COLECȚIA DE CADOURI DE PRIMĂVARĂ

SĂRBĂTOREȘTE FEMINITATEA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII FASHION DAYS!

SĂRBĂTOREȘTE FEMINITATEA

 

Primăvara asta, redescoperă-te! Ai grijă de tine cu cea mai delicată îngrijire, experimentează noi stiluri și fii încrezătoare. Inspirația o poți găsi oriunde, dar mai ales la femeile speciale din viața ta. Mulțumește-le pentru fiecare moment în care ți-au oferit încredere, bunătate și înțelegere, cu un cadou special din colecția NIVEA!

În plus, fiecare gest de grijă îți poate aduce și ție o extra bucurie: ți-am pregătit promoții și concursuri, prin care poți câștiga vouchere Fashion Days sau chiar o ținută care te va pune în valoare!

CÂȘTIGĂ VOUCHERE
ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPANIE CU AJUTORUL CHATBOTULUI DIN DREAPTA!

Surprinde femeile importante din viața ta, iar noi te surprindem cu un voucher Fashion Days în valoare de 50 de RON instant!


Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse NIVEA sau seturi cadou NIVEA in valoare de minimum 29 de RON și să înscrii bonul fiscal în campanie folosind chatbotul de alături! Acesta îți va cere informații despre magazinul în care te-ai înscris, o poză a bonului de cumpărături, dar și numele tău complet, numărul de telefon și adresa de email. În plus, te va anunța instant dacă ai câștigat un premiu zilnic, adică un voucher Fashion Days.

 

Campania se desfășoară între 24.02.2021 – 10.03.2021 și poți consulta Regulamentul aici.

 

Vezi lista câștigătorilor aici.

 

CÂȘTIGĂ ȚINUTE FASHION

 

Oferă un cadou cu cea mai delicată îngrijire NIVEA și poți câștiga una dintre ținutele Fashion Days, care te va pune în valoare! Cumpără produse NIVEA sau seturi cadou NIVEA de minimum 29 RON din magazinele Carrefour, înscrie bonul fiscal folosind chatbotul de pe pagina noastră ( din partea dreaptă ), iar după tragerea la sorți vei afla dacă ai câștigat premiul cel mare: o ținută Fashion Days în valoare de 350 lei.

Campania se desfășoară între 24.02.2021 – 10.03.2021 și poți consulta Regulamentul aici.