Produse cu acid hialuronic pentru fata

TRATAMENTUL CU PERLE ANTIRID DE ACID HIALURONIC: BENEFICII

Descoperă formula inovatoare a perlelor antirid NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volume Filling și cum să le folosești pentru a avea un ten cu aspect mai tânăr.

ACIDUL HIALURONIC: ȘTIINȚA DIN SPATE

Fiind deja un ingredient vedetă în îngrijirea antirid, acidul hialuronic are un rol esențial în hidratarea tenului și menținerea aspectului tânăr. Descoperă mai multe 
Acid hialuronic

CE ESTE ACIDUL HIALURONIC?

Acidul Hialuronic este o moleculă care se regăsește în mod natural în multe părți ale corpului nostru, ajutând țesuturile să rețină apa. Tenul tânăr este foarte bogat în acid hialuronic și are capacitatea să își refacă rezervele în fiecare zi. Astfel, femeile tinere au tenul ferm și foarte hidratat. Pe măsură ce înaintăm în vârstă însă, pielea își pierde capacitatea de a-și produce în mod natural acidul hialuronic și astfel își pierde hidratarea, volumul și apar ridurile.

De aceea, este foarte important să contracarezi aceste efecte cu o rutină antirid puternică, bazată pe ingrediente eficiente. Recomandarea noastră: perlele antirid NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volume Filling, care conțin potențiator de colagen*, creatină și cea mai mare concentrație de acid hialuronic**. Când sunt aplicate, perlele se dizolvă într-un ser intensiv, care stimulează regenerarea celulelor tenului. Practic, formula acționează în interiorul celulelor pielii și oferă rezultate vizibile la exterior: tenul devine mai ferm, își recapătă volumul și elasticitatea, iar ridurile sunt umplute.

*testare in vitro
**din gama NIVEA Cellular Filler Hyaluron

CE NU ȘTIAI DESPRE ACIDUL HIALURONIC

Cuvântul ”acid hialuronic” provine din grecescul ”hyalos”, care înseamnă ”lucios” și se referă la transparența și textura de gel pe care subsanța o primește în combinație cu apa.

Mai mult decât atât, acidul hialuronic este folosit constant în terapia medicală modernă. Formulele care îl conțin sunt folosite de exemplu în tratamentul artrozei, prin injectație, pentru a ”unge” articulațiile.

SIMTE-TE BINE ÎN PIELEA TA

Pe măsură ce trec anii, începem să observăm schimbări majore la nivelul tenului. Însă, indiferent de vârsta pe care o ai, cu rutina de îngrijire potrivită, poți arăta la fel de tânără precum te simți!

Tratamente pentru fata


TRATAMENTUL CU ACID HIALURONIC: ESENȚIAL ÎN RUTINA DE ÎNGRIJIRE ANTIRID

Tratamentul pe bază de acid hialuronic are numeroase beneficii și este extrem de important pentru a contracare efectele îmbătrânirii tenului.

PERLELE ANTIRID CELLULAR FILLER HYALURON VOLUM ȘI CONTUR

Formula inovatoare a perlelor antirid Hyaluron Cellular Filler pentru volum și contur acționează la nivel celular. Perlele și formula de tip gel se activează în interiorul țesuturilor și oferă rezultate vizibile la exterior.

La fiecare apăsare, gelul hidratant se combină cu perlele inovatoare, rezultând o formulă cu textură unică. Când e aplicată, se activează și creează o textură mătăsoasă, ca a unui ser, oferind un aspect ferm și tânăr tenului.

Integrează tratamentul în rutina ta zilnică de îngrijire alături de cremele de zi și de noapte și vei observa rezultatele rapid. După doar 72h, tenul se va bucura de un efect de lifting. Menține-l folosind tratamentul zi de zi și bucură-te de un ten tânăr, indiferent de vârstă!

Tratamente fata cu acid hialuronic

PENTRU CINE A FOST CREAT TRATAMENTUL CU PERLE ANTIRID CELLULAR FILLER HYALURON VOLUM ȘI CONTUR?

Serul a fost special creat pentru femeile care încep să observe că tenul lor își pierde fermitatea și conturul, dar își doresc să combată aceste efecte printr-un produs inovator care le redă aspectul tânăr și catifelat.

5 BENEFICII ALE UTILIZĂRII UNUI TRATAMENT CU ACID HIALURONIC

Tratamente pentru fata acid hialuronic

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE VOLUMUL

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pierderea volumul din obraji și din zona gurii poate fi o problemă. Folosirea unui tratament facial ca Perlele Antirid Cellular Filler Hyaluron Volum și Contur te ajută să umpli ridurile și oferă tenului un aspect ferm, plin și mai tânăr.

Tratament cu acid hialuronic pentru ten matur

REDEFINEȘTE CONTURUL

Nu lăsa pielea lăsată să îți afecteze încrederea în tine! Chiar dacă pierderea conturului feței este comună la femeile mature, tratamentele cu acid hialuronic oferă rezultate vizibile de la interior spre exterior: fermitate, contur redefinit și aspectul unui ten plin.

Tratament fata

OFERĂ UN EFECT DE LIFTING

Folosește zilnic un tratament facial pe bază de acid hialuronic concentrat și vei observa cum tenul tău își va îmbunătăți aspectul, devenind mai ferm și fără piele lăsată.

Acid hialuronic produse

REDUCE LINIILE FINE ȘI RIDURILE

Chiar dacă sunt un proces normal, ridurile și liniile fine pot fi combătute dacă integrezi în rutina ta un tratament cu Acid Hialuronic. Acesta va hidrata în profunzime, reușind să umple ridurile și să ofere un aspect mai ferm și tânăr.

Acid hialuronic tratament

CREȘTE ELASTICITATEA

Când e tânăr, tenul aste ferm, cu volum și suplu, dar pe măsură ce înaintezi în vârstă vei observa cum își pierde elasticitatea și începe să se lase. Perlele antirid Cellular Filler Hyaluron Volum și Contur te ajută să îmbunătățești elasticitatea și fermitatea tenului, indiferent de vârsta pe care o ai.

ACȚIUNEA ACIDULUI HIALURONIC

Descoperă rutina ideală pentru un ten elastic: hidratare intensivă ziua și regenerare intensă noaptea!