FRESH PENTRU ACTIVITĂȚILE TALE FAVORITE!

ÎNSCRIE-TE ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

PROFITĂ DE FIECARE ZI

 

 

Orice zi normală poate să fie memorabilă dacă ai curajul să o transformi într-o aventură! De la escapadele în natură până la weekendurile cu băieții, toate merită trăite pentru că te încarcă cu energie și-ți oferă amintiri de neuitat.

Și pentru că ne dorim să trăiești cât mai multe experiențe tari anul acesta, ți-am pregătit o surpriză! Ai încredere în îngrijirea NIVEA MEN pentru prospețime și poți câștiga premii care te vor susține în activitățile tale favorite: routere wireless portabile, camere Polaroid sau chiar o săptămână cu autorulota!


CUM CÂȘTIGI

ÎNSCRIE-TE ȘI CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU EXPERIENȚE FANTASTICE!

Trăiește din plin fiecare moment alături de oamenii importanți din viața ta! Noi te susținem atât cu îngrijirea care te menține confortabil, dar și cu premii ideale: routere wireless portabile, camere Polaroid sau o săptămână cu autorulota!

 

Cumpără minimum două produse NIVEA MEN din magazinele Carrefour, înscrie bonul prin SMS la 1827 sau pe WhatsApp la numărul 0742 590 000 și intri automat în tragerea la sorți.

 

Campania se desfășoară între 8.04 - 14.04.2021  și poți citi Regulamentul aici.

Campania s-a încheiat - urmează să afișăm lista câștigătorilor.

 


PRODUSE

DESCOPERĂ PRODUSELE NIVEA MEN POTRIVITE PENTRU ZILE PLINE DE ENERGIE!

 

 

Fiecare aventură începe cu îngrijirea potrivită pentru prospețime, confort și o stare de bine. Descoperă produsele NIVEA MEN Active Energy, care te vor susține să trăiești experiențe fantastice! Formulele răcoritoare pe bază de cafeină naturală îți oferă prospețime intensă de durată și sunt ideale pentru un start energizant înainte de fiecare aventură.

 

Cumpără-ți preferatele din magazine și înscrie-te la concurs!