE!

Noua formulă 5 în 1 curăță în profunzime, calmează iritațiile, hidratează pielea și o pregătește pentru o nouă sesiune de make-up.  Alege una dintre cele 2 ape micelare NIVEA MicellAIR 5 în 1 și spune da unei noi provocări!

APA MICELARĂ NIVEA MICELLAIR 5 ÎN 1 PENTRU TEN NORMAL

Formula pentru ten normal îndepărtează eficient machiajul, curăță și hidratează fără să perturbe echilibrul natural al pielii. Rezultatul este un ten împrospătat și catifelat. 

APĂ MICELARĂ NIVEA MICELLAIR 5 ÎN 1 PENTRU TEN SENSIBIL

Formula de îngrijire îndepărtează machiajul feței și al ochilor, curăță delicat, calmează şi hidratează într-o singură mişcare. 


RITUALUL TĂU MICELAR

Hai să vezi pas cu pas cum să te demachiezi și să îți reîmprospătezi tenul!

Pasul 1

Aplică apa micelară NIVEA MicellAIR 5 în 1 potrivită tipul tău de piele pe o dischetă demachiantă.

Pasul 2

Șterge-ți fața prin mișcări circulare, nu e nevoie să freci agresiv.

Pasul 3

Nu clăti după ce ai terminat de curățat. Las-o să se usuce și apoi bucură-te de un ten curat, catifelat și hidratat.

AI NEVOIE DE MAI MULTE TIPS&TRICKS DESPRE CUM SĂ AI GRIJĂ DE TENUL TĂU? CITEȘTE ARTICOLELE DE MAI JOS.

ÎNGRIJIREA E O RUTINĂ, DAR ÎȚI POATE OFERI MOMENTE INCITANTE, AVENTURI ȘI PROVOCĂRI. ÎNGRIJIREA NIVEA? NICIUN MOMENT DE PLICTISEALĂ!

Cum? Simplu! Cumpără un produs de demachiere NIVEA MicellAIr 5 în 1 sau 2 măști șervețel URBAN DETOX și ieși din monotonie, cu voucherele NIVEA.

Înscrie bonul prin SMS la 1792 sau prin WhatsApp la 0759.166.993 și câștigă premiile NIVEA!

Perioada campaniei este: 1.09– 31.10.2022.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.